-
Oturdum editörden inceledim.
--> Ethem Ercan Pirgül: Stoper, 20 yaşında, 186 cm boy, 92 CA, -6 PA (Maksimum 120 oluyor)
--> Oğuzhan Aynaoğlu: Sağ kanat, 21 yaşında, 180 cm boy, 85 CA, 113 PA
--> Fernandao: Forvet, 26 yaşında, 192 cm boy, 128 CA, 134 PA
--> Renato Caja: Ofansif orta saha, 29 yaşında, 173 cm boy, 131 CA, 138 PA
--> Taşkın Çalış: Sağ/Sol Kanat, 20 yaşında, 181 cm boy, 90 CA, -7 PA (Maksimum 140 oluyor)
--> Onurcan Piri: Kaleci, 19 yaşında, 170 cm boy, 65 CA, -7 PA (Maksimum 140 oluyor)
Küçük bir değerlendirme yapacak olursak, eğer bu veriler doğruysa transfer edilen gençlerden sadece Taşkın Çalış işime yarar. Kaleci Onurcan Piri'nin boyu çok kısa, Oğuzhan'ın yaşı gelişmek için sıkıntılı, Ethem'in potansiyeli yok.
Mevcut şartlarda 125 CA lı Pinto yerine 128 CA lı Fernandao neredeyse aynı tarz oyuncular. Hem oyunda hem gerçek hayatta çok fazla gol atabileceğini düşünmüyorum. (Bursa ile oynadığı maçların hepsini izledim...)
Caja ise Belluschi'nin yokluğunda orayı çok rahat dolduracaktır. Çünkü yabancı sınırı diye birşey var...
Frey - Civelli - Taiwo - Belluschi --> vazgeçilmez dört kişi.
Sestak - Basser --> son 7 haftada devamlı oynayan oyuncular
Hadi Basser yerine Şener'i çekmez zorunda kaldık, onun altına da gelecek sezonlar içni Ozan'ı monteledik diyelim, 1 yabancı hakkı buradan gelir.
Hadi Sestak yerine yeri transfer edilen yabancılar denenecek diye varsayalım, 1 yabancı hakkı da buradan;
Frey - Şener - Civelli - Serdar - Taiwo - Şamil - Belluschi - Caja - Kazım - Ferhat - Fernandao
ilk 11'ini ilerleyen günlerde göreceğiz. Bu 11 ne kadar başarılı olur orasını kestirmek zor.
Bu 11'i yedekleyecek Ozan İpek, Sestak, Basser, Murat Yıldırım, Enes, Batuhan gibi adamlar var. Defans hattımız çok iyi olmasına rağmen hücum hattımızın sıkıntılı olduğunu kabul ederek ve geçen sene ilk yarıda eriştiğimiz 24 puana yine erişerek bir gram yol gitmediğimiz, üstüne üstlük rakiplerin daha fazla puan toplaması sebebiyle geriye gittiğimiz açık. Geen sene lig sonunda ulaştığımız 55 puanı bu sene geçeceğimizi düşünüyorum.
Bizim durumumuzda olan tüm takımlar tabii ki Avrupa kupaları için epey avantajlı olduklarını düşünüyorlar. Şike sebebiyle Fener gelecek sene olmayacağından, hiç yoktan yere bir takım şans kazanıyor.
Hayırlısı olsun diyelim...
Sentugo.
Mesaj Yetkileri