Geleceğini sanmıyorum,Yekta gittikten sonra Galatasaraylılar orta sahaya takviye hevesiyle beklesinler ve AMK Spor'u takip etsinler diye yapılmış bir haberden öte bir şey değildir.
Geleceğini sanmıyorum,Yekta gittikten sonra Galatasaraylılar orta sahaya takviye hevesiyle beklesinler ve AMK Spor'u takip etsinler diye yapılmış bir haberden öte bir şey değildir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Arkadaşlar hep göz ardı ettiğiniz bir nokta var.
Şampiyonlar Ligi'ne bildirilecek listede 4 tane altyapıdan yetişme oyuncu eklemek zorundayız. Yani 21 yaşına kadar en az 3 yılını Galatasaray'da geçirmiş 4 tane oyuncu bu listede bulunmak zorunda. Her ne kadar yeterli seviyeye ulaşmasalar da Aydın ve Emre Ç. bunun ekmeğini yiyor. Altyapıdan çıkan parçalar bunlar maalesef. Diğer ikisi de Sabri ile Semih zaten. Bu takımın seviyesinde olan tek parçamız Semih, belki biraz da Sabri. Diğer ikisi tamamen yetenek israfı, ancak katlanmak zorundayız. Altyapılar bu kadar vasat olduğu sürece bu tip oyuncular kadromuzda olacak.
Bunlar takımda kalmasın demiyoruz,yerli olarak biraz daha iyilerini almak için en az 5m falan istiyor Anadolu kulüpleri,el mecbur ancak hem Engin hem de Yekta gibi Emre'den çok daha iyi 2 oyuncu varken,bu ikisini birden yollamak mantıklı değil.
Ama evet haklısın,göz ardı ettim ŞL mevzusunu.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Senin yazını alıntılayıp yazdım da tamamen kendi üzerine alınma, genel bir yazıydı aslında. En son sen yazdığın için sana denk geldi
Engin konusunu tam olarak bilmiyoruz, anlaşıldığı kadarıyla teknik ekipten biriyle problemleri vardı. Zaten malum Süper Kupa maçından sonra bir daha hiç eskisi gibi olmadı. Allah vergisi yeteneğini mental özellikleriyle bu kadar sınırlayan başka oyuncu var mıdır acaba? Onun gitmesini normal olarak değerlendiriyorum ben.
Yekta için de dediğim gibi daha genç bir transfer düşünülüyorsa çok da garip karşılamam. Sonuçta düzenli forma bulamayacağını kendisi de biliyordu, muhtemelen gitmek istemiştir. Gitmek isteyen adamı da zorla tutup ondan bir fayda beklemek zordu. Bu bölgeye daha genç bir oyuncu bulunursa çok da sıkıntı olmayacaktır gidişi. Zaten Melo ve Selçuk devamlılıkları yüksek oyuncular, tek tük maç kaçırıyorlar.
Tamam yerlerine genç bir isim düşünülüyorsa ben de sevinirim,desteklerim ama Selçuk ve Melo'nun devamlılığına güvenerek böyle bir orta saha ile yola devam etmek intihar olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hoca Melo'yu yedeklemek için Ceyhun'u uygun görüyor sanırım. Selçuk için de Emre'yi düşünüyor. İkisi de bu oyuncularla yedeklenemez tabii. Ama bir bildikleri vardır herhalde. Yani orta sahayı bu kadar boşta bırakacaklarını sanmıyorum ben.
Umut Gündoğan'ı da Sneijder'in yedeği olarak düşünüldüğü için transfer ediliyor sanırım çünkü Umut AMC mevkisinde oynuyor.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Genç oyuncumuz İbrahim COŞKUN ile 2.5 yıllık profesyonel sözleşme imzalandı.
https://twitter.com/GSfutbolakademi/...18175619735554
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hadi hayırlı olsun.Bu sezon oynatılır mı acaba maçlarda ?
Herhalde bugün kadroya girer,çünkü Antalya'da değil.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
http://ntvspor.net/haber/futbol/1014...-galatasarayda
Salih 250 eurosunu Sakarya'ya yardım için verilmesini talep etmiş.Adamın dibi.
2,75 milyon euro gayet uygun bir miktar, hele de Kayseri'den aldığımızı göz önünde bulundurursak
Hayırlı olsun Salih, çeşitli bölgelerin rotasyonu için gayet uygun bir isim.
Hajrovic'i alıyoruz, lisans çıkaramıyoruz. Türkiye Kupası maçında oynatamıyoruz. Engin'i gönderiyoruz ki bu mantıklı, Yekta'yı gönderiyoruz veya kendisi gitmek istiyor izin veriyoruz. Ceyhun'u takasta kullanmaya çalışıyoruz, Mancini ve oyuncu kabul etmiyor. Telles bitti deniyor 1 aydır, biten bir şey yok. Riera, Amrabat, Dany ne olacak belli değil. İstenilen adamlar Umut Gündoğan, Salih Dursun, Veysel Sarı, Tarık Çamdal, Tolgay Arslan. Ben bu transfer politikasından hiç bir şey anlamadım.
İçinde bulunduğum ruh halini anlatmanın en kolay yolu;
http://inciswf.com/ssssss.swf
Valla Riera kalır bu sezon Dany'i yollamaya çalışıyoruz veto ediyolar.Karabük olmadı Beşiktaş'ta veto etmiş elimizde kalır bu gidişle ama en az 15-20 gün daha var transferin bitimine.O yüzden bakalım beklemedeyiz hala.Amrabat'ta Antalyaspor'a falan gitse güzel olur.
Profesyonel futbolcu Umut Gündoğan ve kulübü Bucaspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=332703
Profesyonel futbolcu Salih Dursun ve kulübü Kayserispor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=332704
Profesyonel futbolcu Endoğan Adili ve kulübü FC Basel ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=332706
3lü combo yapmış bizimkiler.![]()
Endoğan Adili ismi basına yansımamıştı, transfer olumlu biterse uzun bir aradan sonra sürpriz bir transfer yapılmış olacak.
Adilli mi? FM'de ki yıldızım o. Basın uyumuş o konuda![]()
Adili Endogan obaaaa![]()
Üç oyuncu hakkında bilgim yok ancak hiç yoktan yerli oyuncular için planlama yaptıklarını hatırlattılar taraftara.Yabancı sınırlamasında istediğimiz düzeyde değişme olmadığı sürece sürekli yabancı oyuncu almakta mantıklı değildi.
Şimdi Dany ve Amrabat'ın gönderildiği haberi gelir umarım.Sezon sonuda Riera ve Eboue'ye teşekkür edip yollanmalı.Kadro o zaman adama döner.
Endoğan Adili Türk statüsündeymiş aile mi Türk ? Ben tanımıyorum bu adamı var mı anlatabilecek
Screw you guys, I'm goin' home
Adili Endoğan FM'de benimde favori oyuncumdu.Çok mantıklı hamle olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ünal Aysal demişti ilerleyen günlerde patlayacak yerli transferleri diye öyle oldu 3 açıklama birden.![]()
Türk pasaportu vardı FMde. Potansiyelli, kısa boylu, pas şut ve yaratıcı özellikli bir deep lying forward.
Bi profil koysaniza arkadaslar Endoğan Adilinin
Boyu bir forvet için biraz kısa. Daha hareketli bir yapı mı düşünülüyor acaba?
Bu FM 2012'den
Bu da FM 2013'den
FM 14ten de başka birisi koysun![]()
03.08.1994 Doğumluymuş, transfermarkt bölgesini sağ açık olarak göstermiş. 2013'ün başında Grasshopper'den 500b€'ya gelmiş, şu an ki değeri 250b€.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/e...er_147035.html
Screw you guys, I'm goin' home
Sonunda.. alex telles bitmis cuma gunu turkiyedeymis