Herkes başlamadan bitti dedi ama büyük bir sürpriz ile Arsenal'a soğuk duş etkisi yapmış takım, helal valla.![]()
Herkes başlamadan bitti dedi ama büyük bir sürpriz ile Arsenal'a soğuk duş etkisi yapmış takım, helal valla.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ahaha süper olmuş bu skor
Yalnız taktikte kanatlar birbirine çok uzak gibi ve orta saha fazla boş gözüküyor.Oyun kazanmanı istemediği zamanlar baya kullanır bu boşluklar
Transferlerde güzel.Bende uzun süre yararlandım Tolga'dan.Oynattığın sürece hiç sorun yaratmayan bir oyuncu.(Ama iki yönlü orta saha olarak kullandım.Yeterli görmüyorum 10 numara için)
Birde fazla işine karışmak gibi olucak ama bir tane defansif oyun kurucu arkada iyi olabilirdi gibi geldi bana.
Yeni ssleri bekliyoruz
Dipdip not :Koray'ıda sürekli kirala bence.Ben o şekilde sonunda bedavaya getirdim kendisini![]()
Transferlerde potansiyeli yüksek gençler almışsın uzun vadede iş yapar % 80'i Ozan tufan'dan çok fazla beklentin olmasın bu seride potansiyeli yok diğer sağ bekle hiç oynamadım ilk tercihin o olur zaten 2 yıl sonra taş gibi takım olurşu sol kanat'a Saidu Mane'de iyi giderdi aslında senin aldığın tutmazsa Mane'yede devre arası bak derim
Benim bile hiç inancım yoktu fark yemeyelim bari diye düşünürken , ilk maçta Aras'ın hiç beklemediğim golleriyle yendik , 2. maç için umutlanmıştım bu sefer 65 te golü yedik tamam dedim yine gidiyor maç hiç beklemedim anda gol geldi falan süper maçlardı ya
Maç öyle valla unutamayacağım bir maç oldu
Kanatlara gelince hiç sorun olmadı şimdiye kadar , kaleci beklere vererek başlatıyor oyunun beklerde biraz sürüp hemen kanat oyuncusuna pas atıyor bir anda hücumda tehlike yaratıyoruz .
Tolga'ya gelince onu o.saha oynatacaktım zaten , Sercan sakat olunca onun yerinde oynattım çokta iyi oynadı .
Koray'a gelince mantıklı dediğin harbiden öyle denerim , baktım başka takımlara kaptırma ihtimalim var o zaman basıp parayı alırız .
Ozan'ı rotasyon için almıştım potansiyeli falan var alırım belki diye sen böyle diyince almam o zaman sezon sonu ,
takım sağlam oldu bence diğer sene beğendiklerimin bonservisini alınca iyi olacak zaten çoğu Türk olduğundan yabancı sorunu da olmayacak .
Mane'yide denemiştim , gelmeye yanaşmadı , bende bu oyuncuyu buldum ucuza potansiyeli de var onu aldım .
Şu Enes için de uğraşıyorum da Fiyatta anlaşıyoruz gelmiyor ya .
Şu Salih'i almak istiyorum Fb vermiyor kiralık![]()
Zaten Salih ve Enes'i aynı takımda buluşturursan olay biter bana nasip olmadı umarım sen gerçekleştirirsin en büyük sıkıntı şu Salih'i oyunda kronik sakat yapmışlar ki alakası yok ne zaman baksam full sakat vucud zindeliği 8-9 paso sakatlanıyor eğer ileride alırsan ilk iş güç ve dayanıklılık aban
Gelebilecek en uygun rakiplerden biri gelmiş.![]()
Arsenal'i geçtiysek bi zahmet gruplara kalalım.![]()
Bende ilk sezon Salih'i Rennes'e kiraladılar orada da pek oynayamadı sakatlandı mı bilmiyorum ama çok fena bir oyuncu ya , Salih ve Oğuzhan bu ikiliyi aldın mı O.saha herhalde barca gibi top yapar .
Salih'e gelmeyi ikna edersem diğer sezon falan kaç para ya kadar gider 15 fazla mı olur ?
Aynen iyiyiz yine , Napoli - İnter - Rubin falan vardı ucuz yırttık
Hacı bunu söyleme işte ya![]()
Üstüm de acayip baskı oldu şuan geçemezsek rezil olacaz![]()
Sunum iyi gidiyor.
Arsenal'i elemek hele ki 2.sene de büyük başarı![]()
Salih'i önermem valla ben aldım 35 trilyon gibi bir para vererek ama beklediğim düzeyde değil.Ama verdiğim parayı çıkarttım o yüzden göndermiyorum daTabi sen nasıl kullanacaksın orası da var bu sezon oyun kurucu olarak oynatınca daha bi verim almaya başladım.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Turu gecerek herkesi yaniltmissinartik gruplara kaliriz herhalde
![]()
Arsenal maçı büyük sürpriz oldu gerçekten
Salih'e gelince de kadrom da daha çok Türk oyuncuların olmasını istiyorum ve en iyilerinin olmasını .
Orta saha içinde Salih ve Oğuzhan var en iyi potansiyeli olan ve ikiside hiç çalışmadığım oynamak istediğim isimler .
İyi performans verir mi vermez mi bilmiyorum ama bir denemek istiyorum şimdi zor ama 1-2 sezon sonra belki alabiliriz .
Şuan da tek düşündüğüm maç Bükreş maçı
Gruplara kalalım da sonrası önemli değil![]()
Oğuzhan-Jem ikilisi daha sert oluyor ortada.Salih çok iyide vücudu biraz dayanıksız gibi![]()
İlk sezon çok iyi geçmiş AL'de başarılar Erdoğan,
Transferler güzel![]()
UEFA Avrupa Ligi Eleme Turunda , Romanya Futbol Ligi Takımlarından ,
Steaua Bucarest İle Eşleşmiştik .
Rakibimize deplasmanda 1-0 ile kaybettik.
Kendi evimizde rakibimizi üstün bir oyunla 2-1 mağlup etmemize rağmen Deplasman Kuralı uygulamasıyla elenmiş olduk .
Ne kadar üzgün olsakta ,henüz ilk Avrupa deneyimimiz de Arsenal gibi bir devi eleyip ardından Steaua Bucarest ile başa baş bir oyun sergilememiz bizi avutan tek şey oldu .
Spoiler: Maç Bilgileri
Arsenal'ı eleyip, Steaua'ya elenmek kötü olmuş.
Avrupa Liginden elenmemizin ardından elimizde en önemli kulvar olan Süper Lig kaldı.
********** Ve ligde ilk 6 hafta da aldığımız sonuçlar ************
Spoiler: 6 Haftalık Maç Verileri
Lige beklediğimden iyi bir giriş yaptık , Trabzonspor'la berabere kalıp , Galatasaray'ı deplasmanda farklı geçtik .Sadece Erciyes maçında küçük bir taktiksel sorundan dolayı maçı kaybettik .
********** Oyuncu Verileri ***********
Cenk Tosun ve Aras Özbiliz bizi şuan sırtlayan oyuncular konumunda . Tolga ve Sisto'da oldukça iyi performans gösteriyorlar .
Spoiler: Oyuncu Verileri
Last edited by benzema35 : 17.Ocak.2014 at 03:31
Galatasaray ne ayak anlamadım heryerde kümeye oynuyor takım FM'den soğudum
Benim oyunumda Galatasaray hiç böyle bir takım olmadı fakat oyunum orijinal değil o yüzden farkedebilir.![]()
Bende çözemedim , kim geliyorsa takımın başına kovulup gidiyor takım giderek çöküyor .
Diğer bir kaç kariyer de de gördüm küme bile düşmüşlüğü var , elindeki kadroyla düşmesi imkansız anlamıyorum ki , ayrıca benimki de orjinal değil![]()
Sen git Arsenal'i ele Steaua'ya elen şaka gibi.Bu sezon ilk 2'de bitirirsek güzel olur.BJK galibiyeti de iyi olmuş.
Beşiktaş bende canavar gibi takım. Demek ki oyundan oyuna değişiyor.![]()