-
Fenerbahçe'nin futbol şubesinin başına gelecek olan kişi açıklandı. Yaklaşık bir saat önce Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz YILDIRIM ile basına tanıtılan 32 yaşındaki Püzant YÜCECAN'ın takımın yeni teknik patronu olacağı belirtildi.
Kulüp Başkanı Aziz YILDIRIM kendisine yöneltilen yaş ve tecrübe konusunda "Püzant YÜCECAN'nın Fenerbahçe için doğru ve yeterli bir isim olduğuna inanıyor musunuz?"tarzında sorulara;
"O kulübümüzün bugünü, yarını ve geleceği. Onla birlikte uzun süre beraber çalışıp, tüm hedeflerimizi zaman içinde gerçekleştireceğiz." şeklinde cevap verdi.
Kendisine "Böylesine büyük bir camiaya geldiniz, üzerinizde baskı var mı?" sorusuna ise "Şu an çok heyecanlı ve istekliyim. Futbol takımının hedeflerini gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım" şeklinde yanıtladı.
Fenerbahçe'nin yeni teknik patronu hedeflerini açıklarken; "Öncelikle Spor Toto Süper Lig'de ilk sezonumda takımımı en üst seviyelere taşıyacağım. Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası da genç oyuncularım için kendilerini kanıtlayabileceği önemli bir turnuva olacaktır." dedi..
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules