Sayfa 120 / 149 İlkİlk ... 2070110118119120121122130 ... SonSon
3,571 ile 3,600 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Malouda Lazio maci sonrasi guzel konustu.

Kisitli bir kadro ile cok fazla mac yapildi kaldiki kadromuz yeterlide degil.

Teknik adam soyliyemiyorsa, futbolcu soyluyor.

Ocak ayinda takima direk katki yapacak futbolcu alinmali.

sol bek, merkez orta saha ve forvet.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Mustafa Reşit Akçay'ın görevi bırakması veya kovulması şu dönemde çok büyük hata olur. Hataları var elbette ama mevcut kadrodan maksimuma yakın performansı aldı bana göre. Geçen sene oynadıklarında varlığı yokluğu belli olmayan Zokora, Bamba, Colman, Henrique gibi isimler, bu sene takıma büyük katkı sağladılar. Bunların yanında Yusuf gibi ilerde takımın yıldızı olma potansiyeline sahip, Kadir ve Abdulkadir gibi ihtiyaç duyulduğunda forma verilebilecek isimleri kadroya kattı. Devre arası yıldız transferinden ziyade Mustafa Reşit Akçay'ın istediği 2-3 isim kadroya katılabilirse, 2. yarı daha etkili olabilecek bir Trabzonspor izleyebiliriz.

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    mustafa akçay yarın ki maçtan sonra istifa edecek veya gönderilecek gibi bir duyum dolaşıyor ortalıkta.
    Büyük hata olur.
    Şu an yerli hocalar arasında Avrupa futbolunu, klüp-oyuncu yapısını en iyi bilen ve pratiğe en iyi dökebilen teknik direktör ve bu adam aynı zamanda Trabzonlu ve Trabzon'u bilen bir adam.
    Yerine Mourinho'yu getirsen ondan daha iyisini yapamayabilir Trabzon'da

Ben başkan olsam hiç düşünmem 5 sene çakarım imzayı. Sir Mustafa Akcay olur orada. Yeterki tam yetkiyle çalışabilsin. Ki hoş geçmişine baktıgın zaman benim gözümde çoktan sir olmuş durumda ancak sağlam ve tarihe gecen başarılar olmadan olmuyor. Bu adam bunları başarabilir.

Kendisi şu cümleyi kurabilmiştir ayrıca;

"altyapılarımızla çok sağlıklı, marjinal ve ihtilal düzeyinde eylemler yaparak her şeyi yeniden başlatabiliriz. tanrı’nın bize genetik kodlamayla vermiş olduğu yetenekleri; duygusal zeka, inisiyatif alma kabiliyeti ve analitik düşünceyle birleştirebilirsek o zaman türk futbolu olarak zirveden inmeyiz. ben buna inanıyorum, potansiyelimize güveniyorum ve her zaman cebimin bir köşesinde bu düşünceyi taşıyorum."
    Sırf bu cümleyi kurabilme yetenegine sahip olan Türk bir antrenör olması bile 5 sene imza çakmak için yeterlidir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kurayi yorumlarken Hami hoca 2 onemli oyuncu ile gorustuklerini soyledi "Avrupadan"

Santrafor ve orta saha oyuncusuda dedi.

Orta saha oyuncusu Sisokko buyuk ihtimal, peki santrafor kim ? Elkeson haberleri donup dolasiyordu onu artik listeden silebiliriz. Berba olabilir iyide olur ama gonlum ondan yana degil. Daha atletik ve guclu bir adam lazim.

Ayrica gorusulen Turk oyuncularda varmis

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Galatasaray'dan
    Olcan için yapılan teklif: 3 milyon euro+Yekta+Engin

Haberleri var

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Olcan neden ayrılmak istiyormuş ben o kısmı anlamadım pek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

barrios ne oldu? o geliyordu sanki bir ara. güzel transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maxi Lopez'i istiyormuş Trabzonspor.

http://www.futbolarena.com/haber/104...n-belgesi.html

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ezilyada-buldu

Nedir bizim bu takımlarımızdaki Brezilya sevdası

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aloisonun Fm profilini paylaşabilecek varmı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Henrique tadında bir transfer olur bence. 2 sezon hariç, hiç iyi bir cv'si de yok yani. En iyi istatistikleri; Figueirense'de 51 maçta 18 gol ve şimdiki kulübü São Paulo'da 33 maçta 11 gol... Henrique'yi bile yedekleyecek daha sağlam, iş bitirici bir forvete ihtiyacı var Trabzonspor'un.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Miguel Peiro ile anlasilmis.

