1 ile 30 arası toplam 1148 sonuç

Konu: STSL Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Zamanında sınırsız olsun deyip şimdi sınırsız olmasın diyen F.Bahçe beni keyiflendiriyor, güldürüyor, onların bu dönüşünü izlemek çok hoşuma gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Zamanında sınırsız olsun deyip şimdi sınırsız olmasın diyen F.Bahçe beni keyiflendiriyor, güldürüyor, onların bu dönüşünü izlemek çok hoşuma gidiyor.
    gerçekten bir yandan acayip keyifli bunları izlemek ben gülerek okuyorum mesela, zamanında kim ne düşünüyor bu forumda tek tek aklımda. değişen görüşlere gülüyorum.
    7 yabancılı ilk 11iyle ve 2 tane de yedek ile toplam 9 yabancılı kadrosuyla destansı bir şekilde Uefa'da yarı finaline kalan Fenerbahçe hatta ilk maçta Benfica'yı bu kadroyla 1-0 mağlup etmişti.
    Yıllardır bas bas bağıran Aziz Yıldırım daha geçen sene yabancı sınırından son nasibini alarak (biraz da Galatasaray'a çalım olsun da taraftara prim yapayım diyerek) Alper Potuk için dünyanın parasını verirken, ülkenin, kulüplerimizin parası boşa gidiyor. doğru savaş veriyoruz demek ki. mesela rakip takımda milyon € lar boşa akarken izlemek daha zevkli oluyor. daha nereye akıtacaklar acaba parayı diye.

Mesaj Yetkileri