Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
Eğer Tecilin Dolduysa Gideceğin Tarih Tecilinin Dolduğu Tarihe Müteakip Askere Gitmek Zorundasın

Yalnız Şöyle Bir Durum Var Bir Sonraki Celp Döneminde Gitmek İstiyorsan Eğer Yoklama Elindeyse veya Eline Geldiyse Hiç Şubeye Uğrama Bir Sonraki Celp Dönemini Takip Et Onda Şubeye Uğrayıp Gerekli İşlemleri Başlat O Zaman Gidersin

Sadece Senin Celp Kaybın Olduğundan Cüzi Bir Miktarda Askerlik Sonrası Ceza Ödersin Bende Geçen Sene Bu Ayda Gelmiştim Geldikten 4-5 Ay Sonra Şubeden Zarf Geldi Celp Cezası 99 Lira Onuda Ödedim Vergi Dairesine
yok abi tecilim aralık 2015'de bitiyor.

karışık bir durumum var aslında, askere gitmek aklımda yoktu değişik nedenlerden dolayı atlamak istiyorum bu durumu. şubat ortası tecilimi bozdurup, 2014 celp ayları şubat,mayıs,ağustos,kasım olarak geçiyor. ağustos'ta olursa benim için iyi olur öyle bir şansım var mı onu öğrenmek istiyorum aslında net olarak. önce size danışmak istedim. şubeyede gidip bilgi alacağım ama sizler biliyorsanız, fikriniz varsa bi' almak istedim

eğer ağustos gibi bir şansım varsa benim açımdan iyi olur, çünkü daha yeni iş buldum, imkanları ve maaşı gerçekten çok iyi o işi elimin tersi ile itip askere gidersem döndüğümde o şartlarda,o maaşla bir daha iş bulabileceğimi düşünmüyorum, askerlik aradan çıkması gerekiyor bulduğum iş yerinde biraz zaman geçirip öyle gitmek istiyorum askere bu yüzden ağustos'ta gitme şansımı öğrenmek istedim