-
15.Ağustos.2006, 22:35
Bu tartışmaya girmeyi hiç düşünmüyordum ama dayanamadım;
Ben bir FB taraftarıyım, tabi ki çarşamba günü yenmesini istiyorum ama bu yenilince sevineceğim mesajlarından sonra artık daha çok yenmesini istiyorum takımımın. Sırf bu görüşteki kişilere inat avrupada başarılı olmasını istiyorum Fenerbahçe'nin.
Bana göre de GS ve BJK yöneticilerinin yaptığı açıklamalar çok antipatik geliyor. O nedenle bu takımlara karşı olan sevgisizliğim daha çok artıyor, daha çok gıcık oluyorum ama iş bir Avrupa Kupası maçına gelince benim için o yönetici veya yaptığı açıklama aklıma gelmiyor. Türk olduğum aklıma geliyor.
Maraton izliyordum. BJK taraftarı ne güzel tezahüratlar yapıyor. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez diyorlar, yani biz Türküz diyorlar, bir sonraki tezahüratta Kiev diye bağırıyorlar. Bunu sorgulamak bana düşmez isteyen istediği gibi bağırabilir. Ama Fenerliler Fenerbahçe Cumhuriyeti dediği zaman( bu bizim için bir semboldür bunu demekle ne vatan bölünür ne cumhuriyet içinde cumhuriyet kurulmaya çalışılır, biz bunu söyleyerek birlik olduğumuzu ifade ediyoruz) işi abartıp vatan bölmeye çalışıyorlar diyecek kadar konuyu saptıranlar neden orada bir Türk takımı mücadele ederken kendi takımını değil de o rakip takımı tutanlara bişey demiyor. Bu vatana ihanet değil midir? Sen bir Türk Vatandaşı olarak bu ülkenin menfaatlerini korumak zorunda değil misin?
Sonuç olarak benim bu konu hakkındaki düşüncelerim bellidir. Herkesin düşüncesine de saygım vardır. Kimsenin düşüncesini de sorgulamak bana düşmez. Söylediklerime katılmayıp hayır haksızsın bu konuda diyenler varsa onlardan şimdiden özür diliyorum. Tekrar söylüyorum bu konuda tartışmak istemiyordum ama dayanamadım içimden gelenleri yazdım katılıp katılmamak size kalmış....
Saygılar....
Mesaj Yetkileri