Sayfa 466 / 483 İlkİlk ... 366416456464465466467468476 ... SonSon
13,951 ile 13,980 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

1. Default

Hem hükümet hem cemaat, ikisininde işine gelen bunlardı. Şimdi ne değişti de hükümet geri vites yaptı. Neyin değiştiğini herkes çok iyi biliyor zaten. Bir şeylere görmek için insanların ağzının içine bakmayın, birisi söylemeden inanmam'cı olmayın. Bazı gerçekler kendini gösterecek kadar su üstündedir zaten.

Nesil
    2006

Ben Atatürk'ün şu sözüne inanıyorum:"Türkiye Cumhuriyeti şeyhler dervişler müritler meczuplar memleketi olamaz"

Kısaca gerisi umrumda değil, hiç bir oluşumu desteklemiyorum.

Bu yaşadığımız süreç tamamen siyasi oluşumlar müdahalesidir. O nedenle tertemiz şampiyonluğumuza hayatta laf söylemem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Fenerbahçe kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Vakıfbank ile oynanan voleybol karşılaşmasında sarı lacivertli taraftarların Başbakan'ın aleyhine yaptığı tezahürattan rahatsız oldu.

Fenerbahçe kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Vakıfbank ile oynanan ve set vermeden 3-0 kazanılan voleybol karşılaşmasında sarı lacivertli taraftarların Başbakan'ın aleyhine yaptığı tezahürattan rahatsız oldu.

Yıldırım'ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aleyhine tezahürat yaptırmayın direktifi verdi. Maç sonrası yöneticileri uyaran Yıldırım, pazartesi günü oynanacak olan Torku Konyaspor maçında da Başbakan aleyhine tezahürat istemiyor...

Yargıtay kararından sonra infazın gerçekleşmesi halinde dahi bu durumun devam etmesinin talimatını verdi.
    @kumbara
    Bazı gerçekler kendini gösterecek kadar su üstündedir zaten.
    aynen senin dediğin gibi...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bu haberi buraya koymandaki amac nedir onu cözemedim? ülkenin basbakanina küfür edilmesini engellemek kötümü

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başbakan ve Aziz Yıldırım'a bir anda ne oldu böyle

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Olay orada başbakanı korumak değil. Eğer divan kurulundaki konuşmasını dinlemiş olsaydınız başbakanı eleştirdiğini de görürdünüz.

Voleybol maçının önüne geçmesini istemedi tahminimce. Yoksa havaalanındaki karşılama da başbakana bir mesajdı.

He eğer mümkünse inşallah başbakanla bir olup bu olayı bitirir Aziz Yıldırım. Hukukla bu iş mümkün değil gibi. Her yerdeler, izin vermezler.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006

Sözcü'nün röportajında Ben Atatürkçü olduğum için yargılandım diyor. Ben çıkan her habere inanmam. Yarın zaten stadda ki maç tamamen siyasi sloganlarla geçecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Küfür değil, hırsız diye bağırıyormuş taraftar. Onları susturmak için işaret yapmış.

http://fotocdncube.gazetevatan.com/n...78792906_2.jpg

Yarın da mikrofonu eline alıp anons yapabilir o zaman, yapmadığı şey değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hırsız, küfür değil mi
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakaret diyebiliriz herhalde. Anasına sövmemişler yani.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

guzel bi derleme olmus

‘’aziz yıldırım: ‘’önümüz kesildi… dünya kulübü olmamız engellendi…’’
    başbakan: ‘’türkiye’nin büyümesini istemiyorlar…’’

aziz yıldırım: ‘’manisa’ya yolladığım para şike parası değildi, kenan yaralı’ya borç verdim…’’
    başbakan: ‘’evde bulunan paralar bağış paralarıydı, cami yapılacaktı…’’

aziz yıldırım: ‘’sivas’a giden poşetin içinde para değil, maç bileti vardı…’’
    başbakan: ‘’bakan’ın odasına giden çantada belki de kitap vardı…’’

