Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
Ben yokken olaylar olaylar olmuş
20 Puan çok iyi.25-30 puan daha alırsak geriye kalan maçlarda AL bile süpriz olmaz.Puanlar baya yakın gibi
Puanlar dediğin gibi birbirine çok yakın. Ancak puanlardan ziyade en çok bizim performansımız belirleyecek ligi nerede bitireceğimizi.

Quote Originally Posted by richard castle View Post
Dia çok iyi transfer. Bir de Asencio' nun profilini rica etsem ?
Asencio, takımın herşeyi. Ceyhun'dan sonra çok iyi bir ortasaha bulduk. Duran topları ustalıkla kullanıyor, bununla birlikte top kapmada da iyi. Tek eksiği fiziksel özelliklerin düşük olması, onuda geliştiriyorum.

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
Dia şu lige gelmiş en sevdiğim kanat oyuncularından biriydi.

Oyunda nasıl hiç bilmiyorum ama reel de ki gibi fuleli adımları yansıtılmışsa oyunu oynatacağın tarafın bekleri cırcır olur cırcır
Issiar Dia'nın ilk sezonki profiliyle şuanki profili arasında baya bi düşüş var. Zaten düşüş olmasa 3.100 lik bir maaşla takıma katmamız mümkün olmazdı. Ancak Dia'nın ölüsü yeter bu lige. Kader Keita ile birlikte en çok beğendiğim iki kanat oyuncusundan biriydi.

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
Dia transferini çok beğendim sevdiğim kanatlardan
Bende çok beğeniyorum Dia'yı. Umarım faydalı olur.

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
Devre arası kamp faydalı geçmiş , Dia umarım bekleneni verir.
Umarım verir, teşekkürler.

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
Puanlar birbirine cok yakin.. Ummet ise bekledigim gibi iyi bir performans gostermis
Ümmet gerçekten kumaşı kaliteli bir santrafor. İbrahim Yardım ile birlikte geleceğin en iyi iki Türk santraforu olmaya aday.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
Dia iyi transfer olmuş.
Sağol kanka. Afrikalı kanat candır.