İnanamıyorumŞu an sol bekimiz Atlas okyanusu üzerinde,bize doğru uçuyor
![]()
İnanamıyorumŞu an sol bekimiz Atlas okyanusu üzerinde,bize doğru uçuyor
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Uçak düşerse sol bek transferi yatar.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
alınan oyunculardan telles'le beraber ben umut gündoğan'ın da ilk 11'de ara sıra da olsa yer bulacağını düşünüyorum. Salih ve Hajroviç bence en erken seneye hazır olurlar
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sol Bek
Endoğan Adili'nin performansını merak ediyorum ben açıkcası. Mancini muhtemelen 4-3-3 oynatacak takımı çoğu maçta. Burak - Drogba - ? olarak düşünüyor öndeki üçlüyü. Daha sonraki yıllarda Mancini kaldığı sürece 1 pivot ve 1 tane aralara sık sık kaçan forvetimiz olacaktır. Bu 3'lüyü de bir tane kanatla tamamlayacak.
Screw you guys, I'm goin' home
Alex'in uyumu çok önemli olacak. Çok çabuk uyum sağlayabilirse başarılı olabilir aksi halde diğer örneklerinin yanında yerini alacaktır. Bu gözler FM'de ileride efsane bek olarak lanse edilen İnsua'nın hayalet gibi sahada dolaştığını gördü.
...
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel futbolcu Umut Gündoğan ve kulübü Bucaspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 1.661.000 TL tutarında bonservis ücreti ödenecektir. Oyuncunun kendisiyle ise 4.5 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:
2013-2014 sezonu 2.yarısı için : 594.000 TL sabit transfer ücreti ve 11.000 TL maç başı ücreti,
2014-2015 sezonu için : 1.100.000 TL sabit transfer ücreti ve 14.000 TL maç başı ücreti,
2015-2016 sezonu için : 1.275.000 TL sabit transfer ücreti ve 17.500 TL maç başı ücreti,
2016-2017 sezonu için : 1.500.000 TL sabit transfer ücreti ve 20.000 TL maç başı ücreti,
2017-2018 sezonu için : 1.800.000 TL sabit transfer ücreti ve 24.000 TL maç başı ücreti,
ödenecektir.
Ayrıca, Şirketimiz tarafından Futbolcuya, futbolcunun herbir sezonunda aşağıda belirtilen puan hesabı çerçevesinde 10 puan elde etmesi halinde 375.000-TL, 25 puan elde etmesi halinde 300.000-TL ekstra ücret ödenecektir.
Puan hesabı aşağıdaki şekilde yapılacaktır:
İlk onbirde yer alma= 1 (tam) puan
Sonradan oyuna dahil olma= 0.5 (yarım) puan
Onsekizlik kişilik kadroda yer alma= 0.25 (çeyrek) puan
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=332981
Puan hesabı aşağıdaki şekilde yapılacaktır:
İlk onbirde yer alma= 1 (tam) puan
Sonradan oyuna dahil olma= 0.5 (yarım) puan
Onsekizlik kişilik kadroda yer alma= 0.25 (çeyrek) puan
Ehühe hayırlı olsun.Puan sisteminide sevdim![]()
bucaspor'da ne kadar alıyor ki, galatasaray'da yarım sezon için 600bin tl alacak? diğer sezonlar içinse maşallah denecek fiyatlar. puan sistemi?
bu kadar maaş verilmemeli bence.
Hayırlı olsun da, bu paralar çok fazla.
verilen para ilk başta banada çok fazla geldi de euro nun 3 tl olduğu düşünülünce o kadarda fazla gelmiyo ama yinede maaşı sonraki senelerde çok artıyor
tl yalniz euro degil
alex telles in uçağının inmesine son 1 saat
http://tr.flightaware.com/live/flight/THY16
![]()
Ooo reyiz Yunanistan'da,az kaldı az![]()
Bu ismi geçen oyunculardan en çok Adili Endoğan beni heyecanlandırıyor.Çünkü damdan düşer gibi yapılan(habersiz) transferlerin çoğu yarar sağladı bize,inşallah bu da öyle olur.
Bu arada Telles Türk hava sahasında
![]()
geliyo geliyoucaklar carpismaz insallah havada
![]()
![]()
Sol bek görmemiş masum köylüler.![]()
Vay be GS yıllar sonra sol bek eksiğin tamamlamış olacak.Hayırlı olsun size.
Yahu Burak şu avatarı değiştir, hep byariff sanıyorum o diye okuyorum yorumlarınıeski avatarıydı ya, özdeşleştirmişim kendisiyle
![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Telles geliyor Telles![]()
Bu arada Önder Turacı'da Fenerbahçeye gelirken geldiği Ülkede en iyi bek seçilmişti herhalde![]()
Christian Telles Barça , Reale falan gider diye açıklama yapmış herhalde ona da iyi giydirir herhalde artık taraftarlar.Demekki iyi topçu Christian'ın açıklamalarına göre tabi.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Uçak inmiş havalimanına,hadi hayırlısı
![]()
Last edited by europeanconquer : 18.Ocak.2014 at 00:06
Ha geldi ha gelecek derken hadi hayırlı olsun. Allah sakatlık vermesin.