aziz yıldırım: ‘’biz yaptıysak herkes de şike yaptı. asıl şikeci galatasaray…’’
    başbakan: ‘’biz cehape’nin yolsuzluklarını da biliriz…’’

yandaş medya: ‘’artık futbol konuşalım, türk futbolu zarar görüyor…’’
    yandaş medya: ‘’borsa düşüyor, dolar yükseliyor, ülke zarar görüyor…’’

ilhan ekşioğlu: ‘’fenerbahçe’de olan her şeyden başkanın haberi olur…’’
    erdoğan bayraktar: ‘’yaptığım her şeyi başbakan’ın talimatlarıyla yaptım…’’

Nesil
    2006
    Yer
    London

Olay şikeden, develet, cemaat kavgasına dönmüş. Hani gören herkes burada Başbakanın ve Aziz Yıldırımın oğlu da aralarını biliyor diyecek. Şike olayının devletle ne alakası var? Bundan yıllar önce TFF eğer lig düşürse yada puan kesip cezasını verse konu kapanıp gidecekti. Ama hani, hangi oyuncu, hangi takım ceza aldı? 1-2 oyuncunun ceza alması şikeyi kapatır mı? Komik olmayın, sahada 11 kişi var 1 kişi şike yapınca takım mı yenilir? Geri kalan 10 kişi nerede? Bunlar kuru iftiradan fazlası değil. Suçlanan isimler forvet oyuncuları, orta saha oyuncuları bilmem ne... Forvet oyuncusu hade sana karşı gol atmaz, ama sana nasıl gol yedirebilir yahu? Nasıl şike yaptığını anladılar bu adamın? Kaleciyle karşı karşıya dışarı attı diye mi? O zaman Burak Yılmaz anadan doğma şikeci arkadaş... Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp bir kupa için boş yere 2 sene avrupadan men yedi, döndü gereksiz bir kupa için yıllardır mahkemelerde sürünüyor. Ver kupayı geri, 1 sene çek cezanı kurtul, ne gerek vardı bunca uğraşa. Ne kazandı şimdi, kocaman bir hiç... Hemde hiç bir değeri olmayan teneke parçasını vermek istemedi diye. Ama Beşiktaş ne yaptı, verdi kupayı geri, sonra ne oldu 1 yıl men aldı seneye yine devam edicek. Azizin derdi hala Galatasaray'ı nasıl suçlayabilirimde, onu bıraktı şimdi siyasete karıştı, neden? Daha düne kadar kendi taraftarına mikrofonu alıp bağıran adam bu gün nasıl olurda dönüp benim arkamda bu kadar insan var diyebilir anlayamıyorum. Hepsini geçtim, hala neyin kavgası bu? Karar onanmış bitmiş, şike onaylanmış, ha var yok bilemem sonuçta kanıtları ben görmedim, o zaman Fenerbahçeye de, diğer şike yapan takımlarıda düşüreceksin, TFF hala ısrarla Fenerbahçeyi savunmaya çalışıyor? Ama ne kadar savunursa o kadar zarar veriyor Fenerbahçeye... Ne olacak, adı çıkmış dokuza inmez sekize hesabı... En ufak bir olayda UEFA tak fenerbahçenin kapısını çalacak şike diye, al sana 2 yıl daha men. Hala biz burda oturup, benim takımım suçsuz, benim takımım öyle diyelim. Suçsuzsa suçsuz ama şuanda kesin bir şey var ki, şike onandı. UEFA'ya laf atanlar olmuş bide, UEFA ne yaptı? Her sezon en çok parayı kazandığımız kulvar. Sana şike yapmadan oyna diye para veriyor, şike ile adın çıkarsa dava sonuçlanana kadar seni men etmeside çok doğal bir durum. TFF lig düşürseydi, bu sene Ziraat kupasını kazanıp avrupada oynardı fenerbahçe, ama hala bir siyaset şuçlu kafası var, Fenerbahçeyi bu duruma sokan biri varsa oda Aziz Yıldırımdır, şikeden hapis yatmış bir adam nasıl olurda kulübü düşünüp başkanlıktan çekilmez anlamıyorum. Yarın eğer şike kanıtlanır ve göz önüne serilirse, bugün siyasete suç bulanların ne diyeceğini merak ediyorum. Ek olarak her ne kadar parti destekcisi olmasam da burada AKP'yi destekleyen insanlarında olduğunu bilip, yok onlara inanmam, yok öyledir, yok böyledir gibi laflar etmezseniz, burada boş yere kavgada çıkmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bu bir şike davası değildir bu kadar da nettir,Emenike beraat etti;Yargı kendisiyle çelişiyor

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bu davayla ilgili en iyi tespit bu kadar takibe ragmen neden hicbir defa sucustu yapilmamasi. sadece tapelerle bir dava yurumez. madem sike oldugunu tespit ettin neden mudahale etmedin aylarca. sampiyon olmasini mi bekledin. bir suru karmasik isler donuyor. at camuru, onlar dusunsun durumu. gercekten de en cok merakimi ceken nokta hep iddia edilen seyler uzerinden suclamalarin yapilmasi. bir kez bile sucustu yapilmamis. madem takip ettin, delillerin kuvvetli. suphelendigin anda harekete gec, ya da mali takibe al. parayi izle. su su oldu de. butun hersey tapeler uzerinden yuruyor, guvenilirligi de mechul.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Bu bir şike davası değildir bu kadar da nettir,Emenike beraat etti;Yargı kendisiyle çelişiyor
    Emenike ve menajeri suçlanıyordu. Emenike'ye teklifin menajeri ile aracılığıyla iletildiği ancak Emenike'nin kabul edip etmediğine dair net bir delilin olmadığı belirtilmişti zaten. Çelişki nerede tam olarak?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Suçüstü yapılsa 1-2 kişiyi yakalarsın. Amaç örgütü ortaya çıkarmak. Kimler örgüte bağlı bunların ortaya çıkması için tabi ki uzun süre takip edersin. Suçüstü bu tür bir operasyonu çok erken sona erdirir.

Uyuşturucu çetesini çökertmek istiyorsun diyelim. Bu çetenin sokaktaki satıcısına suç üstü yapsan çetenin asıl büyük başlarını nasıl yakalayacaksın sonra?

Operasyon herşey ortaya çıkarıldıktan sonra, yeterli deliller toplandıktan ve çetenin tamamen çökertileceğine emin olduktan sonra yapılır.
    Last edited by Walter Sakana : 27.Ocak.2014 at 20:03 Reason: düzeltme
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

17. Default

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Suçüstü yapılsa 1-2 kişiyi yakalarsın. Amaç örgütü ortaya çıkarmak. Kimler örgüte bağlı bunların ortaya çıkması için tabi ki uzun süre takip edersin. Suçüstü bu tür bir operasyonu çok erken sona erdirir.

Uyuşturucu çetesini çökertmek istiyorsun diyelim. Bu çetenin sokaktaki satıcısına suç üstü yapsan çetenin asıl büyük başlarını nasıl yakalayacaksın sonra?
    Fakat çete liderine de suç üstü yapman lazım.

Edit: Sende düzeltme yapmışsın.

O zaman şöyle söyleyeyim. Sonuçta suç üstü yapman lazım, @TeNaciOUS MidFieLdeR'ın dediği gibi sivas maçında yap suç üstünü yada bu kadar net dedil sağladığını düşünüyorsan, bi yerde sıkıştır. Sadece tapeler ile bu kadar insan bir davayı tartışıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

pekala, sivas macina kadar yeterli takip yapliamamis midir sence? sivas macina gelene kadar zaten dosyaya bakilirsa hersey netlik kazanmis. o noktada mudahale edilemez miydi? cok fazla soru isareti var.

benim aklima gelen biz bunlari biriktirelim zamani geldiginde ortaya dokeriz. gerci topladiklari delillerin de elle tutulur yani yok, dedigim gibi hicbir sucustu yok zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Emenike ve menajeri suçlanıyordu. Emenike'ye teklifin menajeri ile aracılığıyla iletildiği ancak Emenike'nin kabul etip etmediğine dair net bir delilin olmadığı belirtilmişti zaten. Çelişki nerede tam olarak?
    Aynı davada Emenike'ye beraat kararı gelirken,Aziz Yıldırım'a sen bu maçta şike yaptın suçlusun kararı veriliyor..

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Fakat çete liderine de suç üstü yapman lazım.
    Hayır. Çete liderine çete lideri olduğunu kanıtlayacak kadar delil (telefon görüşmeleri, suçu kanıtlayan çeşitli görüntüler vs...) topladıktan sonra "operasyon" yaparsın artık o noktada.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Aynı davada Emenike'ye beraat kararı gelirken,Aziz Yıldırım'a sen bu maçta şike yaptın suçlusun kararı veriliyor..
    Eksik bilgiyle yanlış yorumlama yapıyorsun. Teşebbüs dahi suç. Yani Aziz Yıldırım kafadan suçlu zaten. Erdem Konyar yani Emenike'nin menajeri aracılık yaptığı, ortak olduğu için suçlu. Emenike kabul ederse suçlu, etmezse değil. Beraat ettiğine göre demek ki etmemiş veya ettiğine dair delil yok. Şikeye meyilli menajeri var diye adam suçlu olacak değil ya.

Yargıtay kararının tamamını geçtim, özet niteliğindeki bölümünün okunması lazım en azından. Mantıksız dediğiniz pek çok şeyin cevabı orada mevcut.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

sucu kanitlayan goruntu nedir, para mi var goruntude. alisveris mi var ben bunu anlamiyorum. sadece telefon gorusmeleri yetersizdir. bu dinlemeler suca ulasmak icin yapilir, kenarda delil icin tutulmazlar. fotograf da cekersin, nihayetinde sucustu yaparsin.

operasyon derken saniklari gozaltina almayi kastetmiyorsundur umarim. benim bahsettigim konu sucustu, boyle birsey yok bildigim kadariyla.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Tapeler tek başlarına delil niteliğinde değil. Tapedeki sözü geçen eylemlerin gerçekleştiğini ispat etmen gerekir.

Şu soruların cevaplarını verebilen olmadı. Operasyon neden seçimden sonraya bırakıldı ? Fenerbahçe şampiyon olmasaydı bu operasyon olacak mıydı ? Emniyet nasıl 17 maçta şike yapıldı diye açıklama yapabiliyor ? Savcının bile buna yetkisi yokken emniyet nasıl yapabiliyor ? bu açıklamayı yapanlar neden bir idari yaptırıma uğramadı ? Aziz Yıldırım'ın adresinde neden Metris yazdı ? Etik kurulunun toplandığı gece aynı otelde Arıboğan'ın işi neydi ? Cornu mu yalancı Helvacı mı ? Aziz Yıldırım ve Olgun Peker çete lideriyse neden bir tane bile birbirleriyle konuştukları tape yok ? vs vs. Tabi canım Fenerbahçe adil yargılandı !

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    pekala, sivas macina kadar yeterli takip yapliamamis midir sence? sivas macina gelene kadar zaten dosyaya bakilirsa hersey netlik kazanmis. o noktada mudahale edilemez miydi? cok fazla soru isareti var.

benim aklima gelen biz bunlari biriktirelim zamani geldiginde ortaya dokeriz. gerci topladiklari delillerin de elle tutulur yani yok, dedigin gibi hicbir sucustu yok zaten.
    Benim bildiğim (yanlış biliyorsam cehaletime verin) bu tür büyük operasyonlarda suçüstü yapılmaz. Eş zamanlı operasyon yapılır ki çetenin veya örgütün diğer üyeleri kaçmasın. 3 Temmuzu hatırlayın, herkesi aynı zamanda almadılar mı?
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

benim derdim operasyonla degil ki, hala anlatamadim. sucustu yapilamamasinda. hem bu operasyonun neresi buyuk, sike ya da tesvik bu kadar onemli mi? var oldugu iddia edilen bu orgutun ulkeye verdigi zarar hangi boyutlarda. tum bunlar davanin niteligini carpitiyor.

17 aralik mesela bir operasyondur. 3 temmuzdaki tamamen farkli. sadece davada adi gecen herkim varsa gozaltina alindi. 17 araliktaysa konu edilen para ortaya cikarildi, sucustu yapilmis oldu aslinda. bu mesela buyuk bir operasyon ama sucustu var.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Tapeler tek başlarına delil niteliğinde değil. Tapedeki sözü geçen eylemlerin gerçekleştiğini ispat etmen gerekir.

Şu soruların cevaplarını verebilen olmadı. Operasyon neden seçimden sonraya bırakıldı ? Fenerbahçe şampiyon olmasaydı bu operasyon olacak mıydı ? Emniyet nasıl 17 maçta şike yapıldı diye açıklama yapabiliyor ? Savcının bile buna yetkisi yokken emniyet nasıl yapabiliyor ? bu açıklamayı yapanlar neden bir idari yaptırıma uğramadı ? Aziz Yıldırım'ın adresinde neden Metris yazdı ? Etik kurulunun toplandığı gece aynı otelde Arıboğan'ın işi neydi ? Cornu mu yalancı Helvacı mı ? Aziz Yıldırım ve Olgun Peker çete lideriyse neden bir tane bile birbirleriyle konuştukları tape yok ? vs vs. Tabi canım Fenerbahçe adil yargılandı !
    1. soruya yapanlar cevap verebilir ancak. 2. soru, bence evet. Süper Lig ve diğer liglerde toplam 17 maçta (bazıları da 19 diyor) dediler. İddia diye belirtmeleri hatta konuşmamaları gerekirdi. Aziz Yıldırım'ın adresinde Metris yazması da, fotolarının basına sızması da yanlış.

Arıboğan ile ilgili herhangi bir kanıt var mı? Tapeleri yok sayarken bu şekilde ithamlarda bulunmak mı adil? Bence Cornu, UEFA daha çakal.

Aziz Yıldırım ve Olgun Peker sorusuna alıntıyla cevap vereyim;
    - Hatırlayalım, bu şike soruşturmasına neden ihtiyaç duyuldu? Yani birilerinin iddia ettiği gibi gerçekten belli bir grubun sırf Fenerbahçe yönetimini ele geçirmek adına yaptıkları planlı ve organize bir eylem miydi, yoksa suça konu bir takım eylemler içinde bulunulduğundan şüphelenilen şahıslara yönelik doğru bir operasyon muydu? Daha önce savcının iddianamesinde ve sonrasında 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin gerekçeli kararında gördüğümüz gibi Yargıtay'ın dün verdiği kararda da dosyanın cemaziyülevveli özet olarak geçiliyor. Üşenmeden okursak, aslında tüm operasyonun Giresunspor kullanılarak önce maddi menfaat temin etmek, daha sonra da alenen tehdit, baskı ve şantaj yoluyla, elde edinilen kazanımlarının korunması peşinde olan bir takım kişilerin giriştikleri faaliyetleri ortaya çıkarmak üzere yapıldığı anlaşılıyor. Burada ana hedef Olgun Peker liderliğindeki suç örgüt. Buraya kadar da konunun Fenerbahçe, Trabzonspor ya da başka bir takım ile hiç ilgisi yok. Yani operasyon bir Fenerbahçe ya da Aziz Yıldırım operasyonu olarak başlamıyor. Ne zaman devreye giriyor peki bu unsurlar? Dönemin Giresunspor Başkanı Ömer Ülkü'nün, Futbol Federasyonu'ndaki sorunlarının halli için Olgun Peker'den yardım istemesi, Peker'in de transfer yasağının kalkması için dönemin Federasyon Başkanı Mahmut Özgener'i aramasıyla olay başka yöne kayıyor. Özgener'in, Peker'in yetkisizliğini bilmesine rağmen yardım için elinden gelen her türlü çabayı göstermesi sonucu o da dinlemeye alınıyor ve görülüyor ki, Mahmut Özgener, Aziz Yıldırım'ın özellikle hakemlerle ilgili bir takım taleplerini de yerine getirme gayreti içinde. Federasyon Başkanlığı koltuğunu korumak için futbol ailesi içinde güçlü olduğuna inandığı Yıldırım'ın desteğini almak adına, Özgener, Aziz Yıldırım'ın bir dediğini iki etmemeye çalışıyor. İşte bu aşamadan sonra Aziz Yıldırım da dinlenmeye başlanıyor. Kısaca olaya Aziz Yıldırım, dolayısıyla da Fenerbahçe'nin girişi bu şekilde oluyor.
    Alıntının kaynağı bu röportajdır, çok daha fazla şey var.
    http://www2.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ365080SXQ

