GENEL DEĞERLENDİRME

İlk maçtan başlayacak olursak Riza maçının sıkıntılı geçeceğini biliyordum çünkü Milli Takım arasında her zaman hazırlık alırım formdan düşmesinler diye fakat bu arada hiç bir güne hazırlık alamadım nitekim Rize maçınada çok tutuk başladık , 2 .yarı Nobre'yide oyuna alarak forveti 4'ledim takım buna anında reaksiyon gösterdi skor 2-1'e gelince 4-4-2'ye geçip 3 puanı korumaya çalıştık ve bu senenin Yıldız Adaylarından Pektemek Milli maçın ardından buradada gollerini sıraladı.

Gelelim 2. Haftaya bu maçı özellikle incelenmeli bu maç bizim LİG'DE KÜKREDİĞİMİZ maç oldu sanmıyorumki lig Tarihinde 9 kişi kalan bir takımın deplasmanda rakibini her anlamda sürklase etsin

Ziraat Türkiye Kupası Maçlarımız dolu dizgin devam ediyor bildiğiniz üzere Bobo lige sakat başladı sakatlığı yanlış hatırlmayıyorsam 10-15 gün önce tam anlamıyla geçti fakat biz lige kayıt ettirmemişiz ve iyi halt yemişiz neyse şuanlık yedek takım için 90 dakika oynuyordu ve ZTK için oynayabileceğini gördük direk formayı verdik ZTK maçının istatistiki ve BOBO'nun şovu aşağıdaki gibidir

veee Bizim için en önemli olan şey Milli Takımın DÜnya Kupası Grupları sanırım gene balık bir kura çektik bence ilk 2 'nin favorisiyiz Uruguay'ı çok çok iyi tanıyorum Nijerya'ya biraz çalışırsam o gruptan çıkmakda bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum

Spoiler: 12.13.Hafta 

Spoiler: Kayseri Karabük ilk 11 ve istaitsitk ZTK