Merakla lig kupası finalini bekliyoruz![]()
Merakla lig kupası finalini bekliyoruz![]()
cıktığın gibi uefaya gidicen herhalde ligte süpersin
FİNAL
Spoiler: İSTATİSTİK
Portoyu resmen inim inim inlettik. istatistikler ortada. Forvetlerimiz kaçırdıkç.a kaçırdı sonrasında heyecanımıza yenildik. Saçma sapan bikaç hata kaldıramadık maçı.
En üzücü haber ise avrupaya katılamıyoruz. Bildiğiniz üzere her ülkenin kupasını kazanan ya da final oynayan tkaım finaldeki rakibine bağlı olarak Avrupaya gider lakin Portekizin esas kupası tace de portugal mış lig kupası tamamen tenekeden ibaretmiş. Velhasıl avrupada yokuz. Ligde ise çok rahat bir şampiyonluk aldık artık üst ligdeyiz
Sezon Sonu Puan Durumu
Oyuncu Verileri
Birkaç haber
Avrupa ve Şampiyonlar Ligi Finalleri
Az kalsın senin Porto bizden fark yiyecekti
Aynen hacı abi çok deli oyuncu havuzum var. Genelde hatta paso düşük itibarlı takım alıp sefilleri oynarım (:
Olmadı avrupa yarınlara kaldı (:
TebriklerBi avrupa bileti iyi giderdi aslında
Premier Lige daha çıkmadın ama yenmediğimiz Premier Lig takımı kalmamışPorto dışında hepsini alt etmişsin..
Premier Lig için sağlam kadro kurabilirsen , ilk yıldan AL'ye gidebiliriz..
Kariyerinle ilgili değil ama bişey sorcam : En son çıkan güncelleme 14.2.1 ve direk bunu yüklesem olur mu ? Yoksa 14.2.0 falan da gerekir mi ?
1.ligdeki takımlar korksun artık senden![]()
Bi bütçe verdiler ama bütçe mi değilmi bilmiyorum kadro falan güçlenmez yani (: Artık yine dede mede toplarız gibime geliyor :F
güncellemenin içeridğine bakmadım ama sanırım bu seferki motor güncellemesi degilmiş dolayısıyla 14.2 yi yüklemen gerekecektir diye düşünüyorum
Yok yok bu yılda geçen yıldan güçlü bir kadro kuramam hatta belki üzelrek söylemeliyim ki dedeler bebelerden daha güçlü olabilir (: para mara yok dilenecem yav resmen
Amacım oyunu kötülemek değil çünkü bıktım (: Her yıl düzelmesi gerekirken rezilleştiriyorlar. Sonra güncelleme üstüne güncelleme şubat martta anca adam oluyor çekilen çileyi biliyorsunuz. Neyse fazla lafı uzatmadan sizelere bir kare paylaşmak istedim geçen yılki bir maçtan.
Sağ bekim Duarte tam istediğimi yapıp ön direğe kesti ve Carlos Andre de hareketlenip bomboş durumda kaldı gol diye ayağa kalktım. ki pozisyonu gördüğünüz üzere Andreye çarpsa bile gol olacak. Adam ne yaptı biliyor musnuz ? Duarteye tekrar yolladı topu verkaç yaptırdı sağ bekime resmenAndre'nin profili o kadar da leş değil hadi diyelim ki leş olsun çöp olsun adam beyinsiz bile olsa o pozisyonda top toplayıcısını getirsen kaleye vurur en azından vurmaya çalışır aklıma geldikçe sövüyorum
![]()
Sezon boyunca yaşadığım aptal saptal sakatlıklar. Hakemlerin çok bariz ofsayt diye vermediği goller direkler duran toptan yenen goller sizin olsun (: Diyeceklerim bu kadar
Klasik 2B candır , Juan Diaz![]()
Vay arkadaş bu nasıl pozisyon![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
AhahahBunu görünce wolfsburg kariyerim aklıma geldi. Diego kaleciyle karşı karşıya pozisyonda kaleciyi geçip orta yapmış ve top taca gitmişti
![]()
Sen neler yapmışsın öyle yaOyuncuları bir doping testinden geçirmek lazım
![]()
![]()
![]()
Ahaha yaşlı maşlı acımıyorlar rakiplere.Neydi o gergadan boynuzu reklamı mı ne yapan adam vardı onu aradın galip![]()
Neredesin Diaazz hocaaaaaammmm?
Diaz hocam birde sen şu aşağıdaki benim videoyu izle ozaman benim delirmemi düşün.
http://youtu.be/U_M8_sTCPPU
bize b takımları az gelmiş büyüklerin dağıtmışsın ortalığı![]()
Beni he diyip geçiştiremezsin taaaammı ?
Adamlar rakipsiz olunca kafalarına göre at koşturuyor piyasa da el mahkum gülü dikenleriyle seviyorum artık (: çileden çıkarıp elime pis batsa da sonrasında geçiyor kızgınlıgım (:
Dedeler çömezlere verdi bastonu verdi bastonu
ne diyim Ünsal (: attığın yoruma cevap vermesem daha mı iyiydi (:
Buralardayım kardeşim. yeni sezon için birkaç psd bakıyorum. Onun ötesinde inanılmaz bir transfer çalışması içindeyim. para olmayınca gün oyuncu aramakla geçiyor (:
Güncellemeyi büyük heyecanla bekliyorum ne zaman gelicek acaba?![]()
Dedelerle devam etseydik ya o zaman![]()
Bakalım gelen bebeler , dedelerinin performansına yaklaşabilecek mi![]()
KOnu başlığı değişti,güncellemeyi bekliyoruuuzzz.![]()