Bende madde madde cevap vereyim bari![]()
1 - Nba'de bu şekilde şampiyon olmuş takımlar var dediniz.Nba de hangi savunma yapılmaz ? Alan savunması.Alan savunmasını çözmenin yolu nedir ? Şut.Lebron , Wade gibi isimler bile ilk zamanlarında yüksek yüzdeli şut atamadıkları için eleştirildiler Nba'de.O yüzden Nba ve Avrupa basketbolu kıyaslamak olmaz.Kaldı ki Avrupa'da bile bu şekilde oynayan takımlar var fakat 1 numaralı Bo ya göre kaliteli.En azından bi şut tehditi var.Bo'nun şut tehditi olmadığı sürece Fenerbahçe hücum da her zaman 10-12 sayı eksik potansiyelle sahada olacaktır. 2 x 2 = 4 ise buda o kadar net.
2 - Obradovic Avrupa'nn en iyisi.Fakat her zaman şunu savunurum ve bu değişmeyecek bir gerçektir.Hiçbir antrenör 1 sene gibi kısa sürede inanılmaz başarılar yakalayamaz.Örnekleri yok mu ? - Var.Fakat binde bir olan bir durum o yüzden Obranın hayal kırıklığı yaratması söz konusu bile olamaz bence.Kaldı ki şuan bile takıma bir ivme yakalatttırır bir anda bambaşka bir Fenerbahçe izlenir.Ayrıca Obra gibi bir coach alınması gereken maçları sadece sahada almaz bir ton etkisi olur yeterki işler o haddeye gelsin.
3 - Malaga maçını örnek vermişsiniz fakat bu tür kazalar illaki olacaktır.Ve bana göre Malaga maçı Fenerbahçe için bir kazadır.Belki 10 tane bile kaza yaşanabilir ama tıpkı dediğin gibi play off larda formda olan kazanır mantığıyla maçta eli sıcak olan atar kazandırır mantığı aynı zaten.Bu konuda hem fikiriz.Fakat Fenerbahçe'nin o kadar derin bir kadrosu yok.Ömer Onan diyoruz da maximum oynayacağı artık 10 dakika.Eskisi gibi Türk katkısı çok fazla yok Fenerbahçe'nin.Ömer , Semih , Oğuz , Ömer Onan lı zaman olsa şu takım ve coach ile herşey bambaşka olurdu.
4 - Gelme ihtimali var diye biliyorum ben halen daha.Fenerbahçe saldırıyor bu transfer için.Bana gelen bilgi ise yine takım içerisinden.Netleşen birşey yok tabi ama henüz kapanmadı transfer muhabbeti.Ama belli de olmaz tabi.Fakat 1 numara ve 5 numara transferi kesin şart Fenerbahçe istediklerini gerçekleştirmek istiyorsa bunları yapmalı yani.
**** sonraki kısım özel mesajdan aldığım saçma sapan tepkilerden dolayıydı.Yanlış anlaşılmasın yani.Sen ne kadar biliyorsun tarzında gelen yorumlar için yaptım o açıklamayı.Halbu ki bu zamana kadar eskisi gibi yazmıyorum da basketbol konularına.İşim gereği zaten erkek basketbolu ile de fazla ilgilenmiyorum.Bir önceki mesajda bahsettiğim gibi bayanlarda çalıştım ve tüm ilgim ve alakam bayan basketbolu adına.

Alıntılı Yanıtla