An itibariyle aziz yildirimin tutuklanıp hapse girmesi gerekmiyor mu ?
An itibariyle aziz yildirimin tutuklanıp hapse girmesi gerekmiyor mu ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şimdi süreç nasıl olacak? TFF bunu görmezden mi gelecek? Ne zaman hapse girecek?
Artık süreç bitmiştir basından beri Fenerbahce'nin şike yaptığını düşünüyordum ve bugün resmen tescillendi. Cas , mahkeme , uefa , yargı hepsinde sonuç aynı.
Tff hiç bir ceza vermez konunun üstünü örter , şikeyi korursa ileride onlarla da görüşülür adalet elbet bir gün yerini bulur.
Sebep: Belirtilen takımları ve taraftarlarını küçük düşürücü mesaj.
Böyle bir mesaj silme düşüncesimi var arkadaşım? Abartmayın iyice.
3 Temmuz'dan beri biliniyor şike ısrarla tertemiz deniyor mantık bunun neresinde ? Öyle bir ülke haline geldik ki adam 2 gün yurtdışında çıkıp gelse herşeye yabancı kalır öyle bir kaos ortamı var.
@World Hollow o1
Kağıt üstünde öyle de maç sonuçları aksini söylüyor. Şike yapıldığı iddia edilen sezondan beri bu takımlara karşı oynadığı maçların 8'ini kaybedip 1'inde berabere kaldı Fenerbahçe ve dağılan A.Gücü dışında hiçbirini deplasmanda yenemedi son 3 sezondur:
2011-12
Sivas-FB 2-0 / FB-Sivas 4-2
İBB-FB 3-2 / FB-İBB 4-2
Karabük-FB 2-1 / FB-Karabük 1-0
A.Gücü-FB 0-2 / FB-A.Gücü 4-2
2012-13
Sivas-FB 0-0 / FB-Sivas 1-2
İBB-FB 2-0 / FB-İBB 2-1
Karabük-FB 3-2 / FB-Karabük 1-3
2013-14
FB-Sivas 5-2
Karabük-FB 2-1
Ha bu yazdıklarım birşey ispat etmez tabi, sadece "komik takımlar" olmadıklarını yani Fenerbahçe'nin bunlara puan kaybetmekten çekinmesinin normal olduğunu, dolayısıyla şike yapmak için geçerli nedenleri olabileceğini gösteriyor.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Istediklerin yerden istedikleri kararı alsınlar
Fenerbahçe Yıkılmaz !
Tercüman Samet neden hapis almış ?
Serdar Adalı'nın cezası bozulmuş nasıl onandı anlamadım. Gündemi takip edemedim bugün çok yoğundum biri bana durumu açıklayabilir mi?
Hadi geçmiş olsun.Bitsin artık şu süreç.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ben de yeniden yargılama olup bunların hepsinin boşa gideceğini düşünüyorum.Fenerbahçeli arkadaşlar nasıl bütün dünyada ki mahkemeler onaylasa bile şikenin olmadığını düşünüyorsa bende yeniden yargılanıp ceza almasa bile şikenin olduğunu düşünüyorum sanırım buna hakkım var.Siyasi olaylara gelirsek hükümet eğer bu iş kendisine dönmese yine böyle mi düşünecekti sanki? Kendi kuyruklarına basıldığı anda başladılar ergenekoncuları yeniden yargılama muhabbetine.Peki bu insanlar kaç senedir yatarken neredeydiler keyifler yerindeydi.Bu ülkede kapkara bir siyaset uygulanıyor,bütün kurumlarıyla pisliğe batmış durumdayken ben verilen kararlara değil kendi okuduğum konuşmalara inanıyorum.
TFF kararın kendilerini bağlamadığını, daha önce adıkları kararın geçerliliğini koruduğunu söyledi. Şikenin sahaya yansımadığını söylemişler ve ceza verilmeyeceğini açıklamışlardı.
Burak
Nasıl şike oldugunu düsünüyorsunuz aklım ermiyor Karabük maçını Lugano'nun şans eseri önüne gelip vurdugu bir topla kazandık Sivas maçını nasıl kazandıgımız malum son dakikaya kadar saldırdı Sivas neyse bunları yıllardır diyoruz yine biri mahkeme kararı diyip geçecek.Birde bu şike yaptıgımıza inanıp mahkeme kararlarını destekleyenler Ergenekon'u desteklemeyenler olunca çok gülünç bir durum oluyor tek istegim sahadaki rekabeti ayrı yargı durumlarını ayrı degerlendirmeniz.
'Adalet yerini buldu'
Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi Serdal Adalı, adaletin yerini bulduğunu söyledi.
TAYFUR HAVUTÇU: "ADALET YERİNİ BULDU. BEŞİKTAŞ CAMİASINA HAYIRLI OLSUN"
ADALI VE HAVUTÇU MAHKUMİYETİNİ UYGUN BULDU. USUL HATASI NEDENİYLE BOZDU.
Yargıtay, eski Beşiktaş Asbaşkanı Serdar Adalı'nın Beşiktaş-İBB Spor Türkiye Kupası final maçının sonucunu etkilemek amacıyla şike yapmak, Beşiktaş eski teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun ise Beşiktaş-İBB Spor maçının sonucunu etkilemek amacıyla şike yapmak suçlarını işlediklerinin sabit olduğuna karar verdi.
