Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
yalniz bu iddiayi fenerin kendisi atmadi ortaya, genel kani oyle olustu. kamuoyu bu beklentiyi olusturdu. obra sihirbaz degil, ilk seneden hersey duzelmez. sabirli olmak lazim. ben takimin sanilanin aksine favori olduklarini dusundugunu sanmiyorum. oyle olsa ozguven bu denli yerlerde olmaz. mac sonunu oynayamayan bir takimiz hala, kat edilecek daha cok yol var.
Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
Fenerbahçe taraftarı attı bu iddayı ortaya Medyanın da etkisi çok oldu tabi ama herkesin Fenerbahçe her takıma göre 1 - 2 adım önde avrupa da ise çoğu takımla aynı standartlara sahipmiş gibi lanse edildi.

Fakat durum bu değildi.
İyi güzel diyorsunuz da bizim oyuncularımız rakipte olsaydı bundan daha fazla fark atarlardı. 2 haftadır rakiplerin en önemli oyuncuları yokken bile bir şey yapamıyoruz. Euroleague sayı kralı bomboş pozisyonda şutu hiçbir şeye değmiyor. Bogdanovic Malagada olsaydı bize 20 sayıyı rahat atardı.

Ama en önemlisi oyun kurucu ve pivot pozisyonlarında, rakiplerin her ikili oyununda adam değiştiriyoruz ve bu sayede bir şekilde kolay pozisyonu buluyorlar. Bizde ise pivotlarımız daha adama değmeden içeri devrilmeye çalışıyor. Şu Vidmar'a yıllardır kimse perde yapmayı öğretememiş. Adam pota altında topu alıyor kendisini tutan adamı itmeye yeltenmiyor bile. İyi bir pivotumuz olsaydı maça zaten 10 sayı farkla başlardık ve koparırdık. Kesinlikle transfer gerekli başka yolu yok, en azından 8. maçtan sonra gururumuzu kurtarırız.