Sayfa 4 / 15 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 448 sonuç

Konu: UFUK E. - El Mi Yaman Bey mi Yaman, Hodri Meydan! - Kocaelispor ( 5. Sezon )

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

3-1 lik seriye bağlamak güzel bu sene de terfi olur gibi.

Ceyhun bırakınca asistan olarak al bari yanına adamın emeği büyük
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Gelene gidene 3 atmisiz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

artık skor 3-0 olunca takım ahengi bozulmasın diye bilerek gol yersin

3' te 3 gidişat iyi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yorumlar için herkese teşekkür ederim.

Ceyhun takımın Alex'i oldu artık heykelini dikeceğiz yakında.

Türkiye Kupası - Dördüncü Tur

Maç Yorumu: Maalesef Trabzon'a direnemedik ve 3-0 mağlup ayrıldık kendi sahamızdan.

Maç Yorumu: Altınordu gerçekten çok güçlü bir takım. 2-0 yendik ancak çok iyi mücadele ettiler ve bizi baya bir zorladılar.

Maç Yorumu: Başa baş oynadığımız bir maçta beraberlik en iyi sonuçtu fakat 3 gol atıpta berabere kalmak adama koyuyor.

Maç Yorumu: Aslında Ofspor attığı üç golüde haketmedi ancak oyuncularımızın beceriksizliğinden dolayı maç gitti geldi ve niyahetinde üç puanı alan taraf olduk.

Böylelikle ilk yarı tamamlanmış oldu. İlk yarının oyuncu istatistiklerinde Ceyhun'un performansı yine göz dolduruyor.

Ceyhun'un maç performansları;

Ligde puan tablosuda bu şekilde. İlk yarıyı lider olarak kapattık, bunda Altınordu'yu evimizde yenmemizin katkısı büyük ve en çok çekindiğim takımda Altınordu.

Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Ilk yari guzel gecmis, sezon sonu bu performansla cikariz

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Altay'la beraber çıkarsınız inşallah

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Ilk yari guzel gecmis, sezon sonu bu performansla cikariz
    İlk yarı bizim için inişli çıkışlıydı ancak yarıyı lider kapatmak bizim için önemliydi.

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Altay'la beraber çıkarsınız inşallah
    Altay'ı bende severim, umarım beraber çıkarız.

Sezon başında aldığım oyuncuları 17 maçta deneme fırsatı buldum. Beklediğim performansı vermeyen ve hayal kırıklığına uğradım bir kaç oyuncuyla sözleşme feshettim. Mehmet Kahrıman, Mustafa Budak, Sercan Uslu ve geçen senede kadromuzda olan Savaş Öztürk ile yollarımızı ayırdık.

Daha çok stopper bölgesinde sıkıntı çektiğim için bu bölgeye iki oyuncu transfer etmek istedim ancak verdiğim teklifleri beğenmeyen oyunculardan dolayı yalnızca bir tane stoper alabildik.

Furkan Şeker bildiğiniz üzere Beşiktaş altyapısından çıkmış bir oyuncu ve şuanda Mersin İ.Y'da forma giymekte. Potansiyelli bir genç olmasının yanında şuanki profilide bize katkı sağlayacak düzeyde.

Daha önce hiç bilmediğim fakat profili ile rotasyon oyuncusu olabilecek bir oyuncu Ziya Şakar.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Furkan o lige göre iyiymiş baya her türlü iş yapar .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok gol yiyoruz.Takımımızın hücum hattı iyi olduğundan pek anlaşılmıyor ama sakatlandıklarında falan sıkıntıya girebiliriz.

Nesil
    2012

Ceyhun yaşına göre çok iyi işler yapmış , Furkan'da iyi transfer

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Furkan o lige göre iyiymiş baya her türlü iş yapar .
    İkinci lige göre baya iyi bir oyuncu. Bakalım üst liglerde de nasıl oynayacak.

