1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Threaded View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hadi mancini oyle gordude fazla izliyemedi diyelim , eh be tugay sen orda kuklamisin nesin anlatsana iste engincigimi...

Engin Baytar: "Galatasaray'da anlaşılmayan oyuncu değişikliği bizi de etkiledi. Oyuncular olarak o değişimden etkilendik."

Engin Baytar: "Yeni gelen hoca beni yeteneksiz, yetersiz görmüş. Olabilir, doğrudur. Saygı duymak lazım. ama bana sans verebilirdi.

Engin Baytar: Takımda 3-4 kez huzursuzluk ve sorun yaratan futbolcuya bile şans verildi. Bana verilmeemsini manidar buluyorum

Engin Baytar: Kesinlikle haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. Herkesle aram iyi. Sorunlu adam olsa Fatih Terim beni göndermiş olurdu.

Engin Baytar: "Galatasaray'a ve takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Onlar en iyilerine en güzellerine layıklar."

Engin Baytar: G.Saray'da bir kişiden dolayı çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Ben onu ağabey, baba olarak gördüm ama çok yanlış yapmışım.

Engin Baytar: "O kişinin ismini vermeyeceğim. Eminim ki şuan mutludur. Allah bunu onun yanına koymayacak."

Engin Baytar: Yalnız kaldım, kırgınlıklar yaşadım. Ama yoluma devam edeceğim. Galatasaray'daki o kişiyi Allah'a havale ediyorum

Engin Baytar: "Cüneyt Çakır'a allah belanı vermesin demedim. Orada hep beraber ofsayt var hocam nasıl verirsin golü dedik."

Engin Baytar: "Benim hareketimin benzerini Fabregas yaptı. Değil kart, uyarı bile veremedi."
    Last edited by byariff : 13.Ocak.2014 at 15:56

Mesaj Yetkileri