Japonya olsa çok iyi topçular bulurduk da Çin biraz sıkıntılı bakalım Çin,Singapur ve Kore liglerini açtım önümüzdeki sezon bakıcaz artık bulursak güzel yetenekler alırız tabi Afrika politikasından biraz sapmış oluruz hem iyi olur.![]()
Japonya olsa çok iyi topçular bulurduk da Çin biraz sıkıntılı bakalım Çin,Singapur ve Kore liglerini açtım önümüzdeki sezon bakıcaz artık bulursak güzel yetenekler alırız tabi Afrika politikasından biraz sapmış oluruz hem iyi olur.![]()
Yeni sayfaya geçmişiz altta kalmasın.
Ek Olarak :
Sakaryaspor Final'de 1-1 (Penaltılarla 9-8)
Sahamızda Gençlerbirliği ile oynanan maçta Onur Anıl ve Jimmy Durmaz'ın karşılıklı golleriyle maç penaltılara gitti.Penaltılarda 2 tarafta kaçırmak bilmedi ve en sonunda 2 takımın stoperleri topun başına geçti onlar da Can Değirmencioğlu penaltıyı kaçırırken bizde Mobiatang topu ağlarla buluşturdu ve adımızı final'e yazdırdık.Final'de rakip Eskişehirspor.
Constant Djakpa Sakaryaspor'da !
Almanya Ligi'nden tanıdığımız Fildişi'li sol bek Djakpa ile sözleşme imzaladık.
Şampiyon Eskişehirspor 1-2
Sahamızda Eskişehirspor'a 2-1 mağlup olduk ve kupayı 2. tamamladık.Yeni transferimiz Djakpa'nın gol atması bizi sevindirdi.
Audi Cup iyiymişVerimli bir turnuva olmuş ama finalde pek iç açıcı bir oyun oynayamamışız
![]()
Hiç sorma ya farklı oyuncuları denedik 2 günde 2 maç olunca kondisyon sıkıntısı yaşadık.![]()
Kadromuz :
24 Kişilik bir kadro kurduk.Umarım oyuncular verilen paraların hakkını verirler ve ligde iyi işler yaparız.
Personel Ekibimiz :
Aralarında eski tanıdık futbolcuların da bulunduğu geniş çaplı bir ekip kurduk.
Diziliş ve Oyuncu Dağılımı
Yeni sezonu sahamızda Kasımpaşa maçı ile açıyoruz.Haydi bakalım.
Antrenörler iyiymişBende de Casillas, Anelka, Misimovic felan var antrenör olarak
![]()
seneye daha iyi antrenorler bulursun ma fena değiller
STSL 1. Hafta : Sakaryaspor 1-1 Kasımpaşa
Ligin açılış maçında sahamızda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldık.Lige puanla giriş yapmak bizi mutlu etti.
Fikstür :
Zorlu bir fikstürümüz var.Ne zaman kariyer açsam hep büyük takımlarla ard arda yapıyorum arkadaş.
Transfer Geçmişi :
Transfer dönemini kapattık.Güzel bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum.Necati'yi almıştık ancak kendisi emekli olarak bizi üzdü.
necati şanssızlık olmuş djakpa ne öyle her maç gol atıyor sol bek deil forvet sanki
Necatiyi kov kanka direk boşa para kazanmasın![]()
En başta zor fikstür iyi oluyo ya süpriz yaparsan ne ala olmadı zor maçlar geçiyor sonra kolay takımlardan puan almaya başlayınca işler değişiyor.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Djakpa'yı 13'te bende almıştım. Sol bek olarak çok iyi bir oyuncu.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Üstat tebirkler. biraz geç bakabildim iş güç. Transferler yeni katılan bir takım için çok güzel. Red Bull ile kanatlarını daha geniş açacaksın![]()
Hocam baştan sona okudum, kaliteli bir kariyer olmuş, hem sunum hemde başarılar açısından. Türkiye kupasına ağırlık verip avrupa vizesi mantıklı bir seçenek gibi duruyor.
Çok teşekkürler arkadaşlar.
Sakaryaspor Zorlu Deplasmanda
Karabük'te oynanacak maçta 2 takımın da ilk 11'leri belli oldu.Ntv Spor'a konuşan Özkan yaptığı açıklamada "Süper Lig'de kolay takım yok.Her maç final havasında geçecek bizim için.Bu maçta hedefimiz puan alabilmek.Karabükspor kaliteli oyunculara sahip hocaları da benim gibi yıllardır takımının başında bu yüzden zorlu bir maç olacak şans bizim yanımızda olur umarım." diyerek sözlerini noktaladı.
Yeni bir PSD yaptım bugün.Umarım beğenmişsinizdir.
Lansman niye İstanbul'da yapılmış?
İyi gidiyoruz iyi![]()
Başarılar , KÖRFEZ YANLIZ DEĞİL !
GENÇ ÇOTANAKLAR !
Karabük'den en azından 1 puan almak lazım.Malum fikstür zorlu![]()
FB-TS-ESES daha sonra BJK-GS-BURSA maclari geliyor.. hepsinin arka arkaya olmasi kotu olmus
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta
Karabükspor deplasmanından çok kritik bir 3 puan aldık.Lige çok güzel başladık diyebilirim.Takım müthiş bir mücadele örneği gösteriyor.Lincoln attığı frikik golüyle Süper Lig'de de sırıtmayacağını gösterdi.Geçen sezon Lincoln'le birlikte müthiş bir performans gösteren Zaven Bulut'ta bu maçı boş geçmedi attığı golle galibiyeti getirdi.Yeni transferimiz Erkan Zengin'de iyi şeyler yapacağını bu maçta attığı golle gösterdi.Fenerbahçe,Trabzonspor ve Eskişehirspor maçlarına moralli çıkacağız bu çok önemliydi bizim için.
Karabükspor'u yenmen çok iyi olmuş devamı gelir inş.![]()
Sakarya'da Bizden Başka Favori Olamaz
Spor Toto Süper Lig'de oynanacak Sakaryaspor-Fenerbahçe 3. hafta maçı öncesi NtvSpor'a konuşan Özkan yaptığı açıklamada "Sakarya'da bizden başka favori olamaz.Fenerbahçe ne kadar güçlü olursa olsun taraftarımız önünde onları yenmek için sahaya çıkacağız.Lige çok iyi bir giriş yaptığımızı düşünüyorum başlangıçlar her zaman önemlidir bizim 2 maçta aldığımız 4 puan uyum sürecini çabuk aştığımızı gösteriyor.Kaliteli arkadaşlarımız var hiç birini ayırt edemiyorum.Genç arkadaşımız Hacı Doğru'nun müthiş bir gelişimi söz konusu Süper Lig'de de gollerine bir an önce başlaması lazım kendisini kanıtlamak için özellikle bu maç tam onluk.Zor bir fikstürümüz var ard arda zorlu maçlara çıkacağız bu zorlu maçlardan en az yarayla sıyrılmak istiyoruz.Bizim bu sezon hedefimiz ligde kalmaktan çok başarılı bir futbol oynamak ve ilk sezondan üst sıralara oynamak.Kadro kalitemizin bunun için yeterli olduğunu düşünüyorum.Fenerbahçe'ye şimdiden başarılar diliyorum ancak Sakarya'dan çıkamayacaklar." diyerek sözlerini noktaladı.Karşılaşmanın ilk 11'leri önümüzdeki saatte belli olacak.
Fenerbahçe'yi yeneriz en azından bana ters gelmeyen bir takım oyunda. Yalnız Kuyt ve Sow'a dikkat etmek lazım. 4 yıl geçti Kuyt halen gol atıyor.![]()
Mükemmel bir hava yakalayıp içerde Fenerbahçe maçı harika. Güzel bir fırsat var elinde. Sezona mucizevi bir başlangıç için.
Başarılar bundan sonra takipteyim.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta : Sakaryaspor 2-2 Fenerbahçe
Ligde 3. hafta mücadelesinde sahamızda Fenerbahçe'yi konuk ettik.Maça çok hızlı başlayan Fenerbahçe ard arda golleriyle 2-0 öne geçti.Golcü oyuncumuz Hacı Doğru penaltıdan attığı golle ilk yarının skorunu belirledi.İkinci yarıda da Fenerbahçe oyunun hakimiydi ancak golü bulan taraf yine biz olduk ve 2-0 geriden gelip sahadan 1 puan almayı başardık.
Maça Yoğun İlgi
Bu zorlu maçta taraftarımız stadı tıklım tıklım doldurdu ve seyirci rekoru kırdılar.Oyuncularımız da bu müthiş desteği cevapsız bırakmadı 2-0 geride olduğumuz maçta 1 puanı kaptılar.
28 bin seyirci çok yüksek bir rakam. Geçen sene şampiyon olmanında avantajı var tabii.Biz en fazla 9,500 gördük oda Fenerbahçe maçıydı.
![]()
Hacı Doğru gelişiyor mu nasıl ?
Trabzon Fatihi Sakaryaspor 1-4
Bu hafta zorlu Trabzonspor deplasmanındaydık.Maçın ilk yarısında şutumuz bile yoktu regen oyuncularıyla 1-0 öne geçtiler.Devre arasında yaptığım toplantının olumlu yansıdığını 2. yarının 13. dakikasında Furkan'ın attığı golle gördüm.Ardından Oğuzhan ile de 2'yi bulduk.Hacı Doğru'da bu maçta boş geçmedi ve son sözü de stoperimiz Mobiatang söyledi ve sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldık.Deplasmanda 2'de 2 yapmış olduk böylece.Geçtiğimiz sezonlarda deplasmandaki başarısızlığımız daha çok göze batardı Süper Lig'de işler değişecek sanırım.
Puan Durumu
İlk 4 Haftalık periyotta 2 galibiyet ve 2 beraberlikle 3. sırada yer alıyoruz.Ligin en çok gol atan takımı konumundayız.Haftaya sahamızda lig ikincisi Eskişehirspor ile oynayacağız.