-
Şimdi ben şöyle söyleyim, genellike bu oyunda şu var, 4 şut 2 si gol, 5 şut 3 ü gol, yada ne bileyim atıyorum 5-0 öndesiniz adamların kalesine 20 ye yakın şut yolluyorsunuz, adamlar sadece 2 isabetli şut yolluyor bir anda 5-2, yani 10-0 önde olsanızda hiç değişmiyor bu durum, şimdi durum farklı o zaman zayıf takımdık bide ofansa yönelince gol yememiz çok doğaldı ama 2. sezon 9-10 transfer yaptım zaten şampiyon olduk ama 28 maçta 23 gol yedik, hemde çok iyi takım olmamıza rağmen, sonraki sezon aynı takımın üzerine 2-3 oyuncu koyup 1 yıldız olmamıza karşın 2-3 yıldızlı takımları yenip Avrupa Ligine kaldık, Feyenoord'u (4 yıldız) 2 maçtada yendik, plazene 6 attık, bu takım avrupada bu kadar iyi işler başarırken, lige gelip yarım yıldızı bile olmayan, en iyi oyuncusunun 50-60 potansiyeli olan bir takıma karşı 1 şutta 1 gol yemesi, Paokun, Barcelonaya karşı her maçı tek şutla kazanması gibi bir şey, 1-2 maç olunca insan tamam diyip sineye çekebiliyor, ama dediğiniz gibi 28 maçın 15,20 tanesinde 2-3 şuttan 1-2 si gol olurken insan ister istemez tepki verebiliyor. Önce rakibi ciddiye almıyorlar diye düşünüp takımı uyardığımıda bilirim ama bir işe yaramadı, ama tabi küçük takımlarla oynamanın dez avantajı olabilir bir yerde, ama küçük takımlarda bu kadar kötü değildir yani, hani ben Kıbrıslıyım, köy takımımı tutuyorum elbette ve yani o takım bile her maçta 1-2 şutta 1-2 gol yemiyor, benim kendi düşüncem bu konuda düzenleme yapılması gerektiğidir, ama sorun sadece oyunda da olmayabilir, ama yinede bu sezon savunma yerleşimi ve takım oyunundan sonra düzeldi, belkide sadece maç antrenmanı yapılmadığı için öyle olmuştur, ama yinede her halukarda bir düzen şart, mesela bu sezonda 20 maça yakın maç oynadık sadece 4 gol yemişiz, bir takım 1 senede bu kadar yol kat etmez bence, yani düzen gerçekten şart. Kaleci aynı, defans hattı aynı, tek fark ofansif oyuncularımız.
Mesaj Yetkileri