Tebrikler , şimdi işin biraz zorlaşacak gibi![]()
Tebrikler , şimdi işin biraz zorlaşacak gibi![]()
Artık bir üst lige çıktığımız için transfer edeceğimiz oyuncuları daha içe siner halde yapacağız seçme hakkı tanındığı için.İlk olarak yerli transferleri tanıtalım.
Süper Lig'de ve PTT Birinci Lig'de oynamış, herkesin yakından tanıdığı Ergin Keleş ile sözleşme imzaladık. Ergin Keleş ile gol yollarında etkili olmak istiyoruz.
Profili random girilmiş, o yüzden her oyunda bu kadar iyi profilde olmuyor. Schalke altyapısından çıkmış, Kayserispor'a transfer olduktan sonra fazla forma şansı bulamadan serbest bırakılmış gurbetçi oyuncu Nurettin Kayaoğlu ile sözleşme imzaladık. Bu transfer, gelecek adına da önemli.
Akın Vardar'ın 37 yaşına gelmesinden sonra kaleci arayışlarına başlamıştık. Aynı şekilde West Ham United'ın alt yapısından yetişmiş ve Kayserspor'un satın alıp forma şansı tanımamış gurbetçi oyuncu Deniz Mehmet ile imzaladık. Deniz, şuana kadarki en potansiyelli oyunculardan. İyi bir kaleci olacağını düşünüyorum.
Herkes onu 2008 yılında Galatasaray'a attığı iki golle tanıdı. Eskişehirspor ve Antalyaspor'un başarılı sol beki Koray Arslan ile sözleşme imzaladık. Yaşı ilerlemesine rağmen sağ bek sıkıntımızı çözebileceğini düşünüyorum.
St. Pauli'de forma giyen gurbetçi oyuncu Okan Adil Kurt'u 1 yıllığına kiraladık. Fakat sezon sonu sözleşmesi sona erdiği için alabilme şansımız var.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Transferlerin büyük bölümü klişe olan transferlerin dışında bravo![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
ergin keleş güzel transfer.
Ergin iyi olmuş kanka bu lig için iyi transfer.Deniz Mehmet'te beğendiğim bir kaleci.
Aynen kanka. Benimde beğendiğim ve potansiyelli bir kaleci Deniz. Avrupa altyapısından çıkmış olmasıda çok önemli.
Bende öyle düşünüyorum.
Teşekkürler.Kişisel olarak takımda hem genç hemde yaşlı oyuncuları barındırmayı seviyorum. Türk transferlerin dışında adı sanı duyulmamış yabancı transferleride açıklayacağım.
![]()
Büyüklerden de belki kiralık olarak oyuncu alabilirsin .
Yıllardan beri çok gol yeme sıkıntımızı çözememiştik. Fakat PTT'ye çıktıktan sonra artık istediğimiz oyuncuyu seçme hakkımız doğdu ve bu hakkımızı genç Afrikalı Elhadj Ndoye ile karşılaştık. Ndoye, Süper Lig'de de oynayabilecek kapasitede bir oyuncu ve genç olmasıda ayrı bir etken.
Habib Kavuma'yı menajer önerisiyle buldum. Aslında sol kanat için düşündüm ancak ofansif bek olarakta mükemmel bir oyuncu lig için.
Her ne kadar santrafor mevkisini Ergin'e devretsekte araştırmalarım sonucunda bulduğum Odhiambo'dan vazgeçemedim ve 4 yıllık sözleşme imzaladım.
Hız hızlanması o kadar yüksek olan bir oyuncu biraz da gücü olsa abartısız tek başına lige taşır her takımı ptt de![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Yabancılar iş yapar bu ligde kanka.Senin zenci politikana hayranım ama tabi bir ben değil.![]()
Forvet hattı çok güçlenmiş Ergin ve Odhiambo ile. Bir de kullandığın tema nedir, çok beğendim de.![]()
Odhiambo'ya güç ve bitiricilik antrenmanı yaptırıyorum. Yaşının genç olmasından dolayı geliştirmek mümkün.
Afrikalı oyuncu havuzu geniş kanka ikimizede yeter.Alt ligler için hem iyi hemde düşük maliyetli oyuncular Afrika'dan çıkıyor. Şu profilde bir İtalyanı İspanyol'u getirmeye çalışsan 15 20 bin den açarlar kapıyı.
Forvet hattımız baya bir güçlendi, keşke ortasahayada transfer yapabilseydik.
Buyur dostum; http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=117999
Hazırlık kampımız güzel geçti fakat yabancı oyuncularında takıma katılmasıyla bir uyum sorunu olacaktır. Umarım çok büyük puanlar kaybetmeden başlarız lige.
Maç Yorumu: Çok berbat bir oyun oynadık. Bucaspor'un kadrosu çok kaliteli olmamasına rağmen bizim uyum sorunumuzu çok iyi değerlendirerek dört gol atmayı başardılar.
Maç Yorumu: Maraş'ı çok rahat geçebilecekken berabere ayrılmak üzücü. Fakat kötü oyunla bir puan almakta hiç yoktan iyidir.
Maç Yorumu: Çok şaşırtıcı bir maç oldu. İki stoperiminde harika oynadığı bir maçta ofans beklerimin ve forvet hattının formsuzluğundan dolayı 2 puan kaybettik.
Maç Yorumu: Berbat oynadığımız bir maçta mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Özellikle savunma ve forvet hattında form düşüklükleri artmakta.
Sanırım uyum sorunundan kaynaklı bu sonuçlar.![]()
Lige iyi giriş yapamamışız , bir anca önce toplamamız lazım moraller çökünce takım kolay kolay toplanmıyor .
Kötü başlamışız :/
Tam olarak neyden kaynaklandığını anlamış değilim fakat mutlaka uyum sorunuda bu işin içinde.
Bende öyle düşünüyorum bakalım ne yapacağız.
Aslında PTT Birinci Lig'i ilerleyen yıllarda oynamayı sevmiyorum çünkü çok fazla oyuncu transfer ediyor takımlar. Yani biz bu adamları transfer ettik ancak diğer takımlarda bizden aşağı kalır yanı yok hatta çok daha iyilerini alabiliyorlar.
Umarım takılmadan Stsl ye çıkarsın ama işin zor görünüyor.
Maç Yorumu: Maalesef kötü gidişatımız devam ediyor. Kadro kalitemiz ve oyun mantelitemiz ile bu skoru haketmiyoruz fakat sorunun halen nereden kaynaklandığını çözmek için tam maç modunda izliyorum maçları.
Maç Yorumu: Ligin zorlu rakiplerinden Karşıyaka'dan da nasibimizi aldık.
Türkiye Kupası - İkinci Tur Ön Eleme
Maç Yorumu: Sezonun resmi olarak ilk galibiyetini amatör ligde oynayan takıma karşı aldık.
Maç Yorumu: İlk defa iyi oynadığımız bir maç oldu ancak ondan da maksimum bir puan alabildik. Bu maçtan sonra sistem değişikliğine gitmeye karar verdim. Ceyhun'un da 39 yaşında olmasından dolayı eski verimi veremiyor maalesef.
İstikrarımız yok ama ilerleyen haftalarda yapacağımız bir galibiyet serisine bakar üst lig .
Bu sene takım çıkamaz gibi herkes Sakaryaspor değil.![]()
Final haftası sebebiyle moraller düşmüş.
Maç Yorumu:i Takım konuşması mı etkili oldu yoksa yeni sistemim mi bilmiyorum fakat ligdeki ilk galibiyetimizi aldık. Ve galibiyetin yanı sıra çokta iyi oynadık.
Maç Yorumu: 4 tane adam bi Mikail Albayrak'ı tutmadı, sanırsın adam Messi. Bütün defansı çalıma dizmekle kalmayıp üç gol attı.
Maç Yorumu: Şanlıurfa ne oynadı be arkadaş.Bir ara Barcelona ile mi oynuyoruz diye düşündüm.
Maç Yorumu: Ligdeki ikinci galibiyetimizi alarak ligde 17. sıraya yükselmiş olduk böylelikle.
Maç Yorumu: Lige geçen sene çıkmış Kartalspor'u da 2-0 yenerek galibiyetimizi üçe çıkardık.
Arada puan kaybetsekte yine biraz forma girmişiz yakında açılırız![]()
Takımla konuşma yapman iyi olmuşAzda olsa istek kazanmışlar.Birkaç maç daha kazanıp en azından bir alt taban oluşturmamız lazım ileriki maçlar için.
Forvet hattımız baya bir güçlendi, keşke ortasahayada transfer yapabilseydik.
Buyur dostum; http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=117999
Teşekkür ederim![]()
Last edited by richard castle : 16.Ocak.2014 at 13:39 Reason: Alıntı düzenlendi.
Ceyhun' a iyi bir alternatif bulursan takıma katkısı büyük olacak gibiHenüz ilk yarı, sonuçlar düzeltilebilir.
Galibiyet serisi yakalamamız lazım çünkü hemen hemen 7-8 takımın puanları birbirine yakın.
Mutlaka bir etkisi olmuştur fakat sistem değişikliği de büyük katkı sağladı.
Yeni sistemimde AMC'siz oynuyorum şuan fakat diğer maçlarda yine Ceyhun'lu sisteme geçeceğim![]()