• Yiğit çok kötü oynuyor. 2-3 pozisyon dışında sahada göremedim ben kendisini. Yetersiz..
  • İbrahim'in kumaşı kaliteli. Nuri'yi andırdı bana. Al verleri, oyunu genişletmeleri, pasları, pozisyonları kovalaması falan oldukça iyi. FM tabiri ile tam bir MC.
  • Emre Can'da savunma yönünden bekte sırıttı bir kaç pozisyon boyunca fakat çalışkan, azimli ve istekliydi. Cüssesizliği nedeni ile bekte deneyecektir Mancini onu hep.
  • Amrabat çok etkili ve istekliydi. Ters toplar ile bir çok pozisyon buldu. Sol kanatta iken önüne gelen toplarda bire bir mücadelesi ile, tekniği ile fark yarattı. Sahanın en iyisiydi. Böyle açık futbol oynandığı zaman oldukca etkili oluyor.
  • Hajrovic'in kendini ispat etme cabası cok belli. Rakip ceza sahasına yakın aldığı her topta kaleyi düşünüyor. Tekniği iyi, oyun görüşü daha da iyi. Frikik kullandı bir tane ki oldukça etkili oldu. Çizgiden içeriye kat ederken daha iyi oynadığını düşünüyorum. Forvet arkasında çok durağan olunca etkisiz kaldı gibi.
  • Yekta çok etkiliydi. Tekniği çok yüksek. Hem vücudunu iyi kullanıyor hem de oyunu cok iyi yönlendiriyor. Fakat isteksiz gibi gözüküyor gözüme.
  • Aydın bir iki pozisyon dışında Yiğit'le aynı topu oynadı. Yetersiz gözüktü.
  • Bunların dışında savunmamızın hali içler acısı. Ceyhun çeviklik ve hız eksikliği nedeniyle çok kolay çalım yiyor, pozisyonunu kaybediyor. Ön libero da bu kadar göze çarpmasa da stoperde iken bu hatalar inanılmaz pahalıya patlayabilir. Dany iyi oynuyor Ceyhun'un eksiklerini kapatıyor. Eboue sağ açık gibi oynuyor savunmaya dönmüyor neredeyse hiç.