1 - Zaten sorun dediğin gibi sistemden ziyade en önemli pozisyonlarda birbirine zıt kutuplarda olan oyuncular.İçerde size olarak geniş bir oyuncu olsa pick ve roll olayını iyi yapan oyuncular olsa bo bu sefer a atıyorsa 2a atmaya başlar.Ama bu yok bu seferde ne oluyor bo şut da atamıyor bi katkısı olmuyor ekstra olarak.Ben bo kötü oyuncu demiyorum bunu demek için kör olmak lazım.Sadece uymuyor sistem.Belki bir uzun olsa oyun seviyesi 2 iken 3 e çıkar ama buda olmadığına göre şart olan 5 numara transferi.Ek olarak guard transferi de bu takıma kesinlikle lazım.

2 - Yok ya onu hiç bi koç demez.Düşün İzzet konusunda bile açıklaması vardı eğer takip ettiysen görmüşsündür zaten.İzzet için bile o kadar açıklama yapan bir Coach hele ki bu coach Obra ise ne haliniz varsa görün demez.Şu var ama istediği takımı tam olarak kuramadığı için sıkıntılı olabilir ama kendisi için de çok önemli Fenerbahçe de alacağı başarı.Çünkü işte ben böyle bir takımı ele aldım ve bu hale getirdim diyebilmek adına gereken önemi fazlasıyla veriyordur.

3 - Baksana sayarken 3 isim saydın Türklerden.En büyük handikap bu zaten.Takımda sınırsız yabancı bulunduramadığına göre Türk katkısı da iyi olmalı.Kenan mesela çok iyi oyuncu ama şuan için Avrupa'da yetersiz.Nerde o eski Türkleriyle yardır yardır giden Fenerbahçe.Bu yok şuan Fenerbahçe'de o yüzden sıkıntı yaşıyor..Ömer'in oynaması tabiyki Fenerbahçe için her zaman avantaj fakat sakatlıklar onu da etkiledi.Obra eğer İzzet , Kenan , Metecan gibi isimleri 2-3 sene içerisinde iyice pişirirse o ve kendisi de devam ederse o zaman İnsanların gözündeki Fenerbahçeyi izler herkes.Yoksa çok zor o Fenerbahçeyi izlemek.