mektubu okudum ve yukarda yazılanlar gibi 2 yere çok takıldım ve gerçekten çok üzüldüm... 'Yazgı birini kışlaya birini dağa götürmüş' bu şahıs hangi hakla bir asker ile bu dağa çıkmış teröristleri kıyaslıyor. Bu şahsın mantıksal bakış açısı ya çok alakasız ya da çok zekice ki üstü kapalı propagandasını yapıyor. 2. olay ise Türkçeye ortak dil dedeikten sonra hemen kürtçeyi özgürlüğüne kavuşturmalıdır diyerek üstü kapalı bir şekilde devlet kurma talebi gibi ortaya çıkarmıştır aslında neler düşünüp hissettiğini bu şahsı muhterem. Savaşı durdurun diyorda yukarda yazılanlar gibi bu savaş değil terörle mücadele. orda ölen terörist kardeşleri için ağlıyor bu adam ordakiler için özgürlük istiyor. bunları çok istiyorsan git orda bize karşı savaş eğer askere gittiğimde karşıma çıkarsan anlının ortasından vurmak benim için bir zevk olur. oturduğun yerden propaganda ve şebeklik yapma boşuna. Bak kardeşini örnek al o en azından yaptığını saklamadı nasıl olsa bizim halkımızın hiç birşeyden haberi yok çarpış gel sonra onlar seni kabullenirler tabi eğer orda diğer terörist yandaşların gibi ölmezsen...