+ Başkanım biliyorum ki takımı yeterince masrafa soktum. Fesih tazminatları ve üstüne maaş bütçesinin de dışına çıktım. Ancak sizden yine bir istek de bulunmam gerekiyor

- Para isteyeceksen maalesef kasamız bomboş

+ Aslında hem evet hem hayır. Kilit oyuncuya bile 5-6 bin önerebiliyoruz ve size bu hususta laf söyleme hakkım yok. Ancak kadromuz sadece 19 kişi. Yedeklerimiz bile yok neredeyse

- Farkındayım sakatlık cezalı bizi ciddi sıkıntıya sokacak hocam

+ Ben de tam bunun için buradayım. Takıma 3-5 genç katmak istiyorum. En azından sakatlık ya da ceza olduğu zaman ne yapacağız diye düşünmeyiz. Takımda bulunsunlar klübede otursunlar. Yeter ki görüntüsü olsun. Hem psikolojik olarak da rahatlarız.

- Paramız yok nasıl alacağız gençleri. Kiralık oyuncu bile alamıyoruz

+ Başkanım sen rahat ol bana gençlere sözleşme önerebilmem için 3-4 binlik limit ver 4-5 genç katacağım kadroya. Boşta bulunan tabiri caiz ise artık gençler

- Hocam parayı çöpe atmak olmazmı bu ? Hem rakipler bu durumu analrsa gerek saha içi sonuçları gerekse saha dışı malzeme veririz ellerine.

+ Başkanım size ufak bir demo yapmama izin verin.

- Neymiş bu demo ?

+ Klüp çalışanlarından 11 tane araca ihtiyacım var

- Ne yapacaksın arabalarla dalgamı geçiyorsun ?

+ Siz 1 saat sonra klüp binasının önüne gelin

( 1 saat sonra 11 araç içlerinde şöförleri ile beraber yanyana dizilmiş vaziyette klüp binasının önünde )

+ Hoşgeldiniz başkanım

- Göster bakalım neymiş bu gösteri. Ortalığı panayıra çevirmişsin

+ Arkadaşlar motorları çalıştırın ve gaza basın.
Başkanım siz de arabaların önünden baştan sona kadar bi gidip gelir misiniz

( 2-3 dakika sonra )

+ Şimdi bana içlerinden çalışmayanları söyleyin

- Arabaların hepsi çalışır vaziyetteydi

+ Değildi başkanım aralara yerleştirdiğim 2 araç hiç kontak çevirmedi

- Yani ?

+ Yanisi başkanım. Düşünün bu araçların motoru yok çalışmadı ancak 11 aracın yanında hiç farkettirmediler. Alacağım gençleri sahaya sürdüğüm zaman bizden başka kimse özelliklerini bizim kadar bilmiyor olacaklar. ve takım iyi oynadığında yani araçların gaza basması gibi kimse farketmeyecek sırıtmayacaklar. Takım kötü oynadığında ise suçu gençlere yıkmayız. Hem direk 11 oyuncusu olarak değil gerek olursa yedek klübesinde oturacaklar. Çok mecbur kalırsak süreriz sahaya. Hatta sahaya genç sürdükçe rakiplerimiz bu durumdan huzursuz bile olabilirler. Zira bu gençlerde potansiyel olduğunu düşüneceklerdir

Çılgınca bir gösteri fikri işe yaramış başkanı takıma 4-5 genç almak için ikna etmiştim. Maaş bütçesini aştığımız için en fazla 5-6 bin önerebiliyorduk. Serbest gençlerden gerek olursa şayet sırf yedek klübesinde dursun görüntü olsun diyerek kadroyu 23-24 kişiye çekmeyi hedefledik