Fenerbahçe'de Neler Oluyor ?
Başkanlık seçimi için seçimli genel kurul kararı alan Fenerbahçe'de eski yönetim seçime girmeyeceğini açıklamıştı. Bunun üzerine seçime tek aday olarak giren Erdal Çakır seçimleri kazanmıştı.
Genel kurulda ve sonrasında bazı basın organlarında bazı üyelerin Fenerbahçe'nin mali olarak kötü durumda olduğunu söylemeleri üzerine yeni başkan Erdal Çakır buna karşı çıkmıştı. Fakat bugün açıklanan bir haber bomba etkisi yarattı. Fenerbahçe Direktörü Cesar Chavez'in bankadan 20.5 m € kredi aldığı KAP'a bildirildi.
Bu haberin üzerine Fenerbahçe taraftarı da ayaklandı. Şeffaf yönetim istediklerini söyleyen taraftarlar forumlarda ve twitterda sayfalarca bunu tartıştı. Ümit Boğa'nın ise konuyla ilgili açıklamada bulunmaması dikkat çekiyor. Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen ise yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin kredi borçlarının ve oyuncu sözleşmelerinin yüksek seviyede olduğunu maç başı ve primlerin azaltılması gerektiğini savundu. Eğer buna bir önlem alınmazsa Avrupa'ya gidememe gibi birşeyin söz konusu olabileceğini söyledi.
Fenerbahçe'nin Yeni Stadyum Planı İptal !
Yönetim KAP'a bildirdiği açıklamada mali sıkıntılardan dolayı yeni stadyum yapımından vazgeçmiştir denildi.
Vefa Sadece Semt Adıymış !
Fenerbahçe'de Yaprak Dökümü Devam Edecek Mi ?
Yönetim Bıraktı, Ümit Boğa Son Sezonum Demişti ve Şimdi Sıra Oyuncularda ! Bu İşin Sonu Nereye Varacak ?