Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
maçların guzel ama ben beğenmedim transferleri
Zengin bir takım değiliz hocam,mecburen serbest oyunculara yöneldik.Alabileceklerimizin en iyilerini aldık sanıyorum ben.Zaten çok geniş bir oyuncu havuzu oluşturamıyorum sistem özelliklerimden dolayı.Yine de takdir sizindir saygı duyarım.

SON 1 TRANSFER DAHA! - BOGDAN MILOSEVIC

Ahmed Ammi'nin uzun süreli sakatlığını da düşünerek,sağ tarafa bir takviye yaptık ucuz yollu.

BU SEZON KULLANACAĞIMIZ TAKTİK [balde_mir_07'ye teşekkürler]

Baldemir Sistem 2014'i kullanmayı düşünüyorum.Elimdeki oyuncular sisteme zaten uygundu.Transferleri de taktiğe göre yaptım.Tek sorun yaşarsak Ball Playing Defender olarak oynayan oyuncularımızda yaşarız çünkü ayaklarının o kadar iyi olduklarını düşünmüyorum.Bir Pique değiller

24 KİŞİLİK KADROMUZ [ İSİMLERE TIKLAYARAK PROFİLLERİNE BAKABİLİRSİNİZ ]

KALECİLER

Dragoş Balauru - Alexandru Buzbuchi

SAVUNMA

Alin Toşca-Cristian Pulhac - Ionut Putanu - Bogdan Milosevic - Milan Stepanov - Ionut Larie - Georgi Pashov - Ahmed Ammi

ORTASAHA

Boban Nikolov - Cristian Daminuta - Nicolae Dica - Stephen Appiah - Giani Kirita - Aitor Monroy - Ognjen Skoric - Alexandru Baluta - Alin Carstocea - Ionut Nastasie - Razvan Marin

HÜCUM

Daniel Niculae - Cristian Gavra - Mircea Axente

Soldaki isim Manisaspor'dan tanıdığınız Nicolae Dica.Kendisi takımdaydı ben almadım Sağdaki ise takımın genç yeteneği Razvan Marin.Takımı özetleyen fotoğraf aslında bu.Yaşlı kurtlar ile genç yeteneklerin harmanlandığı bir kulübüz

3.HAFTA - VİİTORUL DOLU DİZGİN!

Ligin 3.haftasında evimizde rahat bir galibiyet aldık.Savunmamız akılda soru işaretleri bıraktı.Zenci forvet Alozie hattrick yaptı,kendisini para bulursak alabiliriz ayrıca herkesin düşer dediği takımımız şimdilik namağlup ilerliyor

3 HAFTALIK PUAN DURUMU

Kayınço Steaua ile liderliği paylaşıyoruz