Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 195 sonuç

Konu: Kiev’in golüne sevindiler

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by nart_susruko
    varsa onlar içinde bi yorumun özele ne gerek var direkt buraya yaz, onlarında bilmeye hakkı var gerçek Türk olup olmadıklarını..
    mesela benim içime kurt düştü şimdi gerçek Türk müyüm değil miyim diye..
    Tartısmak istemiyorum diye isi iyice dalgaya vurdun eger senin içinde TÜRK olup olmaman hakkında bir süphen varsa orası benle ilgili bi sorun degil soy kütügü fln cıkarttır orda belli olur.
    Benim dedigim sadece Fenerbahce gol yediginde sevinmeyen TÜRKler inş 2.maçta sevinecek.sevinen TÜRK!ler ise 2.maçta üzülecek dedim uzatmaya gerek yok.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Beyler yeter bu ne kardeşim bugün herkes tartışıyor

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

sıcak vuruyor insanlara.Gerçi captainla aşağı yukarı fikirlerim aynı

BEYLER yeter artık uyarı vermek zorunda kalıcam siteden atılmak için mi uğraşıyosunuz

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

tartışma seviyeli olduğu sürece neden siteden atılsınlar anlamadım
    ne yani sürekli canın cicimli mi olacak insanar

tartışma seviyesi değil konusu önemli burda.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ayrıca bundan 1-2 ay önce TÜRK bayragını indirip yerine gs bayragı asanlarda galatasaraylılardı. Fakat buda yine o gole sevinen galatasaraylılar gibiydi bilmem anlatabildimmi galatasaraylı ile Galatasaraylı arasında fark oluyor yani
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bi konu hakkında iki uç farklı görüşe sahip olsada 2 kişi tartışıyoruz/muhabbet ediyoruz/konuşuyoruz neyse işte..
    ne ortada bi küfürlü söz, ne bi hakaret ne de aykırı bişey var..
    ne silinen mesajları nede uyarıyı-siteden kovulmayı anlıyamadım..

üstündeki mesaja bak anlarsın

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

bi konu hakkında iki uç farklı görüşe sahip olsada 2 kişi tartışıyoruz/muhabbet ediyoruz/konuşuyoruz neyse işte..
    ne ortada bi küfürlü söz, ne bi hakaret ne de aykırı bişey var..
    ne silinen mesajları nede uyarıyı-siteden kovulmayı anlıyamadım..
    bende tam olarak işte bunu anlamadım

diyorum yukardaki mesajdaki resmi indirin anlayın. Ben bu captain arkadaşın daha önceki yazılarından olayın buraya geleceğini bildiğim için müdahale ettmeye çalıştım buyrun devam edin

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by sherryy
    2000 senesi galatasaray uefa kupasında finale doğru ilerliyor.Tüm Türkiye tek bir yürek olmuş Galatasarayın başarılı olması için dua ediyor her golüne her galibiyetine seviniyor
    Beşiktaş uefa kupasında çeyrek finale çıkıyor rakip lazio yine tüm türkiye beşiktaşlı olmuş herkes başarılı olup kupayı almasını istiyor
    Galataray ve beşiktaş avrupada ilerlerken herkes başarılı olmalarını isterken Fenerbahçe avrupada başarılı olamayınca seviniyoruz
    Bunun sebebi bizim fenerbahçe çekememizliğimiz değil Fenerbahçenin geçmişten beri yaptığı ve kendilerini hep en büyük görnmelerinden dolayı herkeste bir fb empatisi oluştu

bak bu yazımda sizin yönetiminizin siz ne hale getirdiği apaçık ortada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Fenerbahçe elenirse sevineceğim açıkcası, atalarım da Osmanlı akıncılarına dayanıyor yani halis bir Türk'üm. Bu işin sonu ne olur çok merak ediyorum ayrıca

