Mancini haklı Fatih hoca bile yabancı takımlarda doğru dürüst görev yapamadı Türk hocaların kendilerini daha çok geliştirmesi lazım Mancini haklı kesinlikle haddini aşmışlığı falan yok ancak Şota örneği komik olmuş orası ayrı.![]()
Mancini haklı Fatih hoca bile yabancı takımlarda doğru dürüst görev yapamadı Türk hocaların kendilerini daha çok geliştirmesi lazım Mancini haklı kesinlikle haddini aşmışlığı falan yok ancak Şota örneği komik olmuş orası ayrı.![]()
Çok düz mantık olmuş Manci'nin açıklamaları![]()
Neyse Galatasaraya karşı daha bir hırsla yaklaşacak Teknik Adamlar olacaktır artık.
Özellikle Sergen Yalçın yönettiği takım Galatasaray ile karşılaşacağı zaman Galatasaray'ın başındaki teknik adam Mancini olursa takımı daha ayrı bir motive edecektir maç sonu olası bir galibiyet de Manciniye saldırabilmek adına![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Sergen reyiz ayağını denk alsın falan ahuha seviyorum bu adamı ya
Vural'da bir bakımdan doğru demiş.
Mancini'de kendince haklı.O kadar paranın döndüğü ülkenin hali ortada.
Basketbolda bile yüksek paralar dönüyormuş bizim ülkemizde geçen bir oyuncu anlatıyordu NTV Spor'da.Ama genç oyuncu zor çıkarıyormuşuz.Oda kendini geliştirmeli oyuncular ve hocalar falan diye konuşuyordu yanlış hatırlamıyorsam![]()
Mancini İngiltere'de şampiyonluk yaşarken TV'de evet/hayır diyen Sergen'in ne kadar da zoruna gitmiş öyle.
Mancini haklı bence hatta eksik bile söylemiş. Yöneticiler de geri kalmış durumda bizde. Ülkede gelişen şeyler var ama gelişimin sürekliliğini sağlayacak ve bu gelişimden faydalanacak insan yok. Böyle bir nüfustan faydalanamayıp dışarıya bağımlı olmanın başka bir açıklaması olamaz çünkü.
Screw you guys, I'm goin' home
Maç kaçta ve hangi kanalda arkadaslar..?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ben maçı tamamen unutmuştum iyi hatırlattınız beyler sağolun![]()
Rezalet teknik direktörlerimiz durumu kabul etmek yerine savunmaya geçmiş.
Mancini süper falan demiyorum ancak adamın çalıştırdığı takımlar belli.Sen İngiltere'nin kıytırık Cardiff takımının başına bile getirilmezken adam Manchester City'de şampiyonluk yaşıyordu.Evet City'nin parası var,oyuncuları iyi biliyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
yigitin gonlunu almis mancini bugun ilk 11 baslatiyor
G.Saray'ın Celtic 11'i: Eray, Eboue, Ceyhun, Emre Can, Dany, Hajrovic, İbrahim, Yekta, Yiğit, Aydın, Amrabat
Ranieri döneminde de City'nin parası vardı, Mourinho'dan sonra da Chelsea'nin parası vardı, Real'in parası hep vardı, Bayern'in parası hep vardı. Elinde paranın olması kesinlikle şampiyonsun demek değil, Mancini'yi eleştirirken City'nin şampiyonluğunu falan yerin dibine sokmaya gerek yok. Eleştirin sözümüz yok ama şu City'nin parası vardı goygoyu başlamasın.
Screw you guys, I'm goin' home
Bu maç izlenmez, kadroda cinnet geçirtecek çok isim var.
Hajrovic 10 numarada oynayacak sanırım. En Etkili olacağı bölge orası bence.
hayrovic net klas topcu.
http://s7.directupload.net/images/140112/dn47z8ml.swf
Yalnız bu Hajrovic'in ayağı harbi iyi. Ama hız ve çeviklik konusunda aynı şeyleri söyleyemem. Kanat olarak değilde AMC olarak kullanılırsa daha iyi olacak gibi duruyor.
hizi bence normalde ceviklikde sorun var evet
ulan eray![]()
Galatasaray kalecisi Eray İşcan, THY Antalya Cup final maçı öncesinde ısınırken şampiyona verilecek kupayı kırdı.
