Sakarya'da Bizden Başka Favori Olamaz

Spor Toto Süper Lig'de oynanacak Sakaryaspor-Fenerbahçe 3. hafta maçı öncesi NtvSpor'a konuşan Özkan yaptığı açıklamada "Sakarya'da bizden başka favori olamaz.Fenerbahçe ne kadar güçlü olursa olsun taraftarımız önünde onları yenmek için sahaya çıkacağız.Lige çok iyi bir giriş yaptığımızı düşünüyorum başlangıçlar her zaman önemlidir bizim 2 maçta aldığımız 4 puan uyum sürecini çabuk aştığımızı gösteriyor.Kaliteli arkadaşlarımız var hiç birini ayırt edemiyorum.Genç arkadaşımız Hacı Doğru'nun müthiş bir gelişimi söz konusu Süper Lig'de de gollerine bir an önce başlaması lazım kendisini kanıtlamak için özellikle bu maç tam onluk.Zor bir fikstürümüz var ard arda zorlu maçlara çıkacağız bu zorlu maçlardan en az yarayla sıyrılmak istiyoruz.Bizim bu sezon hedefimiz ligde kalmaktan çok başarılı bir futbol oynamak ve ilk sezondan üst sıralara oynamak.Kadro kalitemizin bunun için yeterli olduğunu düşünüyorum.Fenerbahçe'ye şimdiden başarılar diliyorum ancak Sakarya'dan çıkamayacaklar." diyerek sözlerini noktaladı.Karşılaşmanın ilk 11'leri önümüzdeki saatte belli olacak.