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Çok gol yiyoruz.Takımımızın hücum hattı iyi olduğundan pek anlaşılmıyor ama sakatlandıklarında falan sıkıntıya girebiliriz.
    Bende öyle düşünüyorum. Şuana kadar ofans hattının tamamen sakatlandığını görmedim o yüzden bu konuda şanslıyız.

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Ceyhun yaşına göre çok iyi işler yapmış , Furkan'da iyi transfer

Açıkçası Ceyhun'u takıma alırken bu denli performans sergileyeceğini hiç düşünmemiştim, sürpriz oldu benim için.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hazırlık maçlarımızı kolaydan zora göre yaptık. Sonuncu takım antrenöre göre bizden daha iyi bir takımmış ve sahadan 2-2lik skorla ayrıldık.

Maç Yorumu: Gollü başladık ve Ceyhun yine olağanüstü bir performans sergiledi.

Maç Yorumu: Yine bol gollü bir maç oldu zaten bu ligde fazla alt maç olmuyor genelde maçlar üst bitiyor.

Maç Yorumu: Böyle devam etmesini ummak istiyorum ancak bu kadar fazla iyi gidiyorsak puan kayıpları yaşanacak gibi geliyor.

Maç Yorumu: 1461 deplasmanından birer puanla ayrıldık. Defansımızın açık verdiğini söylüyorum ancak ortasahamında yaş ortalaması çok yüksek oyunculardan oluştuğu için o bölgede direnemiyoruz. Erman Ergin (37), Cihan Haspolatlı (35), Ceyhun Eriş (38).

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Maç Yorumu: Takım olarak formsuz olduğumuz bir maçta Karagümrük cezayı kesti maalesef.

Maç Yorumu: Form düşüklüğü sürüyor. İyi olduğumuz zaman takım olarak iyi, kötü olduğumuzda ise takım olarak kötü oluyoruz.

Maç Yorumu: Üç maçtır galip gelemiyorduk ve Tepecikspor'u yenerek kötü formumuzdan kurtulduk.

Maç Yorumu: Ne kadar fazla gol yesekte bu tür maçlarda kazanmayı bilmekte önemli. Fakat üst lig yükseldiğimiz zaman bu kadar gol atamazsak o zaman sıkıntı olur.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İstikrarsız bir gidişat var ama bu ligde 2-3 maçlık bir seri bile seni yükseklere çıkarabilir çünkü her takım istikrarsız.Maçlardan sonra puan durumları hakkında bilgi verirsen güzel olabilir.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Son maçlarda biraz düşüş yaşamışız , moraller de bozulunca takım teklemiş biraz ama toparlarsın .

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    İstikrarsız bir gidişat var ama bu ligde 2-3 maçlık bir seri bile seni yükseklere çıkarabilir çünkü her takım istikrarsız.Maçlardan sonra puan durumları hakkında bilgi verirsen güzel olabilir.
    Maalesef tüm takımlar istikrarsız. Şu ligden sağ salim bi çıkalımda

Son maçlarda biraz düşüş yaşamışız , moraller de bozulunca takım teklemiş biraz ama toparlarsın .
    Bende öyle düşünüyorum, teşekkürler.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Maç Yorumu:Galip gelmemize rağmen rakip takımın oyuncusu şahane oynadı açıkçası. Bu maçtan sonra transfer teklifi götürebilirim.

Maç Yorumu: Ercan, takımımızın gol yükünü çekiyor bu sene. Geçen yıl İhan, bu yıl Ercan; bakalım seneye kim olacak?

Maç Yorumu: Nazilli Belediye ile yıldızımız barışmadı bir türlü. İlk maç kendi evlerinde 3-1 yenmişlerdi bizde kendi evimizde yeneriz diye düşündüm ancak beraberliği kopardılar.

Maç Yorumu: Balıkesirspor'u içeride dışarıda mağlup etmeyi başardık.

Maç Yorumu: Namağlup serimizi Bayrampaşa karşısında da sürdürmeye devam ediyoruz.

