3-4 maclik bir galibiyet serisi dusme potasindan kurtarir seni.. isin zor![]()
3-4 maclik bir galibiyet serisi dusme potasindan kurtarir seni.. isin zor![]()
Daha köprünün altından çoook sular geçer. Orası İngiltere (:
Kısacası Yeni Takımımızı Tanıyalım
Kadromuz
Daha Önce Aldığı Skorlar
Sky Bet Lig 1 Puan Tablosu
Ligin bitimine 20 hafta kala takımımız Play Off hattından 14 puan uzaklıkta işimiz yine zor .
Elimizden geleni yapacağız takımda yaklaşık 300 bin Euro bütçe var 1-2 takviye ile üstleri zorlayabiliriz .
Bu arada puan durumunda ki en önemli ayrıntı benim 10 puanda bıraktığım Conventry bizden daha iyi durumda şuan , yeni gelen menajer takımı toplamış
Last edited by benzema35 : 02.Ocak.2014 at 06:48
Başarılar dilerim.
üstat sırtın sağlam değilmiş kovduklarına göre. Sıkaydın topuklarına iki tane bak nasıl geri alıyolardı seniBaşarılar bu arada. 20 maçta 14 puan kapanmayacak bir fark değil. ama seri galibiyetlere ihtiyacın var. başka türlü playoff yapamayız.
Laa dün bıraktığımda takım 3 puandaydı ne olaylar olmuşyeni takımında başarılar
![]()
Nereden nereye..
Swindon'un kadrosu daha iyi , Play-Off'lara kalabileceğini düşünüyorum..
Takımın göğüs reklamı SamsungBizim beş büyüklere Samsung'un sponsor olması imkansız..
Valla aynı hataya bende düştüm.Basına sızdır dedim hemen toplantıya çağırdılar sonrasında da by çektileriki ay boş kaldım sonunda izlanda u19 la anlaştım ilk gruplarıda lider bitirdim ama sonrada bıraktım.
Acaba bende mi bir kariyer yapsam forumda.
Aklında bulunsun eğer ileride yönettiğin takımın kalibre bir Tek.Dir. olursan aşağıdaki şekilde posta koyup yönetimi basın kanalıyla eze bilrsin
Ben zamanında bu şekilde posta koymuştum
Başarı kazanınca sıkıntı olmuyorda ilk bir kaç ayda bunu yapınca ayakkabı izini alıyorsun![]()
Isin yine zor yaplay-off'u zorlarsin bence, insallah ilk 6'da bitirirsin sezonu
![]()
Teşekkürler dostum .
Eyvallah hocam valla sıkacaktım da mapus yata yata lisansımı yakmayayım
Bu takımla iyi bir seri yakalarız bekli eski takımdan bi tık daha iyi kadrosu .
Abi maç kazanamıyorduk , yeni başkan eli açıktır dedik para istedik sepetledi hemen
Aynen kadro biraz daha iyi gibi , bakalım kalan haftalarda yapacakmıyız o seriyi
Benimde dikkatimi çekmedi değil ha , Adamlar alt ligde ama Sponsor Samsung![]()
Başkan haklı ya başarın yok bişi yok adamın arkasından konuşuyon
Kariyer içinse aç gitsin zevkli oluyor
Aynen bu dediğin şekilde koydum zaten de senin sırtın sağlamdı abi
Beni küçük gördü kovdu ama hesabını soracağım
Aynen başarı yokken yapınca bye bye diyorlar
Bakalım dostum , inşallah
Coventry'den kovulman kariyere farklı bir renk katacak gibi duruyor, o hesabı sormadan rahat yok![]()
Yeni takımında başarılar![]()
Yeni takımında başarılar ErdoğanHayırlısı.
Dediğim gibi medya yoluna başvurmak çömezken çok riskli. 2-3 yıl geçsin iş güvenliğin yüksek olsn başkan bırakamıyor postayı anca o zaman koyuyorsun (:
maçları bekliyoz![]()
Geliyor abi 5 dk'ye![]()
Yılmaz Vural'a İngiltere'den teklif falan varmışya bence gitmesine gerek yok sen o işi hallediyon burada elini attığın kuruyor 8 ne laaa![]()
ne Crewemis akadas bıraktım ama paso zirveye oynuyor keramet ben de degil demek ki