Zengin bir takım değiliz hocam,mecburen serbest oyunculara yöneldik.Alabileceklerimizin en iyilerini aldık sanıyorum ben.Zaten çok geniş bir oyuncu havuzu oluşturamıyorum sistem özelliklerimden dolayı.Yine de takdir sizindir saygı duyarım.
SON 1 TRANSFER DAHA! - BOGDAN MILOSEVIC
Ahmed Ammi'nin uzun süreli sakatlığını da düşünerek,sağ tarafa bir takviye yaptık ucuz yollu.
BU SEZON KULLANACAĞIMIZ TAKTİK [balde_mir_07'ye teşekkürler]
Baldemir Sistem 2014'i kullanmayı düşünüyorum.Elimdeki oyuncular sisteme zaten uygundu.Transferleri de taktiğe göre yaptım.Tek sorun yaşarsak Ball Playing Defender olarak oynayan oyuncularımızda yaşarız çünkü ayaklarının o kadar iyi olduklarını düşünmüyorum.Bir Pique değiller
24 KİŞİLİK KADROMUZ [ İSİMLERE TIKLAYARAK PROFİLLERİNE BAKABİLİRSİNİZ ]
KALECİLER
Dragoş Balauru - Alexandru Buzbuchi
SAVUNMA
Alin Toşca-Cristian Pulhac - Ionut Putanu - Bogdan Milosevic - Milan Stepanov - Ionut Larie - Georgi Pashov - Ahmed Ammi
ORTASAHA
Boban Nikolov - Cristian Daminuta - Nicolae Dica - Stephen Appiah - Giani Kirita - Aitor Monroy - Ognjen Skoric - Alexandru Baluta - Alin Carstocea - Ionut Nastasie - Razvan Marin
HÜCUM
Daniel Niculae - Cristian Gavra - Mircea Axente
Soldaki isim Manisaspor'dan tanıdığınız Nicolae Dica.Kendisi takımdaydı ben almadımSağdaki ise takımın genç yeteneği Razvan Marin.Takımı özetleyen fotoğraf aslında bu.Yaşlı kurtlar ile genç yeteneklerin harmanlandığı bir kulübüz
3.HAFTA - VİİTORUL DOLU DİZGİN!
Ligin 3.haftasında evimizde rahat bir galibiyet aldık.Savunmamız akılda soru işaretleri bıraktı.Zenci forvet Alozie hattrick yaptı,kendisini para bulursak alabilirizayrıca herkesin düşer dediği takımımız şimdilik namağlup ilerliyor
3 HAFTALIK PUAN DURUMU
Kayınço Steaua ile liderliği paylaşıyoruz