1 ile 30 arası toplam 195 sonuç

Konu: Kiev’in golüne sevindiler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by nart_susruko
    siz kimsinizki insanların Türk olup olmadığına karar veriyorsunuz..
    kimsenin Türklüğünü sorgulamak size düşmez..
    Bu kadar alındıgına göre sevinenlerdensin galiba, Bu kadar alınmana gerek yok .Ortaya dedigim sözü kimse üstüne alınmazken senin üstüne alınman biraz anormal degilmi ? Ayrıca kimsenin TÜRKlügünü sorgulamadım sorgulayamamda ben sadece sevinmeyenlere gercek TÜRK dedim geriye kalan TÜRK!lerle ilgili yorum yapmadım
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Bu kadar alındıgına göre sevinenlerdensin galiba, Bu kadar alınmana gerek yok .Ortaya dedigim sözü kimse üstüne alınmazken senin üstüne alınman biraz anormal degilmi ? Ayrıca kimsenin TÜRKlügünü sorgulamadım sorgulayamamda ben sadece sevinmeyenlere gercek TÜRK dedim geriye kalan TÜRK!lerle ilgili yorum yapmadım
    konu içerisindeki mesajları okuduysan fikrimi daha açık ve net bi şekilde görürsün..
    evet biraz anormalimdir hatta gerçek Türk olup olmadığım bile bazı kişilerce araştırılıyor, sonucu merakla bekliyorum..
    anlamadığım sevinmeyenlerler gerçek Türk oluyorda, o zaman sevinenler ne oluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by nart_susruko
    konu içerisindeki mesajları okuduysan fikrimi daha açık ve net bi şekilde görürsün..
    evet biraz anormalimdir hatta gerçek Türk olup olmadığım bile bazı kişilerce araştırılıyor, sonucu merakla bekliyorum..
    anlamadığım sevinmeyenlerler gerçek Türk oluyorda, o zaman sevinenler ne oluyor..
    Dikkat ettiysen sırf tartısmamak için onlarla ilgili yorum yapmadım tartısmaya gerek yok herkes vatanını sevdigi kadar TÜRKtür. daha dikkatli okursan yazdıklarımı kimsenin TÜRKlügüne laf atmadım atmamda.

İnş Fenerbahce su takımı elerde gol yedigimizde sevinenler üzülür.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri