-
16.Ağustos.2006, 11:04
Aslına kulüp bazında bakıldığında en iyi transfer Trabzon tarafından yapıldı. Ama trabzonun oynadığı 2 lig maçında yeni gelen Marcelinho'nun alışmak için biraz zamana ihtiyacı plduğunu gördük. Zamanla Lazaroni ilk 11'ini oturtur, Marcelinho'yu da hedef santrafor değil de, gerçek yeri olan Forvet arkasında oynatırsa tam performansı alır.. Ama bana göre Zenit'e giden fatih de Trabzon için sezonun en büyük eksisi..
Gs'da Carrusca hakkında yorum yapabilmek için biraz erken. Oda takıma alışırsa, ligin başında gördüğümüz takım oyunu benimsemiş ve genç jenerasyonu deneyimli futbolcularla kaynaşmış bu kadroya çok katkıları dokunur.. Üstelik Okan ve Tolga gibi 2 takviye daha oldu takıma.. Ama Gerets'in tüm ısrarlarına rağmen hala bir ön libero eksiği var.. Bu eksiği bi şekilde kaparsa gs, kadro tam olacak..
Bjk, sezon öncesi en çok transferi yapan takım.. Baki Mercimek, Marcio Nobre, Matias Delgado, Runje ve Burak Yılmaz transferleriyle oldukça güçlendi bjk. Ricardinho Transferi de gerçekleşebilir bikaç gün içinde.. Üstelik kadroyu bozan iki oyuncu birden(Tümer/sergen) gönderildi. Bu sene yine sezon başı tökezlemezlerse ben bjk'nin iyi işler yapacağına inanıyorum. Özellikle de Brezilyalılarının performansını çok merak ediyorum. Hatta bu sezonun gol kralı adayım Gökhan Güleç 
Gelelim fener'e.. Kadrosu Türkiye için zaten abartı olan fener geçen sene Avrupa'da ve ligde yaşadıklarını telafi etmek için önce Daum'u gönderdi ki, fener'in yaptığı en akıllıca hamle de buydu. Sonra takıma bedelsiz olarak Tümer Katıldı, sonra da Uğur Boral. Son olarak da Oliveira ve Lugano gelecek ve transfer tamamlanacak.. Tümer, Alex'le birarada oynayamaz dendi, adamlar takır takır oynuyorlar. Zico geldi kadroda gençlere şans tanınmaya başlandı.. Müzmün yedek semih kadro oyuncusuna dönüştü. Can Arat diye bir genç Dinamo Kiev'e karşı stoper oynatıldı. Tüm bu hamleler geleceğe dönük ve oyuncuların kendilerine güven kazanması için bulunmaz bir fırsat.. Lugano da yetenekli bir stoper. O da yaralı olabilir ama sanırım Dinamo Kiev rövanş maçında oynayamacak. Bekleyip fener'in bu sene neler yapabileceğini göreceğiz..
Mesaj Yetkileri