STSL 1. Hafta
Spoiler: Maç Verileri
Transferlerimizi tanıtmaya başlayalım!
Spoiler: Aşkın
Spoiler: İlker
Spoiler: Jem Karacan
Spoiler: Koray Günter
Politikamızda yabancı oyuncu almak yoktu fakat o kadar sene kendisini oynattık.Bari kendisinden para kazanalım dedim.Sene sonu satmayı düşünüyorum
Spoiler: Badu
Spoiler: Yunus Malli
Bu sene Jem harici kiralık oyuncularımızın kontratlarını aldık.Güzel bir yöntemdi bizim için.Ayrıca kiralık oyuncularımızlada nikah tazeledik.
Transfer Sezonu Sona Erdi
STSL 2. Hafta
Kaleciler
Yine yetersiz bir kale hattına sahibiz.Aslında genç oyuncumuzu bu sene oynatmaya başlayıp Cenk'i satıcaktım.Fakat satamayınca böyle bir yola giriştik.
Defans
Sağlam bir defans hattımız var.Zaten olması gerekende bu.Malumunuz 2 defansla oynuyoruz
Orta Saha
Kalabalık ve kuvvetli orta sahamız takımın her şeyi.Onlar kötü oynarsa yeniliriz iyi oynarlarsa kazanırız.Hepsiyle özel olarak ilgileniyorum.Emrah,Gökhan ve Bora keşfettiğim 3 genç artık takımda yerlerini almaya başladılar.Gözlerindeki parlaklığı gelen Avrupalı kulüplerde kapımızı tıkırdatmaya başladı
Forvet
Yeterli bir forvet hattımız yok.Mesut'u ilk 11 oynatmama rağmen bir türlü istediğim gelişimi gösteremedi.Cenk'i zaten satamadım diye ayrı üzgünüm.Seneye Enes'i alabilirsem değmeyin keyfime
ŞL'de Ölüm Grubu
STSL 3. Hafta
STSL 4. Hafta