1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Bu oyunu beceremiyor muyum acaba?

Hybrid View

1. Default

Aynı sorun bende de var ne yaparsam yapim başarılı olamıyorum sorum şu siz taktiğinizi takımın mevcut oyuncularına göremi yapıosunuz yoksa illaki kendi taktiğinizimi oturtmaya çalışıyorsunuz takıma mesela ben her gittiğim takıma 4-5-1 taktiğini oturtmaya çalışırım direktiflerimde kısa pas-topa sahip ol-daha sıkı markaj yap-yüksek tempo doğrumu yapıyorum acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Nacizane 1-2 tavsiyem olacak
    Herşeyden önce futbolun geometri ile yakından alakalı olduğunu unutmamak lazım. Üçgenler dörtgenler, doğrular vs.
    Önemli olan elinizdeki kadronun yapabileceklerini iyi saptayıp onlara uygun geometrik dizilişler bulmak.
    Yani illa 4-3-3 ya da 4-4-2 vs. oynamak diye bi kural yok. En iyi taktik elinizdeki kadronun en iyi uygulayabileceğidir. Bunun dışında kafanızda bi taktik varsa da ona uygun oyuncu grubunu bi araya getirmenin hesaplarını yapmak gerekir. Örneğin defansı çok önde kuracaksanız hız ve hızlanması 10 olan stoperlerle hüsrana uğrarsınız.
    Bunlar tamamsa mutlaka eninde sonunda iyi top oynar o takım. Tavsiyem oyundaki analiz bölümünü iyi kullanmanız. Özellikle pozisyon haritası çok işe yarıyor taktile ilgili sıkıntıları görmede. Bazen tek bir dokunuş bile "olmuyor" dediğiniz taktiği efsane haline getiriyor. Detayları görmek önemli.

Quote Originally Posted by Mpower316 View Post
    Aynı sorun bende de var ne yaparsam yapim başarılı olamıyorum sorum şu siz taktiğinizi takımın mevcut oyuncularına göremi yapıosunuz yoksa illaki kendi taktiğinizimi oturtmaya çalışıyorsunuz takıma mesela ben her gittiğim takıma 4-5-1 taktiğini oturtmaya çalışırım direktiflerimde kısa pas-topa sahip ol-daha sıkı markaj yap-yüksek tempo doğrumu yapıyorum acaba ?
    kısa pas ve topa sahip ol komutu yavaş tempo ile oynanır.

Mesaj Yetkileri