1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beni yanlış anlamayın ama artık Bruma bitti bence.. Bu sakatlıktan sonra kariyerini yükseltebilen olmuş mu ki? Çok üzüldüm şahsen... Fm tabiriyle 150 - 160 olabilecek pa sı varsa eger artık maksimum, taş çatlasa 135-140 olur.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Beni yanlış anlamayın ama artık Bruma bitti bence.. Bu sakatlıktan sonra kariyerini yükseltebilen olmuş mu ki? Çok üzüldüm şahsen...
    Yabancı oyuncuların kendilerine bakması ile Türk oyuncuların kendilerine bakmaları arasında çok büyük farklar var.

Geçen sene bizim yabancı oyuncumuz da ön çapraz sakatlığı yaşadı.Normal de 6 ay sonra koşma gibi eylemlere başlıyorsun ön çapraz ameliyatından sonra fakat kendisine iyi bakarak 4 ay sonra koşu antrenmanlarına 6 ay sonra da top antrenmanlarına başladı.

İşin daha da güzel kısmı geçtiğimiz yaz yapılan 2013 Avrupa Bayan Basketbol Şampiyonasında Hırvat Milli takımında da oynadı.

Kısacası yabancıların geçirdikleri sakatlık sonrası toparlanma süreci ile bizim Türklerine geçirdikleri sakatlık sonrası toparlanma süreci bir değil.Olay tamamen Bruma da biter yani.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri