Ya sanırım benim yaptığım kinayeleri kimse anlayamıyor. Hata bende tabi yapmamam lazım.Originally Posted by senderson
Orada anlatmaya çalıştığım şuydu, o kaynak yanlış söylüyor. Ne kuruluşunda böyle bir amaç var ne de böyle bir düşünce. Zaten verdiğim kişi örneklerini düşünürsen memleket ve vatan sevgisinin nasıl insanlara aşılandığını görebilirsin bu bahsedilen kurumda. Buna dikkati çekmeye çalışmıştım ama neyse. Bir tarafa odaklı olunca kişiler bir şeyleri anlatabilmek imkansıza yakın oluyor.
Diğer yandan takındığınız şovenist tavır beni korkutuyor. Ben futbolu güzelliği için seviyorum. Diğer yandan olayın bu kadar kişiselleştirilmesi beni çok rahatsız ediyor. Diğer milletlerin takındığı tavırlar beni ne kadar bağlar ki? Onlar yapıyor diye bizde mi yapmak durumundayız? Hem ayrıca Galatasaray'ı yenince hiç de "Türkleri yendik!" demiyorlar, "Galatasaray'ı yendik!" diyorlar. Eğer yapabiliyorsanız bu statüye sokun takımınızı. Gerçekten yenilmesi önemli bir takım haline gelin, yenilmesi önemli olan Türkler değil yenilmesi önemli takım olun ve bunu elde etmek için başkalarının desteğini beklemeyin. Ben çok net hatırlarım birçok yabancı kulüple yaptığımız maçlarda Fenerbahçeli arkadaşlarımın benim yanıma rakip takımın formasıyla gelip "Bu akşam 5 atarız artık size." dediklerini. Bunu yapmayan tek Fenerbahçe taraftarı olarak da eniştemi bilirim, yapmaması istememesi anlamında değildir burada. Sadece saygı duyar rakip takımları tutan taraftarlara. Bu nedenle bu işe Türklüğü filan karıştımanız çok yanlış bana kalırsa. Siz bir takımı tutuyorsunuz ve bende size rakip olan takımı ve bu nedenle başarılı olmanızı istemiyorum. Olursanız eğer, helal olsun derim, orası ayrıdır.
Bu ortamda başıma gelenlerden dolayı her mesajımda yazma gereği duyuyorum, bütün bunlar benim görüşümdür, benden başka kimseyi bağlamaz.