Geçen sene çok kar etmiştik böyle bir bütçe bekliyordum hedef olarak orta sıraları belirttim kümede kalma ile arasında 500BİN€'luk transfer bütçesi farkı vardı.

Abdulkadir Özdemir

Taktiğimizde 2 tane Savaşçı OS var 1 tanesi geçen seneden beri takımda ki Sesar diğeri ise TS'dan aldığım Abdulkadir olacak hem şimdi çok iyi hem de gelecekte çok gelişecek.

Abdullah Karmil

Stoperde alternatif yoktu TS satılığa koymuştu gördüm hemen aldım çok yararlı olacağına eminim.

Atilla Özmen

Samsunspor ile sözleşmesi bitiyordu yedek kalecim yoktu görünce hemen transfer ettim.

Berk Neziroğluları

Sol bekte hem genç hem de sözleşmesi biten iyi bir alternatif Berk'i aldım.

Efe Halil Özarslan
Hem genç hem sağlam stoper bu sene Murat-Efe ikilisini oynatmayı düşünüyorum.

Göksu Alhas

Geçen sene 1461 Trabzon'da iken radarıma girmişti takip edilenlere eklemiştim TS satılığa çıkarınca hemen aldım gelecek vaad ediyor şimdi de sağ bekimizde çok verimli olacağına eminim.

Kenan Karaman

Hem Türk hem geleceği çok parlak bu sene Bruno'nun alternatifi olup pişecek ZTK maçları onun için büyük şans olacak çok şeyler beklediğim genç forvet.

Marek Cech

İtalya'da bir takımla sözleşmesini biterken görünce tereddütsüz aldım bu sene çok rahat sol bekimizi dolduracak bir isim.

Okan Alkan

Sağ bekte Göksu'nun alternatifi bir başka genç sağ bekimiz 5-6 yıl sağ bekimiz garantide gibi.

Sercan Kaya

Sol açıkta İKE oynayacak yıldızımız diyebilirim iyi bir bonservis bedeliyle aldım bu sene yıldızımız Sercan olacak diye umut ediyorum.

Turgut Şahin

Sağ ve sol açığa iyi bir alternatif aldım Antep'te mutsuzdu hemen teklif attım ve geldi gelecekte de şimdi de çok iyi işler başaracağız.

Yuriy Tsigalko

Tecrübeli kalecimizi aldık 2-3 yıl kalemizi çok rahat koruyacağına eminim.