-
oyunda bariz hatalar olduğu konusuna ben de katılıyorum.. benzer şikayetlerimi daha önceden de dile getirdim.. ama oyun bence gerçeğe bir adım daha yaklaşmış durumda.. hepimiz başarılı olmanın peşindeyiz. hepimiz güzel futbol oynayan, bol gol atan, az gol yiyen takımlar yaratma peşindeyiz. ama herkes de biliyor ki bu mümkün değil. yani şu oyunda her takımın ya da her oyuncunun bunu başarması imkansız. diyeceksiniz ki bunun ne alakası var konuyla. biz yenilmekten değil saçma sapan maç kaybetmekten yakınıyoruz diye.. şimdi ona geleyim.. ajax ile 3. sezonumun ortasındayım. ligde son sezonda henüz maç kaybetmedim. şampiyonlar ligi'nde de 6 maçta 1 maç kaybettim. takımın gol yeme sıkıntısı var. ama şunu da gördüm ki doğru işleri doğru adamlarla yapınca bunun önüne geçebilmek mümkün. 2 stoper, 2 ofansif bek, 2 defansif orta saha, 2 amc ve 2 forvet ile oynuyorum. oldukça ofansif bi taktik. beklerim hep ilerde. dmc'ler de genelde rakip ceza sahasına kadar çıkıyor. topu kaptırınca takım olarak geriye dönüyoruz ama yine de kontra yemekten kurtulamıyoruz. 2 sezondur sürekli savunma arkasına atılan toplardan pozisyon veriyordum. sonra baktım ki stoperlerim normalden kısa ve pek de hızlı sayılmazlar. stoperde oynayan oyuncuları değiştirdim ve oldukça faydasını gördüm. tabi para olmadan bunu yapmak zor. üstelik bir de o oyuncuların uyum sağlaması falan epeyce zaman alıyor. ama sonuç olarak düzelme oluyor. yani bizde de hata var. hatadan ziyade sabırsızlık ya da kendimize başarısızlığı konduramama diyelim..
Mesaj Yetkileri