Sana tavsiyem çok fazla genç oyuncu doldurma takıma alacağın oyuncular 26 - 29 yaş aralığı olursa üst ligde çok büyük avantajın olur
Sana tavsiyem çok fazla genç oyuncu doldurma takıma alacağın oyuncular 26 - 29 yaş aralığı olursa üst ligde çok büyük avantajın olur
Bu sefer iyi başladık .
Aynen gidişat güzel , grafikleri de elimizden geldi kadar güzel yapıyoruz
Aynen 1 sene daha hayatta çekemem burayı , bir an önce Premier Ligin yolunu tutmamız lazım
Takımda galiba o yaş aralığında 3-4 kişi var .
Alırken de genç almaya baktım belki ileride bütçe yaratıp satarız diye ama bir daha alırken bakarım tecrübe de lazım dediğin gibi .
Boyle devam edersek ilk 2'de bitirebiliriz ligiYine de daha cok erken, formumuzu kaybetmemek lazim
![]()
Öncelikle şunu belirteyim ki diyeceklerimi bilmişlik olarak algılama kardeşim.
Bu sezon çıkarsan ki muhtemelen çıkacaz gibi. Önümüzdeki sezonlar o taktiğe el at. Fazlaca direktif vermişsin bir de maç başı sakin oyna komutu nedir yahu. Hücum oynatıp sıkı markaj topa dal diyerek takımı agresifleştirip sakin oyna nedir ben oyuncu olsam hoca bizle kafa buluyor derim (: Bir diğer husus ise defanstan kısa pasla çık topa sahip ol diyerek pas mesafesini kısalmayı tercih etmişsin ama hücum oynadığın için (kontrol olsa da hücuma yönelik) zaten geniş alanda takımın üstüne bir daha geniş alan vererek alanı iyice genişletmişsin. Ee pas tercihi kısa ? Velhasıl dediğim gibi bi şekilde işliyorsa taktik hiç ellemeden sezonu kurtar. Kanımca ilerleyen sezonlarda patlar o taktik.
Bu sene büyük ihtimal ilk 2'de bitiririz
Yok hacı niye öyle anlayayım , haklısın dediklerinde ya şu taktik rehberini okudum geçen benim direktifler arasında mantıksızlıklar var .
Taktiği de tam olarak oturtamıyorum bir türlü ya 1.5 sezon oldu 7-8 tane taktik oluşturup denedim daha oturtamadık .
Dediklerini de dikkate alacağım yenisini oluştururken , bu sezonu bir kurtarsak diğer sezon iyi olacak .
Güzel gidiyorsun.Bu şekilde gidersen çıkarsın.
Diger takimlar hala pesini birakmiyorDegisen birsey olmamis, liderligi vermiyoruz
![]()
Kardeşi geç oldu ama başarılarPremier lige kadar çıkarsın umarım
![]()
Championship yolcusu kalmasın
Asistan menajer'in formasını mı alıyor taraftarlar![]()
Bu sene çıkacağız % 99 , başka yolu yok .
Sorma ya arkamda 3 takım var takılsam bir anda tepe taklak olacağız.
Eyvallah kardeşim , inşallah çıkarız
Bu sene çıkıyoruz büyük ihtimal ,
Nesta'yı topçu olarak aldık , baktım Asistan kötü direk A.Menajer yaptım![]()
<<<<<<<<<<<<<<< 2014-2015 Sky Bet Sezon Sonu Fikstür ve Puan Durumu >>>>>>>>>>>>>>>
Oyuncu Verileri
Bu sezon önce ligde şampiyonluğu Bristol City'e kaptıran , ardından Play-Offlarda finalde kaybederek bir üst lige çıkma hakkını kaybeden Swindon Menajerinin İstifa edip etmeyeceği merakla bekleniyor .
oh şit ya yine mi bu ligdeyiz![]()
Mazeretleri Var !
Swindon'un Türk asıllı teknik direktörü Erdoğan , Türk basınına konuştu.
Önümüzdeki sezon da Sky Bet Ligue 1'de mücadele edecek olmalarını , kış
aylarındaki maçları olumsuz hava koşullarına ve kara bağladı.Bu açıklama TT Arena'da
oynanan ve Galatasaray'ın Juventusu 1-0 yendiği maçı akıllara getirdi.Bakalım Swindon
taraftarları teknik adamlarının masallarını dinleyecekler mi , yoksa tepkilerini gösterecekler mi ?
Sabırlar Taştı !
Swindon tarafatarları Peterboroughe'a kaybedilen maç sırasında sahaya atlayıp ,
takıma , yönetime ve Erdoğan'a olan tepkilerini gösterdiler..
Sağlık olsun. Gelecek sezona odaklanmalıyız, yapacak bir şey yok.
Yine cikamamisiz yahangi ulkeye gidecen acaba
![]()
Ama ben sana dedim o taktik patlar diye
Antalyaspor![]()
Türkiye'den bir takım çalıştırmanı bekliyorum.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Gelişmeler Az Sonra..