@Murat : Sağolasın.
Sakaryaspor'da Sponsor Anlaşmaları ve Bütçe Belirlenmesi
Beklediğimden daha iyi bir bütçe aldık.Yeni anlaşmalarla mali durumumuz da çok iyi hale geldi.
Robert Rodriguez Sakaryaspor'da !
Kendisi ile Mart ayında sözleşme imzaladık.Geçen sezon forma giymedi ancak Yussif ile birlikte onları yeni sezona hazırladım.Başarılı bir arkadaşımız.Hazırlık maçlarında profilini yansıtacak mı göreceğiz beklentilerin altında kalırsa zaten kiralarız.
Umut Gündoğan Sakaryaspor'da !
Boluspor'un başarılı oyuncusu Umut Gündoğan'ı €130B karşılığında kadromuza kattık.Kendisinden beklentiler büyük umarım beklentilerimizi karşılar.
Daha çok bombalar var bunlar sadece 2'si.Çok iyi bir takım kurmaya çalışıyorum.Yeni sezonda amacım ligde kalmaktan ziyade üst sıralara oynayan bir kadro kurmak.Şuan herşey çok iyi gidiyor transferi erken kapatmak istiyoruz uyum sürecini ne kadar erken atlatırsak o kadar iyi bunun için bol bol hazırlık maçları da yapacağız.

Çok iyi bir takım kurmaya çalışıyorum.Yeni sezonda amacım ligde kalmaktan ziyade üst sıralara oynayan bir kadro kurmak.Şuan herşey çok iyi gidiyor transferi erken kapatmak istiyoruz uyum sürecini ne kadar erken atlatırsak o kadar iyi bunun için bol bol hazırlık maçları da yapacağız.