Sayfa 461 / 483 İlkİlk ... 361411451459460461462463471 ... SonSon
13,801 ile 13,830 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Bunun orjinali var mı, 3 farklı metinde baktım söz konusu sayfada böyle bir şey yok da.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ben elden bakmadım. Şuan telden giriyorum, pc'ye geçince incelerim
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Ne zaman zirve o zaman düşürmeler.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Ben elden bakmadım. Şuan telden giriyorum, pc'ye geçince incelerim
    Ben Balyoz kararı diye biliyorum..ÖYM'nin adaleti...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Aziz Yıldırım teslim olur mu yoksa yurt dışında kaçak mı yaşar sizce ?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Aziz Yıldırım teslim olur mu yoksa yurt dışında kaçak mı yaşar sizce ?
    sencesi bencesi yok hocam, kararini vermis zaten aziz yildirim. avukati da acikladi, bu yarginin verdigi karar icin kendisini feda etmez yorumu yapildi.

ayrica kume duserse fb biter diye bir durum yok, bu kadar taraftara sahip bir takim siradan hale gelemez. yeniden ayaga kalkmasini bilir. o kadar kolay degil yani.

aziz yildirimin yaptigi aciklamalar celiskili diye ortaya konuluyor ama yarginin bugun geldigi hal de ortada. o gun icin biraz da olsa olan guven bugun sifirlanmis durumda. gundemi hic takip etmiyorsunuz sanirim. hsyk yap boza dondu. hangi dava guvenilir ki bu dava %100 dogru olsun. her zaman bir kusku kaliyor icimizde.
    Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 18.Ocak.2014 at 03:17

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    sencesi bencesi yok hocam, kararini vermis zaten aziz yildirim. avukati da acikladi, bu yarginin verdigi karar icin kendisini feda etmez yorumu yapildi.

ayrica kume duserse fb biter diye bir durum yok, bu kadar taraftara sahip bir takim siradan hale gelemez. yeniden ayaga kalkmasini bilir. o kadar kolay degil yani.
    Türkiye futbolu geriye gider...Bakınız İtalya ne hale geldi..O zaman Uefa süt dökmüş kedi gibiydi gerçi.
    Puan silmek yetmez, küme düşürmeleri lazım kusura bakmasınlar...Şike olduğuna inanan arkadaşlara bir sorum da olacak tapeler dışında somut kanıt var mı? Paralar nerede, başka maddi şeyler nerede? Bir de Fenerbahçe kendi kendine mi şike yapmış ?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Türkiye futbolu geriye gider...Bakınız İtalya ne hale geldi..O zaman Uefa süt dökmüş kedi gibiydi gerçi.
    Puan silmek yetmez, küme düşürmeleri lazım kusura bakmasınlar...Şike olduğuna inanan arkadaşlara bir sorum da olacak tapeler dışında somut kanıt var mı? Paralar nerede, başka maddi şeyler nerede? Bir de Fenerbahçe kendi kendine mi şike yapmış ?
    davanin icerigi zerre irgalamiyor beni acikcasi, bulundugumuz sartlar bu ve diger butun davalari olusan ve hatta zaten var olan guvensizlik ortami nedeniyle askiya aldi maalesef. halkin ayaklanmasi an meselesi, adaletin olmadigi yerde anarsi baslar. eli kulaginda.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bizi bir küme düşürseler de herkes rahatlasa.

