Hattrick yapmışım sana![]()
ZTK'dan bu yıl UEFA büyük hayal olur bizim ilk 3 sene için Avrupa'dan önce takımda belli bir iskelet oluşturmamız lazım o arada tesisleri yükseltmemiz lazım hemen Avrupa macerasına atılmaya çalışmak Ak hisar ayarıındaki bir takım iin maceracılık olur![]()
Sakarya'yı yenmişsin yakışmamış.![]()
Valla ümit hocadan fikir al taktik konusunda çünkü o Akhisarla baya başarılı olmuştu (MoussaSow)
Erciyes ve elazığ beraberlikleri olmasaydı ortalama bir fikstür olurdu Oğuz hocayı yani Sowu durdurmak imkansız zaten![]()
Ligde uc buyuklerin maclari arka arkaya gelmesi kotu olmus![]()
Bu seneyi ilk 10 da tamamlamaya bak. İlk sezon zaten yönetim kümede kalma hedefi koyuyo sanırım. Gelecek sezon defansı geliştirmeye bak transferde. O zaman başarı gelir. İlk önce defans. Unutma bunuBir de taktiğin nasıl ?
Doğru diyorsun abi seneye ve ondan sonraki sene tesisler ve gurbetçi oyuncularla ilgileneceğim daha yolumuz uzun
Bizde istemezdik ama gelir lazım
Alıcam alıcam taktik bilgisi teşekkürler
Evet ya bu güncelleme 0 puan kötü oldu
Hücuma yönelik taktiğim bir dahaki güncellemede resmini atarım ilk 10 hedefim ama zor küme düşmem büyük ihtimalle![]()
Spor Toto Süper Lig 11.Hafta | Kayserispor
Efsane bir maçtı gerçekten tam 3 puan gitti yine derken Bruno ve Bilal bizi umutlandırdı sonra golü tekrar yedik 1 puana razıyız dedik ancak 2 gol daha bulduk Niasse'yi sonradan oyuna soktum ve iyi verim aldım ilerleyen maçlarda ona daha çok süre vereceğim.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | G.Antepspor
Kötü oyun , kötü sonuç.
Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | Trabzonspor
2-0'dan 4-2 maç verdik ama dayanamacağız belliydi Trabzonspor çok baskı kurmuştu maçı sonuna kadar hakettiler.
ZTK 4. Ön Eleme Turu
Turu geçtik ancak 5.Tur'da rakip GS oldu hayallerimiz suya düştü
Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | Bursaspor
Bruno çok iyi oynuyor 4-2'lik iki maçın tek sevindirici tarafı bu.
Spor Toto Süper Lig 15.Hafta | Ç.Rizespor
Düşme rakiplerimizden Rizespor'u Niasse ve Bruno'nun golleriyle mağlup ettik gerçekten çok iyi bir galibiyet oldu ve ilaç gibi geldi.
ZTK 5.Ön Eleme Turu
Belliydi.
savunmamız kötü gibi gözüküyor , güçlenmemiz lazım cok gol yiyip cok gol atıyoruz
Olacak hocam, olacak.Biraz daha savunmayı oturtalım
Son maçlar sıkıntılı gibi.Defansı geriye yaslayıp 451 kontra denemeliyiz.
Her maç gol pozisyonlarına girmişiz o güzel olmuş, tek sıkıntı defansta gibi görünüyor.
Her maç gol yiyorsun ancak bence gidişat gayet iyi.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
büyük maçlarda dibe vurmuşsun bi de hepsi peş peşe gelmiş şansızlığına
Teşekkürler yorumun için bu oyuncularla bu kadar.
Sağolasın yorumun için hocam olacakta bu savunma oyuncularıyla çok zor sakatta çok oluyor o yüzden bu sene böyle gidecek.
Hucüm oynuyoruz hocam yürek yedik![]()
Defanstaki sıkıntıyı çözsek zaten çok şey başarırız hocam
Sağol hocam
Aynen öyle.
bence böyle devam akhisar her zaman hücum düşünen bi takım oyüzden böyle daha iyi
İstikrarsız ilerliyoruz ama ilk sezon için normal ligde kalmak önemli bu sezon gelecek sezon istikrarı yakalarız sıkıntı yok.![]()
Bir iki iyi stoper transferi savunma sorununa çözüm olabilir. Sempatik Akhisar' a başarılar.![]()
Bence hücum felsefenden vazgeçme. Defans sorununu bir iki ayar deneyerek ve transfer yaparak halledebilirsin. Kolay gelsin![]()
Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | Eskişehirspor
Son dakikada Niasse'ın golüyle altın değerinde 1 puan kazandık.
Spor Toto Süper Lig 17.Hafta | Konyaspor
Son maçta rakiplerimizden Konyaspor'u mağlup ettik güzel bir kapanış ve moral oldu.
Puan Durumu ;
Güzel bir yerde bitirdik bence hedefim 20 puandı 3 puanla kaçırdık.
Tek transfer yaptık.
Sağ kanatta Niasse'nin profili kötü ama gol atıyordu Zenke'yi aldım orayı güçlendirdim Kenan ilk haftalardaki performansından çok uzaktı.
GENÇLEŞTİRME OPERASYONU !
Üzerine gidilirse gelecekte çok iyi olacak forveti bedava olarak takıma katmak gerçekten sene için çok iyi oldu.
Sol bekte gelecek vaadeden genç bir ismi daha kadromuza kattık.
iMaçlar iyi transferler daha iyi
Zenke ve Kenan Karaman transferi şahane ne kadar Kenan sene sonu gelecek olsa da iş yapar.Çok mağlubiyet almışız yürek yemiş gibi saldırmayı bırakalım artık![]()
Gençleri merakla bekliyorum. Son iki maçta iyi geçmiş.
Ligde sıralamada biraz altlarda kalmışız ama ilk sene için sorun olmaz .