Tottenham la daha ilk sezonda capital one hariç bütün kupaları aldım. (o kupaytı da finalda kaybettim) en yakın rakibime 12 puan fark atım 90 puanla ligi bitirdim. AMMAAAAA

Chelsea-Arsenal derbilerini 3 lü 5 li farklarla yendim.

bütün sezon topla oynama yüzdemin ortalaması yaklaşık %65( yani maçlar genellikle 65-35 geçio en fazla güçlü rakiplerde united dortmund gibi 55-45 20 den aşağı şut çekmiorum)

Tüm sezon kaçırdığım penaltı sayısı 5 i geçmior.

2 günde 1 maç oynuorum

bütün fizyoterapistlerimin adam yönetimi,fizyoterapi,mtivasyon özellikleri 20 ve bu sanırımki bu yüzden bu kadar yoğun maç temposunda sakatlık sorunu yaşamadım(sadece defoe 3 ay sakatlık yasadı)

takım ve oyuncu direktiflerinde kanat ve bek oyuncularıma orta yapmanın bütün seçeneklerini kullanmama rağmen indaına şut çekmeye devam etmekte yada 0 a inip orta sahaya pasla dönmekte lafın kısası forvete yada arkadireğe bi top kestiremedim.(şutlar gol oluor ama)

sezon boyunca ingiltere'de aldığım mağlubiyetler hep aynı takımlar(newcastle southampton cardiff ligde mutlaka maç kaybettim newcastle'a 2 kez federasyon kupasında da ilk maçı berabere kalıp rövansında evimde yenebilmiştim)

özet: yazımın başında dediğim gibi sezonu fedarasyon kupası avrupa ligi ve lig şampiyonluğu ve capital one finalisti olarak bitirdim. ama ben bu başarıyı oyundaki hataya bağlıorum zira eski serilerde mutlaka zorlanıyordum bu seride ise galibiyet garanti ama bakalım kaç fark olcak die çıkıorum resmen yenilmez armada oldum ama dedim ya hiç birfm serisinde yoktu bu eminimki son yamadan sonra biticek bu güzel günler ama burda şunu söylemek istiorum BU OYUN TAM ANLAMIYLA HAZIR DEĞİLLLL. başarıların keyfini süremiorum bu kadar kolay mı die hemde ezici bir şekilde