Bu kondisyoner transferi en onemli transferimiz sayilir. Turkiye kupasinda olmamamiz, Antalya kampini bizim icin cok daha iyi yapacak.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bizdeki mantık Brezilyalı olsun çöpten olsun mantığı ne yazık ki. Gerçi yavaştan bitiyor gibi o mantıkta .

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu adamin alternatifi Mame Diouf'mus

Tersine is yapiyor bizimkiler, Diouf'in yedegi Aloiso olmasi gerekmiyormu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Heyecana gerek yok, Janko takımda kalır.

sahin ayguneş ile anlaşılmış diye duydum ama?

Şahin biraz ciddi çalışırsa çok yararlı olur Trabzon'a. Yekta'lı kasımpaşa döneminde stadtan çok maçını izledim belki o seneden sonra forma şansı pek bulamadı ama yetenek açısından standardı yüksek.
    Akçay'ın ellerinde parlarsa hiç şaşırmam.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sahin Aygunes kampa katildi

O ilk geldigi zamanlar (Fenerbahceye ofsaytan gol atmisti) iyi bir goruntu ciziyordu hatta yabanci takimlarda istiyordu diye hatirliyorum ama son zamanlarda kayboldu resmen.

Eski videolarina bakinca Burak Yilmaza benzeyen bir stili var. Burak 25'den sonra Burak oldu, Sahin 23 henuz halen sansi var.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yunus Emre Sel‏@yunusemresel2 dk
    Kasımpaşa Özer'e karşılık Trabzonspor'dan 1.5 milyon Euro ve Soner'i istedi. Yorum sizin

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şahin fena topçu değil ama son dönemde kayboldu ortadan çok çalışırsa başarılı olabilir.Paşa'nın Özer için 1.5 Milyon ve Soner istemesi pek gerçekci gelmiyor bana eğer doğruysa harbiden o teklifi yaparkenki kafayı yaşamak isterdim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yunus Emre Sel ‏@yunusemresel 58 sn
    Dha son dakika Yekta bonservisiyle Trabzonspor'da şu an Trabzonspor kampında ayrıntılar DHA'da

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yekta transferine çok sevindim. Zira Yekta Trabzonspor'un tam aradığı adam tam. Colman'ı izlemek beni çıldırtıyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yekta transferinden vazgecilmis.

GS kiralik vermek istiyor sanirim Trabzon bonservisiyle almak istiyor.

Hayirlis diyelim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

SICAK HABER: Trabzonspor, Galatasaraylı Yekta Kurtuluş transferinden vazgeçti. Bordo-mavili ekip, Yekta'nın yıllık 1 milyon 250 bin euro ve maç basina 15 bin euro istemesi üzerine transferden çekildi.

Gs'te kac para aliyor Yekta

şimdi sorsan ben Gs'ı cok seviyorum ayrılmak istemiyorum der.

ikinin üçün hesabını yapacagına git oyna işte zaten yaşın gelmiş belki son bir transfer yaparsın belki iyi oynar yararlı olursun trabzon sana güzel bir kontrat yapar.

Hep bu menajerler hep.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yekta: 500.000 € 7.000 €

Kazaniyormus GS'den

1 milyon bile simdiki parasini ikiye katliyor, arti mac basida ikiye katlaniyor. O fazladan 250 bin niye ?

Bu sezon muthiş performansı sayesinde Trabzon'dan teklif alıp transfer yapıyor ya ondandır

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yekta oynamak için gitmek istiyor diyenler patladı, bizden 500 bin Euro kazanıyor, maç başı da 6 bin. Fanatik seviyede Galatasaray'lı olduğu biliniyor zaten, cidden bu paraları istediyse demek ki gitmek falan istemiyor çünkü bu tavır yapıcı değil.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

900bin + 10bin mac basi teklif edilmis.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yektanın maalesef en büyük şanssızlığı Selçuk ve Melo gibi hem devamlılığı olan, senede 50 maç çıkarabilen hem kaliteli hem de artık Galatasarayda marka olmuş oyuncuların arkasında olması. Yekta agzıyla kuş tutsa Selçuk veya Melo'yu kesemez. İşte bu yüzden gitmesini çok istiyordum Trabzonspor ve kendisi için.

Mesaj Yetkileri