Yekta çok iyi oynuyor iki maçtır.İnşallah yollamayız bir yere.
Biz Yekta'yı kaybedersek yanlış yaparız çok klas bi topçu. Zaten stada gittiğimde hep bakardım Yekta'ya acaip teknik şeyler yapardı. Yekta'dan yararlanmalıyız biz kesinlikle.
Yekta kaliteli ama o uzun sakatlik sonucundan sonra bir turlu toparliyamamisti.. yekta kasimpasa gunlerine donse 2x selcuk inan eder.
yalniz amrabatta cok iyi ileri ucta..
nazar degdi emre cana sakatlandi riera giricek
İnşallah önemli şeyi yoktur Emre'nin.
Yiğit rezalet oynuyor.
yekta tamam vücudunu falan iyi kullanıyoda rezalet pas atıyo anlatamam
- Yiğit çok kötü oynuyor. 2-3 pozisyon dışında sahada göremedim ben kendisini. Yetersiz..
- İbrahim'in kumaşı kaliteli. Nuri'yi andırdı bana. Al verleri, oyunu genişletmeleri, pasları, pozisyonları kovalaması falan oldukça iyi. FM tabiri ile tam bir MC.
- Emre Can'da savunma yönünden bekte sırıttı bir kaç pozisyon boyunca fakat çalışkan, azimli ve istekliydi. Cüssesizliği nedeni ile bekte deneyecektir Mancini onu hep.
- Amrabat çok etkili ve istekliydi. Ters toplar ile bir çok pozisyon buldu. Sol kanatta iken önüne gelen toplarda bire bir mücadelesi ile, tekniği ile fark yarattı. Sahanın en iyisiydi. Böyle açık futbol oynandığı zaman oldukca etkili oluyor.
- Hajrovic'in kendini ispat etme cabası cok belli. Rakip ceza sahasına yakın aldığı her topta kaleyi düşünüyor. Tekniği iyi, oyun görüşü daha da iyi. Frikik kullandı bir tane ki oldukça etkili oldu. Çizgiden içeriye kat ederken daha iyi oynadığını düşünüyorum. Forvet arkasında çok durağan olunca etkisiz kaldı gibi.
- Yekta çok etkiliydi. Tekniği çok yüksek. Hem vücudunu iyi kullanıyor hem de oyunu cok iyi yönlendiriyor. Fakat isteksiz gibi gözüküyor gözüme.
- Aydın bir iki pozisyon dışında Yiğit'le aynı topu oynadı. Yetersiz gözüktü.
- Bunların dışında savunmamızın hali içler acısı. Ceyhun çeviklik ve hız eksikliği nedeniyle çok kolay çalım yiyor, pozisyonunu kaybediyor. Ön libero da bu kadar göze çarpmasa da stoperde iken bu hatalar inanılmaz pahalıya patlayabilir. Dany iyi oynuyor Ceyhun'un eksiklerini kapatıyor. Eboue sağ açık gibi oynuyor savunmaya dönmüyor neredeyse hiç.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Çok doğru bir yorum gördüm;
EMRE CAN, DANY CAN'T
Eray'ı ilk 18'e almasınlar resmi maçlarda oyuncuları sakatlar bu sefer.![]()
Tribünde hafif kızıla çalan saçlarıyla bir ablamız var. Selçuk'a benziyor yüz hatları. Ablası herhalde.
Macın yardımcı hakemi kör.
Futbolcu Bilgileri
Emre Çolak gibi bi yetenek bizde değilde İspanya'da bi takımda olsaydı mesela Valencia çok iyi bir mental ve fiziksel gelişme ile mükkemel bi oyuncu olurdu. Çok ciddiyim bu konuda.