Oyunda biraz ilerlediğim için puan tablosunu ilerleyen maçlarda koyacağım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Son maçlardan iyi puanlar çıkarmışız.Artık bir ayağımız diğer ligde gibi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Son maçlardan iyi puanlar çıkarmışız.Artık bir ayağımız diğer ligde gibi
    Aynen öyle dostum, teşekkürler.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Maç Yorumu: Alt biten nadir maçlarımızdan bir tanesi. Zorda olsa 1-0 galip gelmeyi başardık.

Maç Yorumu: En yakın rakibimizi 5-1 yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Rakibimizle aramızda 2 puan vardı ve bu maç şampiyonluk maçıydı ve Altınordu'yu yenerek 2014-2015 yılının şampiyonu olduk.

Maçtan önce taraftarımızın açtığı bir pankart. Günün anlam ve önemini fazlasıyla belirtiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ceyhun, hakettiği gibi yılın futbolcusu seçildi.

İkinci Lig'in yılın menajeri ödülüne layık görüldük.

Yılın takımında sadece Ceyhun'un yer alması oldukça şaşırtıcı.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kocaelispor PTT Birinci Lig'de!

En son 2007 yılında PTT Birinci Lig'de mücadele verip Süper Lig'e yükselen Kocaelispor, aynı yıl içerisinde tekrar alt lige düşmüş ve bu düşüşü ikinci lige hatta üçüncü lige kadar sürmüştük. Kocaelispor maddi ve sportif sıkıntılar yaşarken teknik direktör Ufuk Ersop'un takımın başına geçmesiyle adeta ikinci baharını yaşadı.

İlk yıl üçüncü ligde mükemmel bir performans sergileyen Körfezler, İkinci Lig'de de aynı başarıyıyı sürdürerek 2014-2015 sezonunu şampiyon olarak tamamladı. Kocaelispor taraftarı şampiyonluktan yaşadığı hazzı sokaklara dökerek şampiyonluğu kutladılar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tebrikler kanka takımını yine tebrik etmiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Tebrikler kanka takımını yine tebrik etmiyorum.
    Gün gelir oda olur kanka.

Puan tablomuz. Bizimle birlikte Altay'da üst lige yükseldi.

Ceyhun Eriş, 20 gol 20 asist ile takımın ve ligin en iyi oyuncusu oldu.

Bu sezon satın aldığımız Ercan, 16 golle takıma katkı sağlayan isimlerden biri oldu.

Genç ve potansiyelli Türk asıllı Fransız oyuncumuzun performansı gelecek adına umut vaad etti.

Yine zaman kaybetmeden bir ust lige cikmisiz, tebrikler

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Yine zaman kaybetmeden bir ust lige cikmisiz, tebrikler
    Hızlı şekilde profesyonel liglere yükselerek adımızı yeniden duyurmaya çalışacağız.

PTT Birinci Lig'de yükselen ve düşen takımlar.

Süper Lig'de ise alt ligden çıkan takımların tamamı düşmüş.

Yönetimin bize belirlediği bütçe, yeni çıkan bir takım için gayet iyi.

2 yıl boyunca şampiyonluklar yaşattığım takımın simgelerine girdik. FM kariyerimde ilk defa bir takımın simgesi oldum diyebilirim. Yönettiğim takımlarda istikrarsız olduğumda değil çünkü çoğu kez aldığım takımda büyük başarılar kazandım fakat FM'nin eski serilerinde oyuncular bile simge efsane olurken teknik direktörler o listede yer almıyordu. 14'te ise bu sorunu düzeltmişler.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tebrikler yine yoğun bi transfer dönemi olacaktır malum şimdi çok daha iyi takımlarla yarış içerisinde olacaksın.

Balıkesir'in daha da alt liglere düşmesi entresan gerçekten Reis tek başına tutardı halbuki onları.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transferleri bekliyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hayırlı olsun kardeşim aslına beklemiyordum bu imkansızlıklar içinde hemde şampiyon olarak çıkmışsın ayrıca bir tebrik (:

Sayfa 4 / 15 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri