scoutları asyaya yolla kardes daha ucuza bunlardan daha iyi bulabiliyorsun artı forma satşını patlatıyor oyunda
scoutları asyaya yolla kardes daha ucuza bunlardan daha iyi bulabiliyorsun artı forma satşını patlatıyor oyunda
Genel Analiz ve Takım Şablonu
Hazırlık maçlarımızı tamamladık. Skor olarak iyi geçsede yapılan fazla transferden dolayı gözle görülür şekilde uyum sorunu sezdim takımda. 2 hafta kondüsyon, hafta taktik, 1 hafta top kontrolü ve geriye kalan haftalarda ise duran top savunması ve takım uyumu çalıştık. Performansa göre bir sahaya diziliş tablosu hazırladık.
Çoğu maça bu şekilde çıktık. Ancak Zaven Bulut ve Umar'ın performansından memnun kalmadım. Lige doğru düzelir diye düşünüyorum ve ikinci bir şablon olarak bazı oyuncuları keserek B planı uyguladım.
İkinci şablonsa ise daha ortasaha daha defansif ve pas dağıtan üçlüden oluşturduk. Kanatlar ise içeri çabuk kat eden, hızlı ofans gücüne sahip futbolcularla dolu. Takımın boy ortalamasında ligin en düşüklerindeniz. Hız bakımından ise Ligin en hızlı 3 takımından biriyiz. Takımın genç ve tecrübesiz olması elbette bir dezavantajtır. Fakat geleceğe yönelik bir hamle yaptığım için bu sene bizim için en önemlisi ligte kalmak olacaktır.
Takım talimatlarına gelirsek, sahaya standart ve dengeli bir oyun anlayışı ile çıkacağım. Bunu yapmamın sebebi artık ligin ilk sezondaki gibi olmaması ve ligdeki takımlara tam olarak hakim olamamış olmam. Bu ligde artık herkes güçlü ve rakibin nasıl bir oyun anlayışı ile oynayacağını, nasıl bir kadroya sahip olduklarını görme adına ikinci yarıdaki değişikliklerimi buna göre yapacağım.
İlk hedefim rakibi tartarak oynamak ve kanatlardan yapacağımız hücumlarla etkili olmak. Bunun dışında ortasahamızın top kapma ve pas yüzdeleri lig için iyi bir oranda olduğu için orada da pek sorun yaşamayacağız. Ancak en büyük endişem defans ile kaleci arasındaki iletişim. Bu yüzden eğer kötü başlarsak burada olan performanslardan dolayıdır.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Umar alışır hemen küsme ona bendeki performansı malum![]()
Gerçi bende sağ kanatta oynuyor plase şut çalıştırıyorum baya gol de atıyor.Hızı en büyük artısı zaten.Kanatların çok akacak gibi umarım katkı sağlarlar.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Takım iyi görünüyor kağıt üzerinde bakalım ligde neler yapacaksın ?
İkinci Lig'den bu yana profesyonel antrenörlerle çalışmaktayım. Her ne kadar takımın antrenman tesisleri kötü olsada iyi hocaları almak şart.
Bu yıl, yeni bir lige çıkmakla birlikte 2013 yılında yeni bir stad projesine başlanılmıştı. Bu stad, hem Körfez SK'nin hemde Kocaelispor'un ortak kullanabileceği bir stad. Devletin iki takımada yaptırdığı stadda maalesef alttan ısıtma yok. Çok konforlu bir stad değil ancak 33 binlik olmasıda taraftarlar açısından oldukça rahatlatıcı.
Stadı iki takım kullandığı için zemin biraz dağılmış durumda.
Antrenörlerin kaliteliymiş. Tesislerin geliştirilmesi lazım ama tabi çok uzun yıllar alıyor en iyi tesislere sahip olmak o yüzden sabırla geliştirmeye devam et![]()
Baya sağlamız kağıt üzerinde.Bakalım gerçekte nasıl bir şeyle karşılaşacağız![]()
Ümmet, Koray ve Umar patlama yapabilir. Süper lig için tebrik ediyorum, inşallah başarılarına devam edersin.![]()
Hoho süper lgie kadar çıkmız körfez ekibi (: kocaeli sakarya adana izmir erzurum gönül isterki reelde de en üst seviyede top oynasınlar :F
Tesisler için bir girişimimiz var fakat dediğin gibi yıllar sürecek tamamen iyileştirilmesi için.
Aslında diğer takımlarında bizden aşağı kalır yanları yok tam tersine bizden daha oturmuş kadroları var.
Ümmet ve Umar'dan patlama bekliyorum bakalım.
Gerçekte bende çok isterdim farklı takımlar görmek oyunda bile zevk veriyor insana.![]()
8 yıl aradan sonra Süper Lig'de olmak çok büyük bir keyif. 8 yıl önce takımın kadrosunda daha tecrübeli ve yaşlı oyuncular varken bu sefer ise ligin en geç takımıyız.
Maç Yorumu: Geçen yıl PTT Birinci Lig'i şampiyon olarak tamamlamış Kayserispor'u 4-2 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetimizi aldık.
Maç Yorumu: Scout ekibimiz Bursaspor'un defansif anlamda zaafları olduğunu ve hücum futbolu oynatmamız gerektiği söylemişti. Her ne kadar analizi doğru olsada kilidi açamadık.
Maç Yorumu: Galatasaray ligde 4 yıl üst üste şampiyon olmuş ve Barcelona gibi oynayan bir takım. Lige yeni çıkan tecrübesiz bir takıma ezimet yaşattılar.
Maç Yorumu: I.B.B yine eski kimliğine kavuşmuş ve herkese çelme takmaya devam ediyor.
Galatasaray Maçı kötü olmuş ama 4 puan var elde, daha ligin başı, arttırılabilir.
Lige yeni çıkan takımın yeni çıkan takımlarla başlaması da bir şans.
Gs mağlubiyeti çok normal içerde en azından kaybetmemek lazım.Deplasmanda ise alınacak her puan üst sıralar taşır takımı.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Yeni çıkan takıma göre kötü başlangıç diyemeyiz ama iyi de değil.![]()
maçların fena değil daha iyi olacaksın
Bursa ve Gs'den puan beklenmez zaten ilk sene.Onun dışında 4 puan toplamışız.İleride çok lazım olacak![]()
Bursa macindan 1 puan alsaydik super olurdu![]()
Yaptığımız transferlerden ötürü takımda doğal olarak uyumsuzluk var. Maç yapa yapa uyum sağlayacak oyuncular.
Teşekkürler, umarım.
Özellikle Galatasaray çok güçlü bir takım. Bir kaç oyuncusunu satmış ancak gücünden bir şey kaybetmemiş.
Bursa maçına çok üzüldüm. İlk yarıda David'in uzaktan attığı golle 1-0 yeniyorduk.
Erciyes ile ilk maçı oynamak avantajlıydı. Anca I.B.B geçen sene çıkmasına rağmen eski kimliğine hemen bürünmüş. Klasik bir I.B.B şeklinde oynadılar maçta.![]()
Maç Analizi: Muhammet'in ilk defa bu kadar geliştiğini ve iyi oynadığını görüyorum. Gerçekten muazzam oynadı. Muhammet ile birlikte Oğuzhan ve Kerim Frei'de çok iyi gelişmiş ve çok zor anlar yaşattılar bize. Kalecimiz Deniz'de sağolsun her topu içeri aldığı için Beşiktaş zorlanmadan kazandı.
Türkiye Kupası - İkinci Tur Ön Eleme
Zaven Bulut, ligde atamadığı golleri kupada attı ve üst tura çıktık.
Maç Analizi: Sonuna kadar hakettiğimiz bir maçı kaybettik. Kalede ve defansta büyük zaaflar yaşıyoruz. En iyi oynadığımızda bölge ortasaha olmaasına rağmen aynı başarıyı kalede gösteremiyoruz. Her gelen şut gol oluyor ve kalecimizinde ekstra bir becerisi olmadığı için puan kaybediyoruz.
Maç Analizi: Gençlerbirliği, her ne kadar ligin alt sıralarında bulunsada kadro kalitesi olarak bize üstünlük kurdu ve kazandılar. Yalnız bu maçı kötü olduğumuzdan değil, Ramazan'ın çok iyi oynamasından dolayı kaybettik. 3-4 tane karşı karşıya pozisyonu kurtarak ipten aldı takımı.
Takım uyumu sağladı mı ? Yoksa kadronun verimsizliği ya da yetersizliği mi ? . Eminim düzeltirsin takımı .![]()
şu aralar fena gidiyorsun ama sebeb büyük takım fiksturu ben sampiyonluga giderken fb gs bjk ts arka arkayadı hepsine yenildm sonra zor toparlamıstım takımı fmnın bu sene bu özelliği çok iğrenç
Kocaeli kümeye Kocaeli kümeye![]()
![]()
![]()
Tabi şaka bir yana umarım ligde kalabilirsin![]()
Kadro kalitesi lige göre fena değil. Kötü de değiliz ancak bir çok kulüpten üstün olan bir kadroyada sahip değiliz. Önceki mesajlarımda demiştim ligde herkes kendine güzel bir kadro kurmuş.
Maalesef takım fikstürü de etkiliyor. Takım daha oturmadan Galatasaray, Bursa ve Beşiktaş gibi büyük takımlarla maç yapmak sıkıntılı.
Oldu mu bu şimdiDevre arası bir kaç takviye yapmayı düşünüyorum. Şuanda görüştüğüm ve takip ettiğim üç adet oyuncu var bakalım alabilecek miyiz?
![]()
Kocaeli kümeyeeeeeee.![]()
Maç Analizi: Şuana kadar ki en çok hakettiğimiz maç Sivasspor'a karşı oynadığımızdı. İlk golü attıktan 30-40 dakika sonra art arda gelen 2 golle mağlup olduk. İkinci golde eğer kalemizde Deniz yerine başka bir kaleci olsaydı en kötü 1 puan alabilirdik, yazık oldu.
Maç Analizi: Bu tür maçlarda özellikle veri resimlerini paylaşıyorum ki 4 yıl aradan sonra ligdeki takımların kadro durumu görülebilsin diye. Rizespor'un harika bir kadrosu var ve onların deplasmanından 1 puan almayı başarı olarak gördüm.
Türkiye Kupası - Üçüncü Eleme Turu
Maç Analizi: Defansımız her ne kadar alarm versede Kasımpaşa gibi güçlü bir takımı 2-1 yenmeyi başararak 3 puanı aldık. Halen son sıralardayız ancak aldığımız bu galibiyet bizim için çok iyi oldu.
Son ve orta sıralardaki takımların puanları birbirine çok yakın. Bir kaç galibiyet bizi üst sıralara taşır.
Last edited by William Rookwood : 21.Ocak.2014 at 15:42
Son 6 puan iyi toparlamış. Gerçi ne kadar toparlayacağını gelecek haftalar gösterecek. İnşallah kümede kalırsın demeyeceğim![]()
Daha yeni geldik yahu düşmeyiz bu sene![]()
Kalacağız , kalacağız![]()
#DirenKocaelispor![]()