Sayfa 464 / 578 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon
13,891 ile 13,920 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Kim yazdıysa 10 numara yazmış hepsine katılıyorum .

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Okudum ama hiçbirinden haberim yok. fazlada girip araştırmam böyle olayları. Arda'yı da severim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu sözleşmesini donduramıyor muyuz bu Amrabat ile Dany'nin hani tazminatı peşin verip kovamıyoruz madem?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

birakin Allah askina bu kadar komik olmayin tamam yaziyi yazan sahis yazdiklarinin bir bölümünde hakli... gs tribünlerinin ardaya olan saygisi konusunda.. fakat fener ardaya yillik 7 milyon euro vergisi haric teklif yapacakta arda düsünmeden elinin tersiyle itecek... yok böyle birsey arkadas bugün arda seviyesinde hangi oyuncuya yillik 7 milyon euro teklif edersen et o oyuncu 1 saniye bile düsünmeden pilini pirtini toplar gelir fener ardayi istemistir ama o kadar para teklif edildigini hic sanmiyorum yani o kadar para teklif edildiyse ve arda reddettiyse harbiden galatasrayliymis helal olsun derim ama sanmiyorum ardanin böyle saf biri oldugunu... kendinizi onun yerine koyun 2 dakika siz kabul etmezmiydiniz böyle bir teklifi? mantikla bakin olaya taraftar kimligini birtarafa birakin..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Yahu sözleşmesini donduramıyor muyuz bu Amrabat ile Dany'nin hani tazminatı peşin verip kovamıyoruz madem?
    Oyuncuların da kabul etmesi gerekiyor.
    So what?
    Saike

@Kanake

Yalandır dogrudur tartışmıyorum. Ama senin bakış açından yaklaşınca cevap vereyim.
    Kendi açımdan vermeyeceğim cunku ben taraftarlıgı bir kenara bırakamam.
    Gerçek futboldan örnek vereceğim sana.
    Daniele De Rossi.

2,4m eur alıyordu Roma'dan. Man utd 5,5m euro teklif etti (İkisi de kemiksiz)
    Adam Roma'yı bırakmadı. Bak somut örnek teklifler falan yayınlandı italyan basınında.
    Arda bizi bıraktı ama burada sebep biziz.

Futbolcuların hepsinin kafası oo iyi para hemen gideyim mantıgında çalışmıyor.
    Arda'nın da onlardan biri olabilecegi gerçeği senin gibileri neden bu kadar sinirlendiriyor onu da pek anlamıyorum ya neyse.

Totti'den Gerard'dan Giggs'den Lucarelli'den falan da hiç bahsetmiyorum bile.

Diyelim ki öyle bir şey gerçekten oldu ve Arda kabul etmedi.
    Hem helal olsun diyeceksin hem de saf diyeceksin öyle mi ?
    Bu saflık olmuyor kardeşim maalesef begenmesen de.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

5-7m euro arasi teklif dogruydu tam bildigim kadariylada ntvsporda okumustum ki ferit sahenklerin kanali bilmiyorum yalan soylemez galiba.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burak Yılmaz 8 gol atarsa Galatasaray formasıyla 50 gole ulaşacak.İnşallah atar,hem kendisine hem de bize hem ŞL'de hem de ligde yarar sağlayacak goller olur umarım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Oyuncuların da kabul etmesi gerekiyor.
    Eğer kulüp isterse sözleşme feshi yapılır gereken tazminat hesaplandıktan sonra oyuncuyu gönderebilirsin. Ama karşılıklı sözleşme feshinde oyuncunun da kabul etmesi gerekiyor. Yani Galatasaray yüksek tazminat ödemek istemiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Galatasaray'ın Tokatspor ile oynadığı Türkiye Kupası maçında Bruma sakatlandı.
    Galatasaray'ın Tokatspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçının ilk yarısında Bruma sağ dizinden sakatlandı.

İlk yarının son dakikalarında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen genç oyuncu sedye ile kenara alındı. Tedavisinin ardından kendisini deneyen Bruma, ağrısı geçmeyince yedek kulübesine döndü.

İkinci yarının başında Bruma'nın yerine Aydın Yılmaz oyuna dahil oldu.

SEZONU KAPATTI!

Lig TV'nin verdiği habere göre ise Bruma'nın sağ diz ön çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı öğrenildi.

Tokatspor maçında geleceğin yeteneği dediğimiz adamın çapraz bağları kopuyor abi yok böyle bir şey.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok kötü oldu bu, Bruma ile ilgili olan beklentileri ötelemek lazım.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Zaten bu sezon oynayacağı maç sayısı kısıtlıydı Amrabat'ı da yollamazlar şimdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bruma'nın gelişimine darbe vurabilir bu sakatlık.Mutlaka özel olarak ilgilenilmeli.Kulübe büyük iş düşüyor...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Uzun senelerin ardından kulüp transfer konusunda geleceğe yönelik adamlar alıyor hepimiz heycanlanıyoruz.Bu seferde gelen adam sezonu kapıyor nasıl bir şansızlık anlayamadım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eğer gerçekten sezonu kapattıysa Amrabat kalır, Bruma'nın lisansı askıya alınır. 6 ay oynayamayacak eğer mental olarak güçlü değilse en azından 1 sene de çekineceği için performans veremeyecek. Sakatlığı iyileştirmek bir yana zihinsel olarak çok üstünde durulması lazım Bruma'nın.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007

Kötü oldu gerçekten. Saçma sapan bir müdahale yapmıştı bir de, gerek yoktu. Yazık oldu. Yaşları farklı ama son sezonlarda sakatlık yüzünden Baros'u kaybettik, Elmander'i kaybettik; Bruma'da aynı akıbeti yaşamaz inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendi kendini sakatladı. Yere düşerken bırak kendini rahat rahat düş, ne diye ayağını basma gayreti içerisinde oluyorsun ki ? Tamam tecrübesizsin eyvallah da hiç mi düşmedin daha önce. Yazık oldu. Bizim arkadaşta kopardı ön çapraz bağlarını futbol oynarken. 6 aya yakın top oynayamadı. Bu sene geri döndü futbola ama inanılmaz çekinerek oynuyor psikolojik olarak. Biz de adama sert girmiyoruz mesela. Mental olarak yıpratacak bir sakatlık Bruma'yı.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Çok kötü olmuş ya , inşallah geleceğini etkilemez .
    Beklentimiz büyük kendisinden .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beni yanlış anlamayın ama artık Bruma bitti bence.. Bu sakatlıktan sonra kariyerini yükseltebilen olmuş mu ki? Çok üzüldüm şahsen... Fm tabiriyle 150 - 160 olabilecek pa sı varsa eger artık maksimum, taş çatlasa 135-140 olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Şu Sao Paulo'dan alacağımız Wellington'da çapraz bağ geçirmişti çocuk şimdi iyi durumda.
    Wilshere 13 ay sakat geçti 2 kere ameliyat oldu şuan iyi durumda.

Karamsar olmaya gerek yok, klüp gerekli özeni gösterir ve bruma yeni sezona hazır olur. En büyük üzüntüm dünya kupasını kaçırıyor olması.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Beni yanlış anlamayın ama artık Bruma bitti bence.. Bu sakatlıktan sonra kariyerini yükseltebilen olmuş mu ki? Çok üzüldüm şahsen...
    Yabancı oyuncuların kendilerine bakması ile Türk oyuncuların kendilerine bakmaları arasında çok büyük farklar var.

Geçen sene bizim yabancı oyuncumuz da ön çapraz sakatlığı yaşadı.Normal de 6 ay sonra koşma gibi eylemlere başlıyorsun ön çapraz ameliyatından sonra fakat kendisine iyi bakarak 4 ay sonra koşu antrenmanlarına 6 ay sonra da top antrenmanlarına başladı.

İşin daha da güzel kısmı geçtiğimiz yaz yapılan 2013 Avrupa Bayan Basketbol Şampiyonasında Hırvat Milli takımında da oynadı.

Kısacası yabancıların geçirdikleri sakatlık sonrası toparlanma süreci ile bizim Türklerine geçirdikleri sakatlık sonrası toparlanma süreci bir değil.Olay tamamen Bruma da biter yani.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Yabancı, Türk diyerek ayırt etmek bence yanlış, sonuçta oda insan buda insan, tamamen kişiye bağlı bir durum, ancak her ne kadar üzülsemde 12-13 ay sakatlanıpta yinede harikalar yaratabilen oyuncularda var, ancak bir o kadarda kariyeri biten, yinede geleceği göremeyiz, kim bilir. Ne demişler, seni yıkamayan her şey, daha da güçlendirir. Belki bu sakatlık Brumayı yıkmak yerine dahada güçlendirebilir

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Yabancı, Türk diyerek ayırt etmek bence yanlış, sonuçta oda insan buda insan, tamamen kişiye bağlı bir durum, ancak her ne kadar üzülsemde 12-13 ay sakatlanıpta yinede harikalar yaratabilen oyuncularda var, ancak bir o kadarda kariyeri biten, yinede geleceği göremeyiz, kim bilir. Ne demişler, seni yıkamayan her şey, daha da güçlendirir. Belki bu sakatlık Brumayı yıkmak yerine dahada güçlendirebilir
    Sporun içinde bu olay tamamen böyle ne kadar yanlış olduğunu düşünsenizde.

Çünkü yabancı mantelitesi ve Türk mantelitesi çok çok farklı.

İşin içinden gelen birisi olarak daha net gördüğüm için daha net açıklayayım.

Türk sporcu sakatlık zamanı ve sonrasında '' Aman bittim ya bu saatten sonra olmaz benden '' gibi cümleleri hayatında yer edinir.

Yabancı sporcu ise '' Sakatlık sadece biraz beni dinlendirecek sonrasında eskisinden daha iyi şekilde sahaya döneceğim '' tarzında cümlelerle ayakta durur.

Son 2-3 senedir yabancı oyuncularla da çalıştığım için ve maalesef sakatlıklarını da yaşadığım için çok net aralarında ki farkı görmek.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Benimde dizim dönmüş ön çapraz bağlarımda bir sıkıntı olmuştu.3-4 ay oynayamamıştım.Allah'tan yırtık değildi.Bruma'ya çok geçmiş olsın,dış çapraz bağlara bir şey olmadığına dua edelim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyunda bile futbolcuların bağlar kopunca içim cız ediyor.Çok geçmiş olsun.Futbolun fena sakatlıklarından biri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Temmuz ayının ortalarında yeni sezon kampı başlar.6 ay sonra umarım o kampta yer alır.Kendini kampta güçlendirirse sakatlığın etkilerini atabilir.İnşallah kampa kadar iyileşir.Ancak sezon öncesi kampını kaçırırsa o zaman işler hem onun hem bizim için zor olur.Kritik nokta bence bu.Geçmiş olsun diyelim.94 doğumlu gencecik çocuk umarım kendini toparlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu yaştaki bir oyuncu için fiziksel zararın yanında zihinsel olarak da büyük bir yıkım. İnşallah gerek kulüpteki isimler gerek de kendi çevresindeki insanlar gereken desteği verirler Bruma'ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

6 ay çok uzun bir süre değil bana göre. asıl mücadelesi şimdi başlıyor bruma'nın. ya tamam diyecek ya devam diyecek ki bruma'nın tamam demeye niyeti yok.

ronaldo 2 yıl futbol oynamadı. sonrasında real madrid transferi gerçekleştirdi. dünya futbolunda nice örnekler var bu şekilde, yitip giden yıldızlarda var tabi ki.

endişeye gerek yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

biraz uzun ama muthis bir yazi olmus mancini ve 3-5-2...

http://www.medyaspor.com/kose-yazila...tspor-maci-347

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    biraz uzun ama muthis bir yazi olmus mancini ve 3-5-2...

http://www.medyaspor.com/kose-yazila...tspor-maci-347
    A'dan Z'ye katılıyorum.Muhteşem bir yazı olmuş.

Mesaj Yetkileri