Birde senderson, şu imzanı nereden aldığını çok merak ediyorum şahsen. Yok hani ben Galatasaray Lisesi mezunuyum da. Kökeni ta 15. yüzyıla dayanan ve tekrardan öğrenime 1868 yılında Sultan Abdülaziz'in de katıldığı bir törenle Mekteb-i Sultani adıyla devam eden bir okuldur ve Katolik bir Fransız okulu filan değil etnik köken ayırt edilmeden her ırktan ve renkten insanın öğrenim görebilmesi amacıyla açılmıştır. Aralarında Müslüman, Katolik, Ortodoks ve Musevi öğrenciler vardır ve bir çok değerli insan -ki aralarında Cemal Reşit Rey, Reşat Nuri Güntekin, Kemal Tahir ve Nazım Hikmet Ran gibi insanlar bulunmaktadır- yetiştirmiş bir kurumdur. Tamamiyle de etnik köken ayırmadan Türklükten yana bir tavır içerisindedir. Bunu da lisenin kapısından girdiğiniz anda karşınıza çıkan Şehitler anıtından anlayabilirsiniz zira Çanakkale Savaşında sadece 3 öğrencisi şehit düşmemiştir, o 3 öğrenci de ailelerinin kalan tek erkek çocukları oldukları için orduya alınmamışlardır. Aralarında birçok gayrimüslim olduğunu belirtmem lazım gelir sanırım burada. Yani bütün bunlardan sonra cidden çok merak ediyorum imzanın kaynağının neresi olduğunu ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by hurmet
    diyorum yukardaki mesajdaki resmi indirin anlayın. Ben bu captain arkadaşın daha önceki yazılarından olayın buraya geleceğini bildiğim için müdahale ettmeye çalıştım
    Ben daha önce sadece 1 kisiyle tartıstım hadi tas catlasın 2 olsun
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by Gravity
    Ben Fenerbahçe elenirse sevineceğim açıkcası, atalarım da Osmanlı akıncılarına dayanıyor yani halis bir Türk'üm. Bu işin sonu ne olur çok merak ediyorum ayrıca

Birde senderson, şu imzanı nereden aldığını çok merak ediyorum şahsen. Yok hani ben Galatasaray Lisesi mezunuyum da. Kökeni ta 15. yüzyıla dayanan ve tekrardan öğrenime 1868 yılında Sultan Abdülaziz'in de katıldığı bir törenle Mekteb-i Sultani adıyla devam eden bir okuldur ve Katolik bir Fransız okulu filan değil etnik köken ayırt edilmeden her ırktan ve renkten insanın öğrenim görebilmesi amacıyla açılmıştır. Aralarında Müslüman, Katolik, Ortodoks ve Musevi öğrenciler vardır ve bir çok değerli insan -ki aralarında Cemal Reşit Rey, Reşat Nuri Güntekin, Kemal Tahir ve Nazım Hikmet Ran gibi insanlar bulunmaktadır- yetiştirmiş bir kurumdur. Tamamiyle de etnik köken ayırmadan Türklükten yana bir tavır içerisindedir. Bunu da lisenin kapısından girdiğiniz anda karşınıza çıkan Şehitler anıtından anlayabilirsiniz zira Çanakkale Savaşında sadece 3 öğrencisi şehit düşmemiştir, o 3 öğrenci de ailelerinin kalan tek erkek çocukları oldukları için orduya alınmamışlardır. Aralarında birçok gayrimüslim olduğunu belirtmem lazım gelir sanırım burada. Yani bütün bunlardan sonra cidden çok merak ediyorum imzanın kaynağının neresi olduğunu ben.
    Dikkatli bak sonunda yazıyor....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sevinin sevinin uefa sıralamasında yunanların gerisine düstügümüzede sevinin Ş.L ne seneye tek takımla gidecegimizede sevinin.Avrupada Türk takımı olmayacagınada sevinin.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu tartışmaya girmeyi hiç düşünmüyordum ama dayanamadım;

Ben bir FB taraftarıyım, tabi ki çarşamba günü yenmesini istiyorum ama bu yenilince sevineceğim mesajlarından sonra artık daha çok yenmesini istiyorum takımımın. Sırf bu görüşteki kişilere inat avrupada başarılı olmasını istiyorum Fenerbahçe'nin.

Bana göre de GS ve BJK yöneticilerinin yaptığı açıklamalar çok antipatik geliyor. O nedenle bu takımlara karşı olan sevgisizliğim daha çok artıyor, daha çok gıcık oluyorum ama iş bir Avrupa Kupası maçına gelince benim için o yönetici veya yaptığı açıklama aklıma gelmiyor. Türk olduğum aklıma geliyor.

Maraton izliyordum. BJK taraftarı ne güzel tezahüratlar yapıyor. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez diyorlar, yani biz Türküz diyorlar, bir sonraki tezahüratta Kiev diye bağırıyorlar. Bunu sorgulamak bana düşmez isteyen istediği gibi bağırabilir. Ama Fenerliler Fenerbahçe Cumhuriyeti dediği zaman( bu bizim için bir semboldür bunu demekle ne vatan bölünür ne cumhuriyet içinde cumhuriyet kurulmaya çalışılır, biz bunu söyleyerek birlik olduğumuzu ifade ediyoruz) işi abartıp vatan bölmeye çalışıyorlar diyecek kadar konuyu saptıranlar neden orada bir Türk takımı mücadele ederken kendi takımını değil de o rakip takımı tutanlara bişey demiyor. Bu vatana ihanet değil midir? Sen bir Türk Vatandaşı olarak bu ülkenin menfaatlerini korumak zorunda değil misin?

Sonuç olarak benim bu konu hakkındaki düşüncelerim bellidir. Herkesin düşüncesine de saygım vardır. Kimsenin düşüncesini de sorgulamak bana düşmez. Söylediklerime katılmayıp hayır haksızsın bu konuda diyenler varsa onlardan şimdiden özür diliyorum. Tekrar söylüyorum bu konuda tartışmak istemiyordum ama dayanamadım içimden gelenleri yazdım katılıp katılmamak size kalmış....

Saygılar....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by sekopej
    Bu tartışmaya girmeyi hiç düşünmüyordum ama dayanamadım;

Ben bir FB taraftarıyım, tabi ki çarşamba günü yenmesini istiyorum ama bu yenilince sevineceğim mesajlarından sonra artık daha çok yenmesini istiyorum takımımın. Sırf bu görüşteki kişilere inat avrupada başarılı olmasını istiyorum Fenerbahçe'nin.

Bana göre de GS ve BJK yöneticilerinin yaptığı açıklamalar çok antipatik geliyor. O nedenle bu takımlara karşı olan sevgisizliğim daha çok artıyor, daha çok gıcık oluyorum ama iş bir Avrupa Kupası maçına gelince benim için o yönetici veya yaptığı açıklama aklıma gelmiyor. Türk olduğum aklıma geliyor.

Maraton izliyordum. BJK taraftarı ne güzel tezahüratlar yapıyor. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez diyorlar, yani biz Türküz diyorlar, bir sonraki tezahüratta Kiev diye bağırıyorlar. Bunu sorgulamak bana düşmez isteyen istediği gibi bağırabilir. Ama Fenerliler Fenerbahçe Cumhuriyeti dediği zaman( bu bizim için bir semboldür bunu demekle ne vatan bölünür ne cumhuriyet içinde cumhuriyet kurulmaya çalışılır, biz bunu söyleyerek birlik olduğumuzu ifade ediyoruz) işi abartıp vatan bölmeye çalışıyorlar diyecek kadar konuyu saptıranlar neden orada bir Türk takımı mücadele ederken kendi takımını değil de o rakip takımı tutanlara bişey demiyor. Bu vatana ihanet değil midir? Sen bir Türk Vatandaşı olarak bu ülkenin menfaatlerini korumak zorunda değil misin?

Sonuç olarak benim bu konu hakkındaki düşüncelerim bellidir. Herkesin düşüncesine de saygım vardır. Kimsenin düşüncesini de sorgulamak bana düşmez. Söylediklerime katılmayıp hayır haksızsın bu konuda diyenler varsa onlardan şimdiden özür diliyorum. Tekrar söylüyorum bu konuda tartışmak istemiyordum ama dayanamadım içimden gelenleri yazdım katılıp katılmamak size kalmış....

Saygılar....
    İşte yorum................

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

kusura bakmayında burda hangi fenerli galatasarayın gol yemesine üzülüyor varsa varsa 1-2 tanedir orda sevinenler gerçek galatasaraylı fanatik galatasaraylı bende sevindim ama hiç bi yanlış tarafını görmüyorum fener 1 gol yiyip 5 tane atsa ben yine o 1 gole sevinirim zaten
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

silinen mesajların vede uyarının nedenini açıklamışsın Burak, kimsenin haklı bi şekilde (yani kurallara uymadığından dolayı) aldığı uyarıyı sorgulayacağını zannetmiyorum burada, o yüzden senin bize karşı vermiş olduğun uyarı [BEYLER yeter artık uyarı vermek zorunda kalıcam siteden atılmak için mi uğraşıyosunuz] bana göre hoş olmadığından tepkimi dile getirdim ben..

konuya "Kiev’in golüne sevindiler" dönüncede fikrim en başından beri olduğu gibi yine aynıdır..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

ßirde merak ettigim sey şu diyelimki Fenerbahce Kiev e elendi (ins böyle birsey olmaz) mactan sonraki gün Ukrayna gazeteleri ne yazar biliyormusunuz? Hiçbiri Feneri eledik yazmaz TÜRK leri eledik yazarlar.Bu Fenerbahcenin yenilmesini isteyen arkadaslar bu adamların böyle yaptıgını ögrenince acaba hiçmi etkilenmez,üzülmez(sonucta tüm TÜRKlere atılıyor laf) sevincleri hala sürermi merak ediyorum
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    ßirde merak ettigim sey şu diyelimki Fenerbahce Kiev e elendi (ins böyle birsey olmaz) mactan sonraki gün Ukrayna gazeteleri ne yazar biliyormusunuz? Hiçbiri Feneri eledik yazmaz TÜRK leri eledik yazarlar.Bu Fenerbahcenin yenilmesini isteyen arkadaslar bu adamların böyle yaptıgını ögrenince acaba hiçmi etkilenmez,üzülmez(sonucta tüm TÜRKlere atılıyor laf) sevincleri hala sürermi merak ediyorum
    yine dayanamadım

Evet haklısın bir alman takımı bizim bir takımımızı yendiğinde işte şu takımı yendik mi diyorlar hayır Türkleri yendik diyorlar ve ertesi gün FB,BJK,GS ayırt etmeden tüm Türklerle dalga geçiyorlar. Bu sadece almnyada değil tüm avrupada böyle. Bir de avrupadaki Türkler maça giderken örneğin GS maçına FB formasıyla gidenler oluyor. GS yendimi Türk takımı yendi diye hep beraber seviniyorlar. UEFA kupası kazandığında avrupadaki tüm Türkler gururla dolaşmadı sokaklarda....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşalar..TÜRK olduğumuzu bir hatırlasak..o bölünmüşlükten bir kutrulsak..Değil futbol sahalarını dünyayı titretecez amma..
    konuşturmayın beni doluyum bu konuda..
    göğsünde TÜRK bayrağı olanı gavura oynarken desteklemeyen varsa,hatta daha da ileri gidip gavuru destekleyen varsa(Bu arada Gavur kelimesini gayrimüslim anlamında kullanmıyorum, Gayrimüslimler varsa alınmasın lütfen) Türk'üm demesin kardeşim..
    fenerliyim,Beşiktaşlıyım, Galatasaraylıyım yada Trabzonsporluyum desin..ama türküm demesin..
    selamlarımla...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bu biz yenildiğimizde "Türkleri yendik" muhabeti kaç defa döndü bilmiyorum şu topicte, herkeste kendi görüşünü belirtti ve değişen bişey olmadı..
    "tesadüf" muhabbetide oldu konunun tamamını takip edenler bilirler.. o da başka bir muallakta kalan konuydu..
    sonuçta şudurki destekleyeninde desteklemeyeninde şuraya yazılan hiçbi mesaj ile fikri değişmiyor, değişmezde..

ayrıca Serkan senin yorumuna değinmek istiyorum
    koyu kısımlar aynı benimde fbye bakış açımı anlatıyor hatta şunada inanıyorumki eğer fbye karşı sempatisi olmayan birisi varsa hangi takımlı olduğu önemli değil bunun tek nedenide bana göre klüp yöneticilerinizdir.. ama kısmından sonraki bölümde ise konu avrupa ve fb olunca benim aklıma şu geliyor "edirne berisi ne ise öteside o"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

ayrıca Serkan senin yorumuna değinmek istiyorum

koyu kısımlar aynı benimde fbye bakış açımı anlatıyor hatta şunada inanıyorumki eğer fbye karşı sempatisi olmayan birisi varsa hangi takımlı olduğu önemli değil bunun tek nedenide bana göre klüp yöneticilerinizdir.. ama kısmından sonraki bölümde ise konu avrupa ve fb olunca benim aklıma şu geliyor "edirne berisi ne ise öteside o"

Tamam senin görüşündür, ben öncelikle Fenerli olduğım için sevmiyorum GS'yi. Sonra da dediğim gibi yapılan açıklamalar daha çok sevmememe neden oluoyr. Ama benim için Edirne ötesine gidince iş değişiyor senin için değişmiyordur. Bunada saygı duyarım.

Neyse dediğim gibi herkesin görüşü kendinedir. Bu konuda da görüldüğü üzere kimse kendi görüşünden vazgeçmeyecektir. O zaman boşuna tartışmaya gerek yok....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by sekopej
    Tamam senin görüşündür, ben öncelikle Fenerli olduğım için sevmiyorum GS'yi. Sonra da dediğim gibi yapılan açıklamalar daha çok sevmememe neden oluoyr. Ama benim için Edirne ötesine gidince iş değişiyor senin için değişmiyordur. Bunada saygı duyarım.

Neyse dediğim gibi herkesin görüşü kendinedir. Bu konuda da görüldüğü üzere kimse kendi görüşünden vazgeçmeyecektir. O zaman boşuna tartışmaya gerek yok....
    Her sözünün altına imza atılır abi.Beni yazmaktan kurtarıyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by DeDe
    arkadaşalar..TÜRK olduğumuzu bir hatırlasak..o bölünmüşlükten bir kutrulsak..Değil futbol sahalarını dünyayı titretecez amma..
    konuşturmayın beni doluyum bu konuda..
    göğsünde TÜRK bayrağı olanı gavura oynarken desteklemeyen varsa,hatta daha da ileri gidip gavuru destekleyen varsa(Bu arada Gavur kelimesini gayrimüslim anlamında kullanmıyorum, Gayrimüslimler varsa alınmasın lütfen) Türk'üm demesin kardeşim..
    fenerliyim,Beşiktaşlıyım, Galatasaraylıyım yada Trabzonsporluyum desin..ama türküm demesin..
    selamlarımla...
    Yorum budur. Noktası noktasına katılıyorum.
    Biz Avrupada önce ülkemizi düsünür sonra takımımızın rengine bakarız.Sarı-lacivert,sarı-kırmızı,siyah-beyaz,bordo-mavi hiç farketmez..
    Ama gs li arkadasların yarısı bu görüse katılmıyor.Fakat Biz Fenerliyiz Biz Böyleyiz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

aslında olayın en basit kısmı şu: Türkiye için bütün takımlarımız başarılı olmalı!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by senderson
    Dikkatli bak sonunda yazıyor....
    Ya sanırım benim yaptığım kinayeleri kimse anlayamıyor. Hata bende tabi yapmamam lazım.

Orada anlatmaya çalıştığım şuydu, o kaynak yanlış söylüyor. Ne kuruluşunda böyle bir amaç var ne de böyle bir düşünce. Zaten verdiğim kişi örneklerini düşünürsen memleket ve vatan sevgisinin nasıl insanlara aşılandığını görebilirsin bu bahsedilen kurumda. Buna dikkati çekmeye çalışmıştım ama neyse. Bir tarafa odaklı olunca kişiler bir şeyleri anlatabilmek imkansıza yakın oluyor.

Diğer yandan takındığınız şovenist tavır beni korkutuyor. Ben futbolu güzelliği için seviyorum. Diğer yandan olayın bu kadar kişiselleştirilmesi beni çok rahatsız ediyor. Diğer milletlerin takındığı tavırlar beni ne kadar bağlar ki? Onlar yapıyor diye bizde mi yapmak durumundayız? Hem ayrıca Galatasaray'ı yenince hiç de "Türkleri yendik!" demiyorlar, "Galatasaray'ı yendik!" diyorlar. Eğer yapabiliyorsanız bu statüye sokun takımınızı. Gerçekten yenilmesi önemli bir takım haline gelin, yenilmesi önemli olan Türkler değil yenilmesi önemli takım olun ve bunu elde etmek için başkalarının desteğini beklemeyin. Ben çok net hatırlarım birçok yabancı kulüple yaptığımız maçlarda Fenerbahçeli arkadaşlarımın benim yanıma rakip takımın formasıyla gelip "Bu akşam 5 atarız artık size." dediklerini. Bunu yapmayan tek Fenerbahçe taraftarı olarak da eniştemi bilirim, yapmaması istememesi anlamında değildir burada. Sadece saygı duyar rakip takımları tutan taraftarlara. Bu nedenle bu işe Türklüğü filan karıştımanız çok yanlış bana kalırsa. Siz bir takımı tutuyorsunuz ve bende size rakip olan takımı ve bu nedenle başarılı olmanızı istemiyorum. Olursanız eğer, helal olsun derim, orası ayrıdır.
    Bu ortamda başıma gelenlerden dolayı her mesajımda yazma gereği duyuyorum, bütün bunlar benim görüşümdür, benden başka kimseyi bağlamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gravity kardes sen hiç korkma Fenerbahcenin kimsenin destegine ihtiyacı yok sadece biz tavır yanlıs diyoruz. Yoksa gs liler Fener alsın diyince Fener almıo veya yenilsin diyince hemen Fener yenilmiyor bizim burda tartıstıgımız takınılan tavır..
    ßirde demissinki Türkleri yendik fln demiyorlar işte gs yi yendik diyorlar..Gecen sene Trabzon Famagusta ya elenince rum gazetesinde cıkan manset aynen söyle TÜRKLERİ KARADENİZDE BATIRDIK
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri