bu bir sorunmu benimde çok dikkatimi çekti genellikle sık karşılaşıyorum.Originally Posted by TaşkınMahmut
![]()
bu bir sorunmu benimde çok dikkatimi çekti genellikle sık karşılaşıyorum.Originally Posted by TaşkınMahmut
![]()
Bence sorun değil. Benim bildiğim yöneticilerimizden online durumunu kapatanlar böyle gözüküyor. Var ama yok işte..![]()
![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Saçma sapan derken? Daha da açar mısın? Burada kim uyarı alıyorsa hakettiğindendir.
Arkadaşın mesajlarına bakın bakalım, ona gereken yapıldı, mesaj sayısı sıfırlandı...
Aldığınız uyarıyı haketmediğinizi düşünüyorsanız itiraz etme hakkınız var. Siz saçma sapan şeyler yaparsanız uyarı verilir, yoksa verilmez...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ya serkan abi ne desem bi yerden hop die çıkıyosun
Konuları ön sayfaya taşıdım die uyarı gelio
vay cinler vaaaayOriginally Posted by sekopej
![]()
belki cin adminlerimiz vardırOriginally Posted by şampiyon
(tövbe ya rabbim tövbe bu konular alay konusu olmamalı ya)
"YÜCE ATATÜRK"
bi kere o 2005 deil 2006![]()
hayır arkadaşlar.benimde kendi forumum var vbulletin (2 arkadaş varız günlük yazıyoz) Gizli yaptığında kırmızı olur veya 2 Üye (1Gizli) şeklinde yazar.
Benimki sadece yorumdu canım o zaman yine cinler giriyor işin içine..![]()
"YÜCE ATATÜRK"
iyide ozman ikiside modmu hadi dedik ikiside mod peki taşkınmahmut nerdeOriginally Posted by meddah
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
taşkınmahmut arada kişilik bölünmesi yaşıyor.Sonuç bu oluyor![]()
nasıl anlamadım?
edepsiz nicknuri
http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=11240
belkide sesi güzel dicekken seksi güzel demiştir günahını almayın hemen![]()
normalde tek kişi değilmisin.Kişilik bölünmesi yaşadığında 2 kişilik birden oluyo(çift çekirdekli işlemciler gibi)işte o sırada bu durum yaşandığında girdiğinden bastırılan kişiliğin ortaya çıkmış ve sen orda 2 kişi görmüşsün(aslında daha düzgün anlatırdım ama sabah sabah bu kadar oluyo)
Evet Fm 26'dan bir enstantane ile karşınızdayız
İlgili mesaj bu
Ömer arkadaşımız moderatör ile matadoru karıştırınca ortaya böyle birşey çıkmış :matadör.Kabul edin güzeldi
![]()
Ömer işte yahu süper hemşo Ömer![]()
I'm back...
bir Ömer klasiği![]()
valla bu iş nasreddin hoca fıkrasına döndü
hanım kedi burdaysa et nirde![]()
Harika ya.Matador
![]()
Matador Boğa gürşelerinde birisine denilmiyo muydu ?
Matadör. Evet Boğa güreşlerinde Boğayla Güreşen adama deniyor
![]()
herşey bi kenara adamatılmış sitedenSesi ayrı bi güzel zaten
![]()
I'm back...
hehehe adamın sesi süper yabide sanki o tezahurat daha önce hiç yapılmamış gibi konu açıyoya o süper
Kendi buldu sanki o besteyi
![]()
bide herkes öğrensin demişemrin olur abi
![]()
I'm back...
Ben TobiAslan'a ettiği küfürü duyunca koptum zaten![]()
Gülecek ne var bunda, Kerem.:s