Serdal Adali ve Tayfur Havutcu adalet yerini buldu diyorlar ama haberde 'sabit olduguna karar verdi yaziyor' ?
http://haber.dha.com.tr/besktas-kulu...di_581078.html
http://haber.dha.com.tr/en-son-haber...ri_581095.html
http://haber.dha.com.tr/sike-davasin...du_580970.html
Madem bizim maçta şike yok, geçen sene Avrupa'ya gidemememizin karşılığını kim verecek?
Madem şike var, neden adalet yerini buldu diyorlar?
Karardan Önce ; Aziz Yıldırım : Yargıtaya güveniyoruz , Türk Hukuku doğru kararı verecektir.
Karardan Sonra ; Aziz Yıldırım: Ben Aziz Yıldırım olarak bu hukuka aykırı karara saygı duymuyorum ve bu siyasi kararı tanımıyorum.
Aziz Yıldırım'ın açıklaması İ.Melih Gökçek'in tweetlerini hatırlattı bana.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Açıklamanın özeti şu; Adil yargılanma hakkı tartışılırken neden bu kadar acele edildi, meclis beklenebilirdi.
Bu soruya cevaplarınızı merak ediyorum.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sanırsın bugün toplanıp karar verdiler, aylardır konuşuluyor zaten bu. Yeni bir şey değil ki. Ayrıca yeniden yargılama yasası çıkarsa zaten bu kararların bir hükmü olmayacak.
Apar topar falan komik olmuş bence. Açıklamanın geneli de yine aynı edebiyatın ürünü, biraz yenilemesi, geliştirmesi lazım kendisini.
Hani UEFA, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi ismi geçen diğer takımlara da ceza verecekti inceleme bile yapmadılar.
Ben hodri meydan diyorum bizi düşürsünler eyvallah; ama bizle birlikte diğer takımları da düşürsünler...
Fenerbahçe Avrupa'ya daha soruşturma başında iken gönderilmedi Trabzon gönderildi. Bizim hakkımız o gün yendi daha her şey en başta iken iki takımın ismi geçiyordu o listede iki takımda gitmeyecekti arkadaş. Bu gün o yapılmadı bundan sonra da bir şey yapılmaz.
Ben bu karara inanmıyorum. Çünkü ismi bile ÖZEL...
Bu ülkede genel kurmay başkanı şuan nerede? Ceza evinde ne için örgüt kurmuş yıllardır mücadele ettiği yapıya ortak olduğu için...
Yargıtay'ın kararını savunan arkadaşlar ergenekon ve Balyoz davaları hakkında ne düşünüyorlar? Şike davasıysa eğer bu neden ÖYM'lerde karara bağlandı. ÖYM'lerin bütün kararları hukusuzdur bu kadar net...
Bence TFF gereğini yapsan FB dahil 8 takımı da küme düşürsün...Ama tarih eninde sonunda gerçekleri bulacaktır...Kupayı Trabzon alsın bu iktidar gittiği zaman kupayı geri alacağız merak etmeyin...
Şike var, yada yok orasını bilemem, bilmekte istemiyorum. Her ne kadar Galatasaray taraftarı olsamda şike olmamasını umuyorum, çünkü Fenerbahçesiz, Galatasaraysız yada Beşiktaşsız bir lig olmaz. Eğer Fenerbahçenin şikesi onanır ve UEFA Fenerbahçenin bu nedenden dolayı ligden düşürülmesini isterse, Fenerbahçenin 2 sene sonra normal anadolu takımlarından hiç bir farkı kalmaz. Ama kim bilir belkide Juventus gibi bir anda geri dönüş yapar ve daha iyi olur. Ancak bu dava devam ettikce sadece Fenerbahçeye değil, tüm Türk futboluna zarar veriyor. Italyanın şike olaylarından sonra ne kadar geriye gittiğini konuşmak bile istemiyorum, ancak İtalya hala italyadır, isimdir, ama italyan takımlarına eskisi kadar saygı duyulmadığıda bir gerçektir. (En azından benim gördüğüm bu)
Ancak Aziz Yıldırım her konuşmasında takımı düşünüyorm diyor ancak takımı bırakmıyor. Bir başkan şike soruşturmasındayken takımın başında kalarak neden takımını zor duruma sokar ki? Eğer takımını gerçekten seviyor olsaydı, elini ayağını çeker, Fenerbahçeye daha çok zarar vermezdi. Aziz Yıldırımın yaptığı takımını sevmek değil, sadece gurur meselesi. Her neyse, sonuç onanmış olsada bu daha itirazdır odur budur kolay kolay bitmez, 3-4 sene daha yolu var en az
Kupa müzede duran bir teneke parçası sadece; ama şu var ben hala iddia ediyorum bizi düşürsünler bu taraftar o Fenerium'u öyle bir uçurur ki para kasada kalır. Zaten iyi oyuncular çekip gitmez takım ile mücadele eder. Sonra Juventus gibi bir geliriz pir geliriz artık Juve nasıl İtalya'da tutulmuyor Fenerbahçe'de tutulmaz.
Keşke her başkan Aziz Yıldırım gibi her sözünün arkasında aslan gibi konuşabilse. Bize de böyle bir başkan lazım ama nerde...
@xwerswoodx
Gurur falan değil, kendini kurtarmak için bu gücü kullanmak zorunda. Başka çaresi yok. Bıraksaydı kabul etmiş olacaktı bir nevi, ne söylerse söylesin konuşulmayacaktı, yapacağı açıklamalar etki yaratmayacaktı. Şimdi Fenerbahçe resmi sitesini kullanıyor, FB TV'yi kullanıyor, Semih Şentürk'ün hesabını alarak oluşturdukları 12numara grubu ile sosyal medyayı kullanıyor.