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Arıboğan'ın eşiyle o gün otelde olduğunu gösteren resimler çıkmıştı. Bu konuştuğumuz konunun için de bile vardır. O gün orada olduğunu kendi de reddetmedi zaten.

Hani şikeyi savunanların genel bir iddiası var ya 'mahkeme operasyon yaptı da UEFA da mı size operasyon yaptı' şeklinde. UEFA'yı böyle hani en doğrucu yermiş gibi gösterenler işte onların Cornu'yu yalancı ilan etmesi komik oluyor. Bak senin için demiyorum, genel konuşuyorum. Bana kalırsa pekala Cornu da bir şeyler çevirmiş olabilir. Ama Helvacı'nın 'yanımızda tercüman yoktu, yanlış tercüme etmiş olabilirim' dediğini de unutmuyorum. Bu nasıl bir laubalilik , Fenerbahçe için çok önemli bir konuyu içki masalarında konuşuyorsun. sonra da yanlış tercüme etmiş olabilirim diyorsun.

Olayın nasıl geliştiğini biliyorum. Benim dediğim şu; bu iki adam örgüt liderleri olarak gösteriliyor. Ama bu adamların birbiriyle konuşması yok. Eğer olay birbirinden bu kadar alakasız ise; neden dosyayı ayırmadın o halde ? Ayırmadılar. Çünkü; Aziz Yıldırım'ı ÖYM'de yargılamanın tek yolu Peker ile beraber yargılamaktı.

İşte bak senin de dediğin 'yanlıştı'lar birleşince adil yargılanma olmadığı ortaya çıkıyor. Yeniden yargılamaya neden itiraz edilir ? Adamlar beraat etmiş olmuyor, yeniden yargılanacaklar.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Herşeyi geçtim neden Ali Koç ve Nihat Özdemir ile ilgili tape, suçlama yok. Son günlerde Koç ile Gülen'ini ilişkisini içeren telefon görüşmesi çıktı ortaya aynı şekilde Nihat Özdemir'in Akp'ye rüşvet verdiği iddiası var. Yanlış hatırlamıyorsam Nihat Özdemir'in rüşveti yine bir telefon görüşmesinde geçiyor. işte bu iki isim şike davasına dahil edilmediler.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Neden Aziz Yıldırım hapse girmiyor? Bi gazetede 10 gün içerisinde teslim olmalı diye okumuştum ve 10 gün geçti sanırım.
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    Neden Aziz Yıldırım hapse girmiyor? Bi gazetede 10 gün içerisinde teslim olmalı diye okumuştum ve 10 gün geçti sanırım.
    Bende demin Sivas-Fener başlığı altında yazdım ama haklı olarak konuyla alakası olmayınca silmişler mesajı.Bunu bende merak ediyorum prosedürü bilen bir arkadaş aydınlatırsa bizi iyi olur.

Mesaj Yetkileri