Sakarya'da Neler Oluyor ?
Sakaryaspor'da akıl almaz bir düşüş yaşanıyor.Fethiye'ye yenilen Sakaryaspor ardından sahasında oynadığı 2 maçtan da boynu bükük ayrıldı.Devre arasını 1. kapatabilecekken 3. sıraya gerileyen Sakaryaspor'da neler olduğunu öğrenmek için teknik direktör Kaan Özkan ile röportaj yaptık.İşte AMK Spor'a konuşan Özkan'ın açıklamaları :
Herşeyin sorumlusu Moyo ve benim.Moyo gelip bana ülkeye alışamadım demeseydi şuan takım liderdi.Onu oynatmadığımız zamanlarda iyi işler yaptık ancak bi yerde patlayacağımız belliydi.Hacı'da insan elbet çocuk kesilecek bir yerde.Moyo defteri bizim için kapanmıştır.PTT 1. Ligde yeni bir talip var kendisine.Çok güzel başladığı sezonda kendi kendini yaktı ben onu kazanmak için herşeyi yaptım son oynattığım maçlarda koşmadı bile böyle trip atan futbolcu olmaz olmamalı.Sakaryaspor ona kalmadı 2. devre de eski performansımızı yakalayacağımıza inanıyoruz.Transfer yapılacak başkanımız sağolsun ek bütçe verdi gerekli mevkilere transferler yapılacak.Bu sene bu işi bitirip Süper Lig'e çıkmak istiyoruz.