Bende neden yanlış diyorum işte. Olaya tek taraflı bakıyorsunuz bana kalırsa. Siz yaptığınızda herhangi bir önemi olmuyordu. Örnek verdim bakın size. 1998-99 sezonunda yaşadım ben forma giyip yanıma gelinmesi olayını, defalarca hemde. Hemen ardından 1999-2000 sezonunda aynı olaylar devam etti. Tek fark şuydu ki bütün bunlara rağmen Galatasaray yoluna devam etmesini bildi ve sonunda bunu yapanların bile desteğini almayı başardı. Aynı şeyi sizde yapın, sempatisini kazanın rakiplerinizin aldığınız başarılarla. Ama sizin yaptıklarınız size karşı döndüğünde bu tür tavırlar takınmayın.
Dostum, kendi şahsım adına çok tuttum ben kendimi ama içinde yetiştiğim camiaya bu kadar laf söylenmesi bir noktada benim ziyadesiyle ağırıma gitmeye başladı. Seni anlıyorum ama bu noktadan sonra susmam mümkün değil ne yazık ki. Söylenen her şeye saygı sınırları içerisinde cevap vereceğim ve düşüncemi savunacağım ve bunu senin uyarılarına rağmen yapacağım için senden şimdiden özür dilerim.Originally Posted by DeDe