Bıktım artık tam çıkışa geçtiğimiz anda ayağımıza çelme takma çabasına girilmesinden. Takım küme düşsün, - puan ile başlasın ama artık şu olaylar bitsin.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bence de dussun cenker, en guzeli. herkes rahatlasin. her deplasman sike diye bagirsinlar, goy goy olsun. yeter ki su muamma sona ersin. her basarida haksiz kazanc elde edilmis gibi hissettirmeleri buyuk iskence. gs camiasi da ambargoyu koysun, 6 yildiz taksin. belki gerilim de biter. nedir bu futboldan cektigimiz. belki halk o zaman gercek gundeme odaklanir hem.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yildiz falan istemiyoruz adalet istiyoruz adalet.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

herkes istiyor adalet, var mi sence? 3 tane mesajim sadece bu konuyla alakali. sen gittin 6 yildizi ayikladin

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    bence de dussun cenker, en guzeli. herkes rahatlasin. her deplasman sike diye bagirsinlar, goy goy olsun. yeter ki su muamma sona ersin. her basarida haksiz kazanc elde edilmis gibi hissettirmeleri buyuk iskence. gs camiasi da ambargoyu koysun, 6 yildiz taksin. belki gerilim de biter. nedir bu futboldan cektigimiz. belki halk o zaman gercek gundeme odaklanir hem.
    O deplasmanda şike diye bağıran arkadaşlar Fenerbahçe kulübü kapansa bile susmazlar ki. Ne demişler bir insanın adı çıkacağına canı çıksın.

Fenerbahçe'nin adı bulaştı bir kere bu lekeye, haklı ya da haksız o olaya girmiyorum. O şike diye bağıranlara da çok aldırmıyorum açıkcası bakıyorsun adamın tuttuğu takımın ismi bu davada geçiyor ama ''Fenerbahçe şike yapsana'' diye bağırıyor.

Fenerbahçe şikeyi nasıl yapıyor acaba diyen yok.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aksi bir kararın çıkmasını beklemiyordum zaten. Gönül isterdi ki Fenerbahçe için iyi veya kötü bir şeyler yapmış, emek vermiş bir insanın seçimle veya istifa ederek onuruyla görevi bırakmasıydı. Bu şekil hoş olmadı. Bugüne kadar yaptığı onca iyi yönetim tavrının ardından akla mıh gibi hatırlanacak tek hatıra bıraktı "Şike suçundan görevden alındı" bu yarın da böyle olacak, 100 yıl sonrada.

Olmuş üzerinden konuşmak istemiyorum, olan oldu artık. Varsa hala hukuki bir yol, başvurulur ve peşinden koşulur ancak Fenerbahçe için artık yeter. Şu kulübü oyuncak yapmayacak, ötekileştirmeyecek ve herkese düşman ettirmeyecek yeni ve güçlü yönetimler şart. Onun bunu adamı veya destekçisi olarak gelecek herkes sadece gölge olur ve kendi karanlığıyla beraber kulübü karanlıkta bırakır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bu Aziz Yıldırım'ın yurtdışı yasağı olması gerekmiyor mu nasıl yurt dışına çıkmış?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Asıl sıkıntı bence Tff'nin ısrarla şikeyi kabul etmemesi.Bakın şike vardır yada yoktur olayına girmek istemiyorum ama uefa,cas,yerel mahkeme,yargıtay ın onayladığı bir dava var ortada.Ama hala TFF bunların hiçbirini dikkate almıyor ve bizim dediğimiz doğrudur diyip olayı kapatıyor.Zamanında Tff üstünü örtüyor dediğimizde arkadaşlar karşı çıkmıştı ama mantıken bir düşünün yahu 4-5 farklı mahkeme ve kurum bunu tescilliyor fakat Tff yok öyle bişey diyor bu nedir yav Bu kararlardan sonra eksi puan veya küme düşürülme verilmemesi bizim nasıl bir ülke olduğumuzu apaçık ortaya koyuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

O işin TFF ile alakası yok. Tahkim kararları değiştirilemez anayasada yazıyor bu. Anayasayı değiştirmeden bir şey yapamaz TFF

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fenerbahçe'ye ve diğer takımlara ceza gelmemesi durumunda Aziz Yıldırımın ve diğer insanların aldıkları cezalar beni pek ilgilendirmiyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu avukatlarda komik her avukat farklı bişey söylüyor herhalde farklı bişey söyleyeyip dikkat çekmek istiyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kamu Vicdanı. Fenerbahçe küme düşmedikçe bu asla gerçekleşmeyecek ve kamu vicdanı rahatlamayacak. Futbolla yakından ilgilenen herkesin merak beklediği ve gerçekleşmesini düşlediği küme düşmeyi artık versinler ki herkes rahat bir nefes alsın. Çünkü iyi birşeyler olduğunda hep olumsuz gelişmelerden yorulduk artık. Hatta öyle hissizleşmişim ki dün haberi duyduğumda tepki bile veremedim. Artık acılara ve kötü senaryolara alıştı bünye.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Asıl sıkıntı bence Tff'nin ısrarla şikeyi kabul etmemesi.Bakın şike vardır yada yoktur olayına girmek istemiyorum ama uefa,cas,yerel mahkeme,yargıtay ın onayladığı bir dava var ortada.Ama hala TFF bunların hiçbirini dikkate almıyor ve bizim dediğimiz doğrudur diyip olayı kapatıyor.Zamanında Tff üstünü örtüyor dediğimizde arkadaşlar karşı çıkmıştı ama mantıken bir düşünün yahu 4-5 farklı mahkeme ve kurum bunu tescilliyor fakat Tff yok öyle bişey diyor bu nedir yav Bu kararlardan sonra eksi puan veya küme düşürülme verilmemesi bizim nasıl bir ülke olduğumuzu apaçık ortaya koyuyor.
    Birkaç futbolcu ve yöneticiye ceza verdiler, (hatırladıklarım, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Ümit Karan, Serdar Kulbilge, Ibrahim Akın) kişiler ile kurumları ayırdılar sanki tüzel kişiler karar alabilirmiş gibi, konuyu kapattılar. Geliş amacı belli olan bir anlayıştan farklı birşey beklememek lazım zaten. Fenerbahçe Türkiye'de şampiyon ama Avrupa'da şikeci (match-fixing). Birisi yanlış, süreç bir gün biterse herhalde o zaman düzeltilir bu tutarsızlık.

TFF'nin yaptıkları ile 17 Aralık'ta yapılmaya başlananlar çok benziyor aslında, ikisi de kurtarmaya yönelik. TFF'nin bal gibi alakası var yani, hiç kimseye ceza vermeseler eyvallah da bu yaptıkları skandal. Hukuk, adalet diyen pek çok kişi TFF için tek kelime etmez ama..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daha polis fezlekesi hazırlandığında davanın sonucu belliydi, şaşırdık mı, hayır?

Türkiye'de hukukun daha cenaze namazı kılınmadı mı yahu, ne zaman kalkıyor cenaze?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Daha polis fezlekesi hazırlandığında davanın sonucu belliydi, şaşırdık mı, hayır?

Türkiye'de hukukun daha cenaze namazı kılınmadı mı yahu, ne zaman kalkıyor cenaze?
    abi kılındı ya geçenlerde... hatta bilal erdoğan "hakkınızı helal ediyor musunuz" sorusuna "helal olsun" diye en çok bağıranlardan biriydi...
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Şike var, yada yok orasını bilemem, bilmekte istemiyorum. Her ne kadar Galatasaray taraftarı olsamda şike olmamasını umuyorum, çünkü Fenerbahçesiz, Galatasaraysız yada Beşiktaşsız bir lig olmaz. Eğer Fenerbahçenin şikesi onanır ve UEFA Fenerbahçenin bu nedenden dolayı ligden düşürülmesini isterse, Fenerbahçenin 2 sene sonra normal anadolu takımlarından hiç bir farkı kalmaz. Ama kim bilir belkide Juventus gibi bir anda geri dönüş yapar ve daha iyi olur. Ancak bu dava devam ettikce sadece Fenerbahçeye değil, tüm Türk futboluna zarar veriyor. Italyanın şike olaylarından sonra ne kadar geriye gittiğini konuşmak bile istemiyorum, ancak İtalya hala italyadır, isimdir, ama italyan takımlarına eskisi kadar saygı duyulmadığıda bir gerçektir. (En azından benim gördüğüm bu)

Ancak Aziz Yıldırım her konuşmasında takımı düşünüyorm diyor ancak takımı bırakmıyor. Bir başkan şike soruşturmasındayken takımın başında kalarak neden takımını zor duruma sokar ki? Eğer takımını gerçekten seviyor olsaydı, elini ayağını çeker, Fenerbahçeye daha çok zarar vermezdi. Aziz Yıldırımın yaptığı takımını sevmek değil, sadece gurur meselesi. Her neyse, sonuç onanmış olsada bu daha itirazdır odur budur kolay kolay bitmez, 3-4 sene daha yolu var en az
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Totonero_skandal%C4%B1 Milan'a duyulan saygıda herhangi bir azalma göremiyorum ben. Sonuçta ilk kez Juve yapmadı bunu ve ne yazıkki her ülkede var.
    Bize gelince de keşke düşürseler de bitse şu goygoy.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu saatten sonra ne düşmesi yahu, öyle bir şey olmaz zaten de olursa da çok saçma. Mevcut oyuncuların, teknik direktörün suçu ne? Zaten Avrupa'da ceza verildi. Olması gereken şampiyonluğun ve ondan doğan maddi hakların Trabzonspor'a verilmesi bence.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Pek takip etmiyorum şike gündemini de birkaç sorum olacak.

Şimdi nolacak ? Diyelim ki Aziz Yıldırım'ı aldılar ki gündemi güzel değiştirdi devlet büyüklerimiz akıllıca bir zamanlama oldu eğer olur da alındıktan sonra hapise de girerse Fenerbahçe küme düşecek mi ?

Peki Fenerbahçe düşerse şike yaptığı varsayılan diğer takımlar ne olacak ?

Fenerbahçe'nin diğer takımlara itiraz hakkı yok mu ?

Mesela Ankaragücü - Galatasaray , Samsunspor - Rizespor , Trabzonspor - Bucaspor vs vs gibi ?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Totonero_skandal%C4%B1 Milan'a duyulan saygıda herhangi bir azalma göremiyorum ben. Sonuçta ilk kez Juve yapmadı bunu ve ne yazıkki her ülkede var.
    Bize gelince de keşke düşürseler de bitse şu goygoy.
    Juventus zaten yapmadı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

29. Default

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Juventus zaten yapmadı
    Peki neden küme düştü ? Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun.

Burada bile çok tartışılan bir dava varken kesin ve net cevaplar verebiliyor insanlar. Okuduğum kadarıyla sende hem fikirsin, gel gelelim juve şike yapmadı diyebiliyosun.Hemde İtalya'da görülen bir dava hakkında kesin ve net bir şekilde fikrini söylüyorsun.

Bu dava bu kadar karmaşıkken insanların fenerbahçe hakkında net fikirler sunup, "yaptı-yapmadı" diyebiliyor. Şuan şike yapıldı diyende yapılmadı diyende, bu ülkede her takım şike yaptı ama bu dava fenerbahçe'ye patladı diyende kendinden emin değil. Bu davanın ve gelişen olayların hukuksal ve insan haklarına uygun bir şekilde gerçekleştiğini kimse bana anlatamaz. Bu dava benim için anlamsız.

12 yaşında kıza tecavüz edip, mahkemin "Ama kızda istemiştir" diyecek kadar midesizce bir hukuk yapısı var bu ülkede. Halbuki o daha ÇOCUK. Siz şimdi kalkıp bana bu davanın geçerliliğini mi anlatıcaksınız. Hadi ordan, 80'lerin türkiyesi değil artık burası. Fakat ne yazık ki insanlar böyleymiş gibi davranıyor..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Juventus zaten yapmadı
    Abi ne kadar anlatsanda cok zor artık. O leke bir kere sürüldü yapışır kalır o takımın üzerinde.

Mesaj Yetkileri