Sayfa 1088 / 1204 İlkİlk ... 885889881038107810861087108810891090109811381188 ... SonSon
32,611 ile 32,640 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Geleceğini sanmıyorum,Yekta gittikten sonra Galatasaraylılar orta sahaya takviye hevesiyle beklesinler ve AMK Spor'u takip etsinler diye yapılmış bir haberden öte bir şey değildir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Emre Çolak'ı tutması Ceyhun'u tutmasından çok daha garip.Yıllardır altyapıdan çıkıp A takımda oynayan ve hiç çalışmayan bir bu Emre'yi gördüm bir de hala takımda olan Aydın'ı gördüm.

İnsan hiç mi geliştirmez kendini yahu ? Hadi teknik ve mental özelliklerini geliştiremedin biraz fiziksel özelliklerine ağır ver be Emre.Galatasaray'da oynuyorsun,üflesem düşeceksin.
    Arkadaşlar hep göz ardı ettiğiniz bir nokta var.

Şampiyonlar Ligi'ne bildirilecek listede 4 tane altyapıdan yetişme oyuncu eklemek zorundayız. Yani 21 yaşına kadar en az 3 yılını Galatasaray'da geçirmiş 4 tane oyuncu bu listede bulunmak zorunda. Her ne kadar yeterli seviyeye ulaşmasalar da Aydın ve Emre Ç. bunun ekmeğini yiyor. Altyapıdan çıkan parçalar bunlar maalesef. Diğer ikisi de Sabri ile Semih zaten. Bu takımın seviyesinde olan tek parçamız Semih, belki biraz da Sabri. Diğer ikisi tamamen yetenek israfı, ancak katlanmak zorundayız. Altyapılar bu kadar vasat olduğu sürece bu tip oyuncular kadromuzda olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Arkadaşlar hep göz ardı ettiğiniz bir nokta var.

Şampiyonlar Ligi'ne bildirilecek listede 4 tane altyapıdan yetişme oyuncu eklemek zorundayız. Yani 21 yaşına kadar en az 3 yılını Galatasaray'da geçirmiş 4 tane oyuncu bu listede bulunmak zorunda. Her ne kadar yeterli seviyeye ulaşmasalar da Aydın ve Emre Ç. bunun ekmeğini yiyor. Altyapıdan çıkan parçalar bunlar maalesef. Diğer ikisi de Sabri ile Semih zaten. Bu takımın seviyesinde olan tek parçamız Semih, belki biraz da Sabri. Diğer ikisi tamamen yetenek israfı, ancak katlanmak zorundayız. Altyapılar bu kadar vasat olduğu sürece bu tip oyuncular kadromuzda olacak.
    Bunlar takımda kalmasın demiyoruz,yerli olarak biraz daha iyilerini almak için en az 5m falan istiyor Anadolu kulüpleri,el mecbur ancak hem Engin hem de Yekta gibi Emre'den çok daha iyi 2 oyuncu varken,bu ikisini birden yollamak mantıklı değil.

Ama evet haklısın,göz ardı ettim ŞL mevzusunu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bunlar takımda kalmasın demiyoruz,yerli olarak biraz daha iyilerini almak için en az 5m falan istiyor Anadolu kulüpleri,el mecbur ancak hem Engin hem de Yekta gibi Emre'den çok daha iyi 2 oyuncu varken,bu ikisini birden yollamak mantıklı değil.

Ama evet haklısın,göz ardı ettim ŞL mevzusunu.
    Senin yazını alıntılayıp yazdım da tamamen kendi üzerine alınma, genel bir yazıydı aslında. En son sen yazdığın için sana denk geldi

Engin konusunu tam olarak bilmiyoruz, anlaşıldığı kadarıyla teknik ekipten biriyle problemleri vardı. Zaten malum Süper Kupa maçından sonra bir daha hiç eskisi gibi olmadı. Allah vergisi yeteneğini mental özellikleriyle bu kadar sınırlayan başka oyuncu var mıdır acaba? Onun gitmesini normal olarak değerlendiriyorum ben.

Yekta için de dediğim gibi daha genç bir transfer düşünülüyorsa çok da garip karşılamam. Sonuçta düzenli forma bulamayacağını kendisi de biliyordu, muhtemelen gitmek istemiştir. Gitmek isteyen adamı da zorla tutup ondan bir fayda beklemek zordu. Bu bölgeye daha genç bir oyuncu bulunursa çok da sıkıntı olmayacaktır gidişi. Zaten Melo ve Selçuk devamlılıkları yüksek oyuncular, tek tük maç kaçırıyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tamam yerlerine genç bir isim düşünülüyorsa ben de sevinirim,desteklerim ama Selçuk ve Melo'nun devamlılığına güvenerek böyle bir orta saha ile yola devam etmek intihar olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hoca Melo'yu yedeklemek için Ceyhun'u uygun görüyor sanırım. Selçuk için de Emre'yi düşünüyor. İkisi de bu oyuncularla yedeklenemez tabii. Ama bir bildikleri vardır herhalde. Yani orta sahayı bu kadar boşta bırakacaklarını sanmıyorum ben.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Umut Gündoğan'ı da Sneijder'in yedeği olarak düşünüldüğü için transfer ediliyor sanırım çünkü Umut AMC mevkisinde oynuyor.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Genç oyuncumuz İbrahim COŞKUN ile 2.5 yıllık profesyonel sözleşme imzalandı.

https://twitter.com/GSfutbolakademi/...18175619735554

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hadi hayırlı olsun.Bu sezon oynatılır mı acaba maçlarda ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Herhalde bugün kadroya girer,çünkü Antalya'da değil.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

http://ntvspor.net/haber/futbol/1014...-galatasarayda

Salih 250 eurosunu Sakarya'ya yardım için verilmesini talep etmiş.Adamın dibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

2,75 milyon euro gayet uygun bir miktar, hele de Kayseri'den aldığımızı göz önünde bulundurursak

Hayırlı olsun Salih, çeşitli bölgelerin rotasyonu için gayet uygun bir isim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hajrovic'i alıyoruz, lisans çıkaramıyoruz. Türkiye Kupası maçında oynatamıyoruz. Engin'i gönderiyoruz ki bu mantıklı, Yekta'yı gönderiyoruz veya kendisi gitmek istiyor izin veriyoruz. Ceyhun'u takasta kullanmaya çalışıyoruz, Mancini ve oyuncu kabul etmiyor. Telles bitti deniyor 1 aydır, biten bir şey yok. Riera, Amrabat, Dany ne olacak belli değil. İstenilen adamlar Umut Gündoğan, Salih Dursun, Veysel Sarı, Tarık Çamdal, Tolgay Arslan. Ben bu transfer politikasından hiç bir şey anlamadım.

İçinde bulunduğum ruh halini anlatmanın en kolay yolu;

http://inciswf.com/ssssss.swf

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla Riera kalır bu sezon Dany'i yollamaya çalışıyoruz veto ediyolar. Karabük olmadı Beşiktaş'ta veto etmiş elimizde kalır bu gidişle ama en az 15-20 gün daha var transferin bitimine.O yüzden bakalım beklemedeyiz hala.Amrabat'ta Antalyaspor'a falan gitse güzel olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Profesyonel futbolcu Umut Gündoğan ve kulübü Bucaspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=332703

Profesyonel futbolcu Salih Dursun ve kulübü Kayserispor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=332704

Profesyonel futbolcu Endoğan Adili ve kulübü FC Basel ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=332706

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

3lü combo yapmış bizimkiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Endoğan Adili ismi basına yansımamıştı, transfer olumlu biterse uzun bir aradan sonra sürpriz bir transfer yapılmış olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Adilli mi? FM'de ki yıldızım o. Basın uyumuş o konuda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adili Endogan obaaaa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Üç oyuncu hakkında bilgim yok ancak hiç yoktan yerli oyuncular için planlama yaptıklarını hatırlattılar taraftara.Yabancı sınırlamasında istediğimiz düzeyde değişme olmadığı sürece sürekli yabancı oyuncu almakta mantıklı değildi.

Şimdi Dany ve Amrabat'ın gönderildiği haberi gelir umarım.Sezon sonuda Riera ve Eboue'ye teşekkür edip yollanmalı.Kadro o zaman adama döner.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Endoğan Adili Türk statüsündeymiş aile mi Türk ? Ben tanımıyorum bu adamı var mı anlatabilecek
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adili Endoğan FM'de benimde favori oyuncumdu.Çok mantıklı hamle olur.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Endoğan Adili Türk statüsündeymiş aile mi Türk ? Ben tanımıyorum bu adamı var mı anlatabilecek
    Babası Türkmüş heralde. Türk statüsünde oynar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ünal Aysal demişti ilerleyen günlerde patlayacak yerli transferleri diye öyle oldu 3 açıklama birden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türk pasaportu vardı FMde. Potansiyelli, kısa boylu, pas şut ve yaratıcı özellikli bir deep lying forward.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bi profil koysaniza arkadaslar Endoğan Adilinin

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Boyu bir forvet için biraz kısa. Daha hareketli bir yapı mı düşünülüyor acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu FM 2012'den

Bu da FM 2013'den

FM 14ten de başka birisi koysun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

03.08.1994 Doğumluymuş, transfermarkt bölgesini sağ açık olarak göstermiş. 2013'ün başında Grasshopper'den 500b€'ya gelmiş, şu an ki değeri 250b€.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/e...er_147035.html
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sonunda.. alex telles bitmis cuma gunu turkiyedeymis

Mesaj Yetkileri