1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Gol Atamıyorum, Tek Pozisyonda Gol Yiyorum

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Taktiğin aynı olup olmaması ile tek şutun gol olması arasında nasıl bir bağlantı kurduğunuzu anlamakta zorlanıyorum?
    Aynı taktik farklı bir takımla her maçta 3 gol atıp hiç gol yemese taktik iyi mi olmuş olacak ?

Ben bağlantı kurmadım zaten her sene aynı taktik ile oynayamayacağını söyledim.

Birde şu tek atağın gol olma muhabbeti çok genelleniyor.34 Maçlık lig periyodun da 4-5 defa olması normal ki bu oluyor zaten.Ama derseniz ki 34 maçlık lig periyodun da bu 10 defa oluyor o zaman gerçekten hata aramak gerekir.

Başka konu da belirttim yine belirteyim oyunu savunmuyorum , illaki hata vardır hatta var.Fakat bazı şeyler bana abartılmış gibi geliyor.En azından ben yaşamıyorum belki de bana öyle geliyor.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Aynı taktik farklı bir takımla her maçta 3 gol atıp hiç gol yemese taktik iyi mi olmuş olacak ?

Ben bağlantı kurmadım zaten her sene aynı taktik ile oynayamayacağını söyledim.

Birde şu tek atağın gol olma muhabbeti çok genelleniyor.34 Maçlık lig periyodun da 4-5 defa olması normal ki bu oluyor zaten.Ama derseniz ki 34 maçlık lig periyodun da bu 10 defa oluyor o zaman gerçekten hata aramak gerekir.

Başka konu da belirttim yine belirteyim oyunu savunmuyorum , illaki hata vardır hatta var.Fakat bazı şeyler bana abartılmış gibi geliyor.En azından ben yaşamıyorum belki de bana öyle geliyor.
    Şimdi şöyle söyleyim, aynı sorunla bende geçen sezon karşılaştım 28 maç oynadım gol yemediğim maç 1-2 tanedir, ve hepsinde de ben 5-6 kaleyi bulan şut çekerken adamlar 1 şut 1 tutma gol, 3 şut 2 kaleyi tutma 2 gol, bazı maç 5 şut 3ü kaleyi tutsa 3 gol aynı şekilde 4 kaleyi tutup 4 gol yediğimi bilirim, ha benim takım bu sene geniş çok revizyon yaptığım için bu azaldı şuan normale döndü ama tabi yinede 3-4 maç üst üste 1 şut 1 gol olması ister istemez insanı çığrından çıkartıyor, bende şahsen gelip burda konu açacaktım ama vazgeçtim, ama resimlerimde vardı buralarda bir bakayım bulabilirsem mesela geçen sezon final maçında başıma gelen olay, sık sık geliyordu ama bu direk oyuna etki eden bir olay;

Her maç 4-5 atan bir takımız, Ligde dengimizde takım yok, ama her maç 2-3 gol yiyorduk hepside 2-3 şutta oluyordu, buda son artık sinirimi bozan olaydı, 24 şut 4 ü kaleye 1 gol, 7 şut 3ü kaleye 3 gol. Ha şimdide olmuyor mu arada bir tek şutun yada iki şutun gol olmasına bir şey diyemem zaten gerçektede olan bir şey, en basit örneği Galatasaray, Juventus maçı, 2 şut 2-2. Ama 28 maçın 20 si böyle geçiyor, helede zayıf ligdeki kalecilerin saçmalıklarından bahsetmek bile istemiyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Şimdi şöyle söyleyim, aynı sorunla bende geçen sezon karşılaştım 28 maç oynadım gol yemediğim maç 1-2 tanedir, ve hepsinde de ben 5-6 kaleyi bulan şut çekerken adamlar 1 şut 1 tutma gol, 3 şut 2 kaleyi tutma 2 gol, bazı maç 5 şut 3ü kaleyi tutsa 3 gol aynı şekilde 4 kaleyi tutup 4 gol yediğimi bilirim, ha benim takım bu sene geniş çok revizyon yaptığım için bu azaldı şuan normale döndü ama tabi yinede 3-4 maç üst üste 1 şut 1 gol olması ister istemez insanı çığrından çıkartıyor, bende şahsen gelip burda konu açacaktım ama vazgeçtim, ama resimlerimde vardı buralarda bir bakayım bulabilirsem mesela geçen sezon final maçında başıma gelen olay, sık sık geliyordu ama bu direk oyuna etki eden bir olay;

Her maç 4-5 atan bir takımız, Ligde dengimizde takım yok, ama her maç 2-3 gol yiyorduk hepside 2-3 şutta oluyordu, buda son artık sinirimi bozan olaydı, 24 şut 4 ü kaleye 1 gol, 7 şut 3ü kaleye 3 gol. Ha şimdide olmuyor mu arada bir tek şutun yada iki şutun gol olmasına bir şey diyemem zaten gerçektede olan bir şey, en basit örneği Galatasaray, Juventus maçı, 2 şut 2-2. Ama 28 maçın 20 si böyle geçiyor, helede zayıf ligdeki kalecilerin saçmalıklarından bahsetmek bile istemiyorum
    24 şut çekmişsiniz 4 ü kaleyi buluyor , bu zaten oldukça kötü bir istatistik.Rakip de gelmiş 7 şut çekmiş 3 ü kaleyi bulmuş 3 ünü de atmış.Bu da olağan bir istatistik normal maçlara baktığımızda 14-15 şut olur genel de 6-7 si kaleyi bulur ve rakip kalecinin kalitesine göre 1-2-3 tanesi gol olur eğer takım maçı kazanıyorsa.

Şu verdiğiniz örneğe hemen 2 tane reel hayattan örnek vereyim.

Fenerbahçe - Trabzonspor = Şampiyonluk maçı şut bile atmadan Burak orta yapmıştı gol olmuştu hatırlarsınız Fenerbahçe Şampiyonluğu kaybetmişti.

Galatasaray - Fenerbahçe = Johson son dakikalarda bir frikik golüyle Fenerbahçeye 3 puan getirmişti ve Fenerbahçe golü attığı dakika da da maç bitimin de de kaleye tek şutu vardı.

Kısacası bunlar olağan şeyler.Oyun oynuyoruz diye her maç şut atıyoruz diye kazanmamız mı gerekiyor ? İstedikten sonra bir maçta 30 şut attırabilirzi dimi takımımıza ? Attırabiliriz uzaktan vur de 30 şut atsınlar sonra kazanmayı mı bekleyeceğiz ?

Rakip neden geliyor da 3 kaleyi bulan şutda 3 gol buluyor derseniz de yukarda verdiğim örnekler var sezonda 1-2 maç dediğim gibi bu her ligde oluyor.Ama gel gelelim ki oyunda bu sayı 3 e 4 e çıkarsa amenna çünkü bir yapay zeka söz konusu.Ama diyorsanız ki 15 maçta oluyor bu Allah size sabır versin ne diyim.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri