Ben Fenerbahçe elenirse sevineceğim açıkcası, atalarım da Osmanlı akıncılarına dayanıyor yani halis bir Türk'üm. Bu işin sonu ne olur çok merak ediyorum ayrıca
Birde senderson, şu imzanı nereden aldığını çok merak ediyorum şahsen. Yok hani ben Galatasaray Lisesi mezunuyum da. Kökeni ta 15. yüzyıla dayanan ve tekrardan öğrenime 1868 yılında Sultan Abdülaziz'in de katıldığı bir törenle Mekteb-i Sultani adıyla devam eden bir okuldur ve Katolik bir Fransız okulu filan değil etnik köken ayırt edilmeden her ırktan ve renkten insanın öğrenim görebilmesi amacıyla açılmıştır. Aralarında Müslüman, Katolik, Ortodoks ve Musevi öğrenciler vardır ve bir çok değerli insan -ki aralarında Cemal Reşit Rey, Reşat Nuri Güntekin, Kemal Tahir ve Nazım Hikmet Ran gibi insanlar bulunmaktadır- yetiştirmiş bir kurumdur. Tamamiyle de etnik köken ayırmadan Türklükten yana bir tavır içerisindedir. Bunu da lisenin kapısından girdiğiniz anda karşınıza çıkan Şehitler anıtından anlayabilirsiniz zira Çanakkale Savaşında sadece 3 öğrencisi şehit düşmemiştir, o 3 öğrenci de ailelerinin kalan tek erkek çocukları oldukları için orduya alınmamışlardır. Aralarında birçok gayrimüslim olduğunu belirtmem lazım gelir sanırım burada. Yani bütün bunlardan sonra cidden çok merak ediyorum imzanın kaynağının neresi olduğunu ben.